reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam i żegnam no tak szybkiego posta dawno nie miałam ;D już po przeprowadzce - jestem w euforii - ciekawe jak jutro ;)

Dobrej nocki o jak fajnie mamy dwie Anie :)

reklama
No witam was moje kochane... jak zwykle po dlugiej przerwie i jak zwykle w nocy....

Bardzo sie za wami stesknilam.... u mnie nic nowego... Cwicze dalej ale apetyt mi wzrosl i juz nie panuje nad dieta..Mezula wykorzystywalam ale chyba jeszcze nie dziela :-D. bo zaczelam plamic 3 dni przed @ ale jednak. .. No wiec lada dzien sie rozkreci. Ale co tam za miesiac tez jest owu..;-)

Elzbietko jak sie czujesz?

Dziewczynki dla wszytkich was serdeczne pozdrowionka i mam nadzieje czesciej zagladac...

No witam was moje kochane... jak zwykle po dlugiej przerwie i jak zwykle w nocy....

Bardzo sie za wami stesknilam.... u mnie nic nowego... Cwicze dalej ale apetyt mi wzrosl i juz nie panuje nad dieta..Mezula wykorzystywalam ale chyba jeszcze nie dziela :-D. bo zaczelam plamic 3 dni przed @ ale jednak. .. No wiec lada dzien sie rozkreci. Ale co tam za miesiac tez jest owu..;-)

Elzbietko jak sie czujesz?

Dziewczynki dla wszytkich was serdeczne pozdrowionka i mam nadzieje czesciej zagladac...

Majeczko - podziwiam Twoje nastawienie :) Doczekasz się i Ty, zobaczysz :) A te plamienia jeszcze nic nie znaczą ;) Może się @ nie rozkręci?? :) Tego Ci życzę :D

Majeczko - podziwiam Twoje nastawienie :) Doczekasz się i Ty, zobaczysz :) A te plamienia jeszcze nic nie znaczą ;) Może się @ nie rozkręci?? :) Tego Ci życzę :D

Majeczko, skarbie, fajnie cie tu znowu widziec :). z tymi plamienaimi róźnie bywa. ja w 6 tyg dostalam. ale już na szczescie sie skończyły :)
bądź dzielna tak jak jestes teraz :) a dzidzia będzie duman z Mamusi :) :-* :-* :-*

Majeczko, skarbie, fajnie cie tu znowu widziec :). z tymi plamienaimi róźnie bywa. ja w 6 tyg dostalam. ale już na szczescie sie skończyły :)
bądź dzielna tak jak jestes teraz :) a dzidzia będzie duman z Mamusi :) :-* :-* :-*

witam

wątek nam spada - wszystkie 30-stki poza zasiegiem ??????????

MAjeczko - plamienia w II fazie taż mialam ale po hsc wszystko minęlo!!!!!!!
a moze to aka pozorna@ - i to juz ostatnie plamienie na 9 miesiecy ??????

witam

wątek nam spada - wszystkie 30-stki poza zasiegiem ??????????

MAjeczko - plamienia w II fazie taż mialam ale po hsc wszystko minęlo!!!!!!!
a moze to aka pozorna@ - i to juz ostatnie plamienie na 9 miesiecy ??????

reklama
dzien dobry Trzydziestki :)

taak, wateczek coś podupada znowu... wiekszość się relaksowywuje na jakis wyjazdach....a te co zostały, jakoś często gęsto nie piszą. Ale cóż ::)

majeczko miło, że się odezwałas. Te plamienia to może jednak nie na @, może to jakie implantacyjne. Trzymam kciuki, a jak nie tym razem, to przecież przed nami wakacyjne miesiące--- wprost wymarzone na staranka, wpadeczki i inne figlarne baraszkowanka ;D
anusienko byłaś na monotoringu cyklu dzisiaj?? jak tam dominujący już się pokazał? ;)
moniolek a co to za przeprowadzka?? zdradź więcej szczegółów, bo ja chyba nie w temacie...

a u mnie wlasnie 2 dzień cyklu... @ przyszla wczoraj rano... jak milusio.. ;) faszeruję sie znowu ketonalem, byle do jutra, myślę, że już będzie lepiej. bylam na zakupach dzisiaj - na poprawienie humorku i kupiłam sobie fajną sportową marynarkę - wreszcie, bo polowałam już długo i w koncu na cos fajnego trafiłam :) a wczoraj byłam na 2 urodzinach mojego chrzesniaka :) kupilismy mu rowerek - no i ciągle chcial nim jeździć :laugh: rozkoszny, doprawdy, hihi ;D

Do góry