reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
faktycznie różnica duża ;-)
Miłej nocki :*
Miłej nocki :*
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
aaaaa co z tym mierzeniem temp. jak sie ma @, mierzymy czy nie???plissss
WITAM SIĘ I JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mój "wielki"kom bek!!!!!!!!!!!!);-).na wstepie witam się z Pieknaszyszunai!!:-)miło cię"poznac"......!!!Kobity,ja od wtorku napierdzielałam po 13 godzin w ARBAJT!!!!!!!!!!!kosmos jakis no!!!!!!!!!!,zero czasu na nic,wstawałam o 6.50,a w domu byłam o 23...yyy taki mała "maratonik"....ale dzis sobota...wolne..jedziemy sobie do kina z Adasiem ,siostra i szawgrem...aaa moja siostra w srode była u ginekologa...jest 6,5 tygodnia w ciązy...serducho bije jak dzwon!!!!!:-):-)bardzo,bardzo,bardzo się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAA,jakos ta moja ostatnia wiadomośc "zjadło"i całej napisałam...................................no i jak zadzwopniłam do mojej lekarki,to powiedziała,ze tylko in vitro nas ratuje,ze szkoda czasu na leczenie Adama i szkoda jego żoładka......dziewczyny,nogi się pode mną ugieły!!!!!!!!!!!!!!!jakby ktos w gębę mi dał!!!!!!!!!!!!!!!!!!Androlog powiedział co innego.....,ze Adam ma zrobic raz jeszcze posiew,bo on ma jakies watpliowsci...ale jesli (DAJ BOŻE)!!bedzie ujemny,to on przepisze mu leki lub zastrzyki na poprawe ruchy plemników!!!powiedział,ze takie sprawy sa do wyleczenia,ale ile czasu to potrwa to on nam nie powie...bo nie wie!!u jednych 2 mc,u innych 2 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec Adam teraz bierze furalgin,potem 7 dni przerwy i posiew,i wizyta we warszawie....Dziewczyny,ja biorę kazda opcje pod uwagę...i inseminacje i in vitro,itd............ale skoro jest szansa,jest nadzieją,to trzeba próbowac........trzyma mnie tez nadzieja taka,ze byłąm w ciąży 4 razy..wiec płodni jestesmy...tylko trzeba teraz wykluczyc czynnik,który nie pozwala w upragnioną ciążę mi zajść......
Aleksis1
Fanka BB :)
Pisze dalej.Ale naklikalyscie tu, lo matko!
Nie mialam czasu wpasc, bo albo spie po 8-9 godzin, albo latam do pracy albo po lekarzach.
Anulka sciskam i raduje sie z Toba
Aaronka-dzieki, jestem.Przykre, ze Cie przeziebienie dorwalo.Moze Ty juz lepiej w domu zostan do porodu?Wirus grypy panuje i pelno tego wokolo
Gatto-kciuki mocne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka- Ty jestes Iron Maiden nie ma co;-)A z tego korka czy zatyczki to mialam niezly ubaw
Muma-ah,ale mezczyzna.Pewnie kombinowal, jak zlapac za ten aparat;-)
Bzzz-hej sportowcu roku.Fajnie, ze znowu klikasz z nami
Lopop-mimo wymiotow i tak Ci zazdroszcze
Zuzanka- wszystko bedzie ok, Mlodej przejdzie i sie zastanowi nad soba i doceni co ma. Mysle, ze ona przez to swoje niezbyt dobre dziecinstwo ma malo pewnosci siebie i potrzebuje potwierdzenia, uwagi i moze wlasnie tak reaguje poprzez bunt. Sprobuj z nia pogadac jeszcze. Na pewno sie wszystko ulozy i bedzie szczesliwa ze bedzie mogla Ci pomagac przy dzidziusiu
Szyszunia-masz dobrego plana i pomysla
Caterina-nie martw sie.Do boju!!!Jedziemy z tym koksem od nowa!!
Kasica-co u Ciebie?Pracujesz tak duzo?
