reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobitki ;D
no właśnie..co tu tak cicho ??? gdzie Wy ???
i już po weekendzie..jaka szkoda!! tak szybko minął :( na szczęście ten tydzień krótki- 3 dni do pracy i 4 dni wolne ;D
i znowu rowerek :laugh: a i pogoda ma być ładna, więc same dobre rzeczy na nas czekają ;D
buziaki :-*

reklama
To-La , moze i daleko, ale nie chce juz zmieniac lekarki.
Jechalam po pracy --z poludniowych przedmiesc na wschodnie , tuz na jeziorem ,a mieszkam na polnocno- zachodnich ,no i zrobil sie trojkat i wiesz jak to jest - duzo w samochodzie- korki na autostradzie , bo to godziny popoludniowe, ale jak juz dotarlam do domu to ....walnelam sie spac.
Ale to niewazne , bo z dzidzia wszystko fajnie , a jak zobaczylam swoja na ekranie USG to sie mi swieczki zapalily w oczetach!! :) ::)
W sumie jest bardzo dobrze, teraz zastanawiam sie kiedy i jak powiedziec szefowej o mojej ciazy , ostatnio w moim dziale same zmiany - dwie laski odchodza , jedna przyszla kilka dni temu , a roboty kupe. Wiem , ze ja zaskocze , ale wiem ze prawo stoi po mojej stronie, wiec nie ma prawa okazac niezadowolenia, chocby mial by sie zawalic nasz dzial. Pozdrawiam serdecznie! :) :)
My wlasnie tez z mezem wrocilismy z rowerka , ale nas wymrozlilo, kurcze czerwiec a takie chlody .::)brbr...
TOLA powiem ci jeszcze , ze ja zaszlam w ciaze zaraz po moim corocznym badaniu i cytologii( w kwietniu) :D :)

To-La , moze i daleko, ale nie chce juz zmieniac lekarki.
Jechalam po pracy --z poludniowych przedmiesc na wschodnie , tuz na jeziorem ,a mieszkam na polnocno- zachodnich ,no i zrobil sie trojkat i wiesz jak to jest - duzo w samochodzie- korki na autostradzie , bo to godziny popoludniowe, ale jak juz dotarlam do domu to ....walnelam sie spac.
Ale to niewazne , bo z dzidzia wszystko fajnie , a jak zobaczylam swoja na ekranie USG to sie mi swieczki zapalily w oczetach!! :) ::)
W sumie jest bardzo dobrze, teraz zastanawiam sie kiedy i jak powiedziec szefowej o mojej ciazy , ostatnio w moim dziale same zmiany - dwie laski odchodza , jedna przyszla kilka dni temu , a roboty kupe. Wiem , ze ja zaskocze , ale wiem ze prawo stoi po mojej stronie, wiec nie ma prawa okazac niezadowolenia, chocby mial by sie zawalic nasz dzial. Pozdrawiam serdecznie! :) :)
My wlasnie tez z mezem wrocilismy z rowerka , ale nas wymrozlilo, kurcze czerwiec a takie chlody .::)brbr...
TOLA powiem ci jeszcze , ze ja zaszlam w ciaze zaraz po moim corocznym badaniu i cytologii( w kwietniu) :D :)

hej Kobitki! :)
a gdzie Wy przepadłyście?? wątek podupada.. :(
co tam u Was??
ja dzisiaj popedałowałam troszkę ;D a przede mną 3 dni wolnego :D
buźka :-*

hej Kobitki! :)
a gdzie Wy przepadłyście?? wątek podupada.. :(
co tam u Was??
ja dzisiaj popedałowałam troszkę ;D a przede mną 3 dni wolnego :D
buźka :-*

reklama
Do góry