reklama
Muma
Fanka BB :)
Niech Cię to tylko nie spowolni kochana ;-)tak se gluty zwizualizowałam że czuję się 'nagluciona'..
Fajnie tu na tym forum. ..
Nie nie mierze temperatury, nie pomyslalam o tym wcale. Ale to sie mierzy zaraz po przebudzeniu? ja wstaje roznie czasem nie moge spac to juz o 9 a czasem o 12 wiec to chyba nei bedzie dobre badanie...
Moj facec dzis pojechal na rechabilitacje i bedzie tam 3 tygodnie wiec ze staran male szanse bo bedzie tylko na weekendzie. No ale nic nigdy nie wiadomo.
Bylam w Ikei kupilam drobiazgi i sie ciesze.. drobiazgi zamiast faceta hahahaahh...
Nie nie mierze temperatury, nie pomyslalam o tym wcale. Ale to sie mierzy zaraz po przebudzeniu? ja wstaje roznie czasem nie moge spac to juz o 9 a czasem o 12 wiec to chyba nei bedzie dobre badanie...
Moj facec dzis pojechal na rechabilitacje i bedzie tam 3 tygodnie wiec ze staran male szanse bo bedzie tylko na weekendzie. No ale nic nigdy nie wiadomo.
Bylam w Ikei kupilam drobiazgi i sie ciesze.. drobiazgi zamiast faceta hahahaahh...
shosi no to do dzieła jak pan B przyjedzie byle odpowiednie dni były
wiesz zawsze się mówi że taka mała rozłąka pomaga)) w zajściu życzę tego
p.s. zadam ci pytanie Polak czy Islandczyk nie żeby to miało znaczenie- z ciekawości pytam bo i tak wam wszystkiego dobrego życzę i wszystkim nam zgromadzonym na wątku
zuzanko to prawda że w sprawach adopcyjnych teraz trzeba mieć dochód na 1 członka 1500 zł.????
wiesz zawsze się mówi że taka mała rozłąka pomaga)) w zajściu życzę tego
p.s. zadam ci pytanie Polak czy Islandczyk nie żeby to miało znaczenie- z ciekawości pytam bo i tak wam wszystkiego dobrego życzę i wszystkim nam zgromadzonym na wątku
zuzanko to prawda że w sprawach adopcyjnych teraz trzeba mieć dochód na 1 członka 1500 zł.????
Haszitka
może kiedyś...
Dzisiaj ze śmiechu to można się tu popłakać:-)
Jakiś pozytyw mnie dzisiaj złapał.
Na cykl, może ze trzy wypadam z obiegu ale.., mówią, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
No i zaczynam się dołować bo mężu o 14 pracę miał kończyć, nie dał znać coby dłużej trza zostać było a zawsze tak robił, telefon wyłączony, znajomy z pracy go szukał właśnie przed chwilą był u nas.
Kór co się dzieje.
Niestety u mnie jak coś się zaczyna układać jednego, to co innego daje popalić.
ja za te pechowe życie to kiedyś trzydzieści baniek powinnam wygrać
a jak wygram to co najwyżej bańki ale z mlekiem
PECH...!
Jakiś pozytyw mnie dzisiaj złapał.
Na cykl, może ze trzy wypadam z obiegu ale.., mówią, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
No i zaczynam się dołować bo mężu o 14 pracę miał kończyć, nie dał znać coby dłużej trza zostać było a zawsze tak robił, telefon wyłączony, znajomy z pracy go szukał właśnie przed chwilą był u nas.
Kór co się dzieje.
Niestety u mnie jak coś się zaczyna układać jednego, to co innego daje popalić.
ja za te pechowe życie to kiedyś trzydzieści baniek powinnam wygrać
a jak wygram to co najwyżej bańki ale z mlekiem
PECH...!
reklama
mnie czasem bolą ale ja mam stwierdzone że od bolącego okresuMoj Pan B to Islandczyk.
Zmeczona jestem dzis bo mam problem ze spaniem w nocy a musialam rano wstac i dzialac. Zawsze mysle a moze zmeczona z innego powodu heheh... Czy ma ktoras na tym forum problem ze stawami?
a czasem od butów na obcasie