Bionda-jedno z dwojga bedzie. Mysle, ze lepiej jakby wyszly II tylko wtedy biegiem do endokrynologa
Ja robie nic, siedze na dupsko, podjadam i pije wino.Dzis mialam wyjsc z kolezanka, ale ona zmeczona.A juz wyszykowalam torbe i pare zestawow plus high heels. I ch... babki strzelil
zadzwonilam przed 24ta do eMa a abonent nie odpowiada. Hmmm, ciekawe co robi , bo jest w Monachium, a wiadomo atrakcji tam nie brakuje
Alex sie nie zglosila co u niej
Odnosnie tego TSH to roznie to bywa. Ja po 2 miesiacach otrzymalam wieksza dawke, bo zaczely mi wypadac wlosy, a wczesniej tego nie bylo przy TSH prawie 6. I badz tu czlowieku madry
Ja nie wierze tak do konca, ze chora tarczyca az tak pokielbasi, ze nie mozna zajsc w ciaze. Mysle, ze jest pare innych czynnikow, ktore w "kupie" maja na to duzy wplyw. Moj ex-ginek tylko mi chrzanil o tej tarczycy, a guzik prawda.Pewnie, ze dobrze jak TSH jets max 1,5, a najlepiej 1 ale bez przesady aby sie na to tak fiksowac.
Caterina -a moze i Ty i ja produkujemy antyciala w sluzie i dlatego kicha? Przeciez to sie zdaza, albo te czopy ktore blokuja szyjke macicy.Nigdy nie mialam tego badania.
Klade sie spac, poczytam jeszcze Chmielewska.
Dobranoc i do rannej kawki, jutro napije sie z Wami razem to poplotkujemy;-)
Nie mialam czasu wpasc, bo albo spie po 8-9 godzin, albo latam do pracy albo po lekarzach.
Anulka sciskam i raduje sie z Toba
Aaronka-dzieki, jestem.Przykre, ze Cie przeziebienie dorwalo.Moze Ty juz lepiej w domu zostan do porodu?Wirus grypy panuje i pelno tego wokolo
Gatto-kciuki mocne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka- Ty jestes Iron Maiden nie ma co;-)A z tego korka czy zatyczki to mialam niezly ubaw
Muma-ah,ale mezczyzna.Pewnie kombinowal, jak zlapac za ten aparat;-)
Bzzz-hej sportowcu roku.Fajnie, ze znowu klikasz z nami
Lopop-mimo wymiotow i tak Ci zazdroszcze
Zuzanka- wszystko bedzie ok, Mlodej przejdzie i sie zastanowi nad soba i doceni co ma. Mysle, ze ona przez to swoje niezbyt dobre dziecinstwo ma malo pewnosci siebie i potrzebuje potwierdzenia, uwagi i moze wlasnie tak reaguje poprzez bunt. Sprobuj z nia pogadac jeszcze. Na pewno sie wszystko ulozy i bedzie szczesliwa ze bedzie mogla Ci pomagac przy dzidziusiu
Szyszunia-masz dobrego plana i pomysla
Caterina-nie martw sie.Do boju!!!Jedziemy z tym koksem od nowa!!
Kasica-co u Ciebie?Pracujesz tak duzo?
Bionda-jedno z dwojga bedzie. Mysle, ze lepiej jakby wyszly II tylko wtedy biegiem do endokrynologa
Ja robie nic, siedze na dupsko, podjadam i pije wino.Dzis mialam wyjsc z kolezanka, ale ona zmeczona.A juz wyszykowalam torbe i pare zestawow plus high heels. I ch... babki strzelil
zadzwonilam przed 24ta do eMa a abonent nie odpowiada. Hmmm, ciekawe co robi , bo jest w Monachium, a wiadomo atrakcji tam nie brakuje
Alex sie nie zglosila co u niej
Odnosnie tego TSH to roznie to bywa. Ja po 2 miesiacach otrzymalam wieksza dawke, bo zaczely mi wypadac wlosy, a wczesniej tego nie bylo przy TSH prawie 6. I badz tu czlowieku madry
Ja nie wierze tak do konca, ze chora tarczyca az tak pokielbasi, ze nie mozna zajsc w ciaze. Mysle, ze jest pare innych czynnikow, ktore w "kupie" maja na to duzy wplyw. Moj ex-ginek tylko mi chrzanil o tej tarczycy, a guzik prawda.Pewnie, ze dobrze jak TSH jets max 1,5, a najlepiej 1 ale bez przesady aby sie na to tak fiksowac.
