reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Laseczki ja wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam do zobaczenia, tzn. przeczytania za 6 dni ;D
Pa Kochane!! trzymajcie się dzielnie :)
buziaczki :-* :-* :-*

reklama
TOLA Dzieki serdecznie. Nie dziwie sie ze chcecie wrocic na Floryde -- tam zycie o wiele spokojniej plynie i masz wrazenie ,ze wciaz jestes na wakacjach .
My jestesmy tutaj na zawsze.
Wedlug mojej pani doktor jestem w 7 tygodniu, dziwnie to jest liczone , ba ja wiem ze jednak jest to 6 tydzien.
No , ale nie bede polemizowac i tak sie nie moge doczekac stycznia.
:) :) :) :) :) :) :)

TOLA Dzieki serdecznie. Nie dziwie sie ze chcecie wrocic na Floryde -- tam zycie o wiele spokojniej plynie i masz wrazenie ,ze wciaz jestes na wakacjach .
My jestesmy tutaj na zawsze.
Wedlug mojej pani doktor jestem w 7 tygodniu, dziwnie to jest liczone , ba ja wiem ze jednak jest to 6 tydzien.
No , ale nie bede polemizowac i tak sie nie moge doczekac stycznia.
:) :) :) :) :) :) :)

Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La
- poza zasiegiem pewnie śpią
majeczko a co u was???????

kajda
pisze w wątku głównym ;)

rety chyba pogadam sama z soba ;D

Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La

kajda
pisze w wątku głównym ;)

Cześć dziewuszki

wiktoria jak tam sampooczucie mamusiu?? :laugh: no no, to juz 7 tydzień,pięknie, ani się obejrzysz, a połowa ciąży będzie za Tobą,. :)
alek udanego, superowego wyjazdu, czekamy na relację!!
puma miło, że się odzywasz.. co do twoich rozterek, to oczywiscie, że nie jestes za stara... jak możesz w ogole tak mysleć, przeciez my tu starsze od ciebie i niektore o pierwsze dziecko sie staraja dopiero.... a Twoja corcia ma dopiero 4 latka.. jak sie dobrze postarasz ;D to bedzie 5 latek róznicy miedzy twoimi dzieciaczkami.... więc malusio ;) tak więc, udanych i owocnych przytulanek życzę i odzywaj się!!
moniolek ja tak naprawdę mam na imię Ania ;D, ale moja mama jak bylam mala często na mnie mowila Kajda (tak milusio zdrabniała sobie imię Kasia - chyba tak chciala, zebym miala na imię,... tylko nie wiem, czemu mi tak nie dała :D) no i jeszcze do teraz czasem tak do mnie mowi.... więc dlatego kajda ;)

tak jak pisalam na głownym - w ciąży nie jestem, beta ponizej 1, tzn, że mam urojenia objawowo- ciązowe.... czy gdzieś się to leczy??? ;D mam nadzieje, że tak ;) ech, nic to....
to se piwko dzisiaj bedę mogła z tatuldem spokojnie wypić :laugh:
a wy jak weekendzik spędzacie??

Cześć dziewuszki

wiktoria jak tam sampooczucie mamusiu?? :laugh: no no, to juz 7 tydzień,pięknie, ani się obejrzysz, a połowa ciąży będzie za Tobą,. :)
alek udanego, superowego wyjazdu, czekamy na relację!!
puma miło, że się odzywasz.. co do twoich rozterek, to oczywiscie, że nie jestes za stara... jak możesz w ogole tak mysleć, przeciez my tu starsze od ciebie i niektore o pierwsze dziecko sie staraja dopiero.... a Twoja corcia ma dopiero 4 latka.. jak sie dobrze postarasz ;D to bedzie 5 latek róznicy miedzy twoimi dzieciaczkami.... więc malusio ;) tak więc, udanych i owocnych przytulanek życzę i odzywaj się!!
moniolek ja tak naprawdę mam na imię Ania ;D, ale moja mama jak bylam mala często na mnie mowila Kajda (tak milusio zdrabniała sobie imię Kasia - chyba tak chciala, zebym miala na imię,... tylko nie wiem, czemu mi tak nie dała :D) no i jeszcze do teraz czasem tak do mnie mowi.... więc dlatego kajda ;)

tak jak pisalam na głownym - w ciąży nie jestem, beta ponizej 1, tzn, że mam urojenia objawowo- ciązowe.... czy gdzieś się to leczy??? ;D mam nadzieje, że tak ;) ech, nic to....
to se piwko dzisiaj bedę mogła z tatuldem spokojnie wypić :laugh:
a wy jak weekendzik spędzacie??

reklama
anusieńka pisze:
Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La

kajda
pisze w wątku głównym ;)

anusieńko, ja tez tu jestem ;) jak tam samopoczucie??

Do góry