reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czołem kobiety

co za dzień....
dziś o 11:00 mieliśmy planowe ktg. Przedłużyło się, bo zapis kobitki przede mną trwał póltorej godziny. O 12:30 ja się położyłam na kozetce i po 15 minutch zapisu dostałam skurcze, które trwały już 40 minut i były idealnie regularne. Położna zapytała sie nas czy mamy torbę w bagażniku:)
Powiedziała, że nas jeszcze chwilę potrzyma i zobaczy czy skurcze się wyciszą...i po 10 mnutach się wyciszyły..

Ale powiem Wam, że wydawało mi sie, że jestem gotowa, ale jak usłyszałam o wyjeździe do szpitala leżąc na ktg, to chciałam ten wyjazd odsunąć, bo jak teraz - poród? tak nagle?
A w końcu zaczynam 40 tydzień..Planowana data to 30.01.
Dobrze, że rodzącj nie zostawia się możliwości wyboru:)

Ciekawa jestem jak minie noc. Czuję że zegar mi juz tyka.
Jutro jesteśmy umówieni z położną na kolejne spotkanko przedporodowe tuż po jej dyżurze w szpitalu.

tyle co u mnie...

kasica, widziałam zapowiedź tego filmu w tv. Pewnie na duzym ekranie, rewelacyjnie wyglądaja efekty specjalne.

alex :********
Aleksis nie zawracaj sobie głowy takimi myślami. Szkoda głowy:) :****

Czuwam:)

reklama
Aleksis, ja nie wiem jak jest naprawdę z tym TSH ale lepiej na zimne dmuchac, niezbyt rokujące są ciąże z zawysokim wynikiem. Ja czasem lubię samotne wieczorki z jedzonkiem i winkiem - nawet Ci trochę wczoraj zazdrosciłam ;-).
Szyszunia, no tu tak jest, że często @ mamy razem, jakbyśmy były wszystkie z jednego miotu :-D. Moj plan to się jakoś podleczyć i chyśtać Y ale narazie tylko dla przyjemności. Mialam zakaz na 3 m-ce. Ciasta przeglądnij sobie na Moje Wypieki , są różne pyszności i wszystko się udaje. Laski też chyba pare przepisów wypróbowały .
Alex, no maleństwa masz prześliczne, ale wyrywaj się czasem do nas :tak:.
Tasza, pisz więcej bo pięknie piszesz.
Zuzanka, jak Mała? Doszła już do siebie? A może to po spotkaniach z jej nową koleżanką taką już DOROSŁĄ i SAMODZIELNĄ?
Aronka, miłego i lekkiego porodu.
Katiuszka, coś mi za cicho jak na Ciebie, tak sobie myślę , że pewnie już rodzisz bo przecież wszystko już masz porobione. Daj znak dziewczyno!!!
Gatto, co u Ciebie?
Kasica, oglądałam ten film i ryczałam przez cały czas. A dzis oglądnęłam LOT i doszłam do wniosku, że już nie latam :-D.

Ja się relaksuję z winkiem z naszej vendemi i odpoczywam po dzisiejszych porządkach. Przewróciłam chałupę do gory nogami z tej radości, że @ zawitała.

Ostatnia edycja:
Wygląda smakowicie, nigdy pleśniaka nie piekłam ale moze jutro albo jeszcze dzis w nocy. Tylko moj Y nie lubi cacao więc zmodyfikuję na całe białe.

wygląda smakowicie a jeszcze lepiej smakuje, powidła bądź owoce kwaśne fajnie się mieszają ze słodyczą..... całe białe tez może byc.... aaa i tez pierwszy raz je robiłam, wiec tez Ci wyjdzie....
tez często piekę i gotuje w nocy, lubię to:)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny

ja tylko na chwilkę ,napisać że Młoda chyba przemyślała bo dzisiaj rano przeprowadziła ze mną rozmowę i jest już ok ,dzięki bionda że pytasz :tak:

spadamy ze znajomymi do ikei może coś kupię fajnego .

Miłego dnia

alex_ mała śliczna jest po prostu ŚLICZNOŚCI

Do góry