Caterina -a moze i Ty i ja produkujemy antyciala w sluzie i dlatego kicha? Przeciez to sie zdaza, albo te czopy ktore blokuja szyjke macicy.Nigdy nie mialam tego badania.
Klade sie spac, poczytam jeszcze Chmielewska.
Dobranoc i do rannej kawki, jutro napije sie z Wami razem to poplotkujemy;-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
ja z kawką się witam ,
Aleksis zazdrośnik się w Tobie obudził ;-) ja się przyznaje do bicia ,że jestem zazdrosna o swojego M zabiłabym jakby mi polazł gdzieś :-) na lewo albo prawo bez różnicy utłukłabym i jego i ją :-) i już !
no Młoda wczoraj mam nadzieję,że coś przemyślała o 19:30 spała już bo wyłączyliśmy jej neta i nie ma dostępu więc nie ma co robić młodzieżówka ,sprzątnąć nie sprzątnęła jak ją poprosiłam ,ale za to powiedziałam,że jak mamy się żreć do końca roku jej szkolnego i ona ma robić co jej się rzewnie podoba to w poniedziałek ma z ojcem zabrać ze szkoły dokumenty i jedzie do matki ,trochę jej jeszcze przedstawiłam sytuację jaka będzie jak wróci do domu ,że kurator wejdzie znowu na głowę starym bo ona nie pełnoletnia jest a że ona u Nas była w rewelacyjnych warunkach to kurator jej nie zabrał do domu dziecka czy pogotowia rodzinnego a teraz jak wraca to musi sobie sprawę zdawać,że znowu będą kontrole i jak coś nie tak to może tam trafić niestety realia chyba jej troszkę skrzydełka podcięły i szlochała słyszałam ,ale ok nie odwołam decyzji .Zobaczymy dzisiaj co będzie .
a ja na obiadek dzisiaj pierogi ruskie robię Nadia będzie mnie uczyć jak się robi dobre ciasto bo mi nie wychodzi za cholerę
ja z kawką się witam ,
Aleksis zazdrośnik się w Tobie obudził ;-) ja się przyznaje do bicia ,że jestem zazdrosna o swojego M zabiłabym jakby mi polazł gdzieś :-) na lewo albo prawo bez różnicy utłukłabym i jego i ją :-) i już !
no Młoda wczoraj mam nadzieję,że coś przemyślała o 19:30 spała już bo wyłączyliśmy jej neta i nie ma dostępu więc nie ma co robić młodzieżówka ,sprzątnąć nie sprzątnęła jak ją poprosiłam ,ale za to powiedziałam,że jak mamy się żreć do końca roku jej szkolnego i ona ma robić co jej się rzewnie podoba to w poniedziałek ma z ojcem zabrać ze szkoły dokumenty i jedzie do matki ,trochę jej jeszcze przedstawiłam sytuację jaka będzie jak wróci do domu ,że kurator wejdzie znowu na głowę starym bo ona nie pełnoletnia jest a że ona u Nas była w rewelacyjnych warunkach to kurator jej nie zabrał do domu dziecka czy pogotowia rodzinnego a teraz jak wraca to musi sobie sprawę zdawać,że znowu będą kontrole i jak coś nie tak to może tam trafić niestety realia chyba jej troszkę skrzydełka podcięły i szlochała słyszałam ,ale ok nie odwołam decyzji .Zobaczymy dzisiaj co będzie .
a ja na obiadek dzisiaj pierogi ruskie robię Nadia będzie mnie uczyć jak się robi dobre ciasto bo mi nie wychodzi za cholerę