reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Laseczki ja wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam do zobaczenia, tzn. przeczytania za 6 dni ;D
Pa Kochane!! trzymajcie się dzielnie :)
buziaczki :-* :-* :-*

reklama
TOLA Dzieki serdecznie. Nie dziwie sie ze chcecie wrocic na Floryde -- tam zycie o wiele spokojniej plynie i masz wrazenie ,ze wciaz jestes na wakacjach .
My jestesmy tutaj na zawsze.
Wedlug mojej pani doktor jestem w 7 tygodniu, dziwnie to jest liczone , ba ja wiem ze jednak jest to 6 tydzien.
No , ale nie bede polemizowac i tak sie nie moge doczekac stycznia.
:) :) :) :) :) :) :)

TOLA Dzieki serdecznie. Nie dziwie sie ze chcecie wrocic na Floryde -- tam zycie o wiele spokojniej plynie i masz wrazenie ,ze wciaz jestes na wakacjach .
My jestesmy tutaj na zawsze.
Wedlug mojej pani doktor jestem w 7 tygodniu, dziwnie to jest liczone , ba ja wiem ze jednak jest to 6 tydzien.
No , ale nie bede polemizowac i tak sie nie moge doczekac stycznia.
:) :) :) :) :) :) :)

Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La
- poza zasiegiem pewnie śpią
majeczko a co u was???????

kajda
pisze w wątku głównym ;)

rety chyba pogadam sama z soba ;D

Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La

kajda
pisze w wątku głównym ;)

Cześć dziewuszki

wiktoria jak tam sampooczucie mamusiu?? :laugh: no no, to juz 7 tydzień,pięknie, ani się obejrzysz, a połowa ciąży będzie za Tobą,. :)
alek udanego, superowego wyjazdu, czekamy na relację!!
puma miło, że się odzywasz.. co do twoich rozterek, to oczywiscie, że nie jestes za stara... jak możesz w ogole tak mysleć, przeciez my tu starsze od ciebie i niektore o pierwsze dziecko sie staraja dopiero.... a Twoja corcia ma dopiero 4 latka.. jak sie dobrze postarasz ;D to bedzie 5 latek róznicy miedzy twoimi dzieciaczkami.... więc malusio ;) tak więc, udanych i owocnych przytulanek życzę i odzywaj się!!
moniolek ja tak naprawdę mam na imię Ania ;D, ale moja mama jak bylam mala często na mnie mowila Kajda (tak milusio zdrabniała sobie imię Kasia - chyba tak chciala, zebym miala na imię,... tylko nie wiem, czemu mi tak nie dała :D) no i jeszcze do teraz czasem tak do mnie mowi.... więc dlatego kajda ;)

tak jak pisalam na głownym - w ciąży nie jestem, beta ponizej 1, tzn, że mam urojenia objawowo- ciązowe.... czy gdzieś się to leczy??? ;D mam nadzieje, że tak ;) ech, nic to....
to se piwko dzisiaj bedę mogła z tatuldem spokojnie wypić :laugh:
a wy jak weekendzik spędzacie??

Cześć dziewuszki

wiktoria jak tam sampooczucie mamusiu?? :laugh: no no, to juz 7 tydzień,pięknie, ani się obejrzysz, a połowa ciąży będzie za Tobą,. :)
alek udanego, superowego wyjazdu, czekamy na relację!!
puma miło, że się odzywasz.. co do twoich rozterek, to oczywiscie, że nie jestes za stara... jak możesz w ogole tak mysleć, przeciez my tu starsze od ciebie i niektore o pierwsze dziecko sie staraja dopiero.... a Twoja corcia ma dopiero 4 latka.. jak sie dobrze postarasz ;D to bedzie 5 latek róznicy miedzy twoimi dzieciaczkami.... więc malusio ;) tak więc, udanych i owocnych przytulanek życzę i odzywaj się!!
moniolek ja tak naprawdę mam na imię Ania ;D, ale moja mama jak bylam mala często na mnie mowila Kajda (tak milusio zdrabniała sobie imię Kasia - chyba tak chciala, zebym miala na imię,... tylko nie wiem, czemu mi tak nie dała :D) no i jeszcze do teraz czasem tak do mnie mowi.... więc dlatego kajda ;)

tak jak pisalam na głownym - w ciąży nie jestem, beta ponizej 1, tzn, że mam urojenia objawowo- ciązowe.... czy gdzieś się to leczy??? ;D mam nadzieje, że tak ;) ech, nic to....
to se piwko dzisiaj bedę mogła z tatuldem spokojnie wypić :laugh:
a wy jak weekendzik spędzacie??

reklama
anusieńka pisze:
Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La

kajda
pisze w wątku głównym ;)

anusieńko, ja tez tu jestem ;) jak tam samopoczucie??

Do góry