reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
heloł
chyba jak Lapisek wroci, to dopiero nam wąteczek odżyje ;D swoją drogą, to chyba już niedługo :D jak nam podeśle zdjęcia z super figurką po tych wszystkich zabiegach i z piękną opalenizną, to nam pewnie opadną...
alek to miło, ze na rowerku się udzielasz ;) ja też się staram w wolnych chwilach jak najczęsciej...
niestety dzisiaj w robocie byłam i te 2 ostatnie tyg czerwca tez bedą dosc pracowite...muszę pewne rzczey zakonczyc przed zmianą pracy, przekazac... ech,, troche tego będzie, w przyszlym tyg robimy jeszcze szkolenie i mam dwie prezentacje do przeprowadzenia.. ech, nie chce mi się.. :p

z innych rzeczy to postanowilam sie troszke wziąć za siebie, wcozraj zaczelam cwiczenia wzmacniające na kregoslup a niebawem zaczne (chyba- jak sie uda ;) ćwiczonka 6 Weidera. pewnie slyszalyscie. Kolezanka podeslala mi z miesiac temu, ale sie zmobilizowac nie moglam. ona cwiczy i mowi, ze naprawde są efekty :) planuję więc wziąć się za swój obwisły nieco brzuszek :p

dobra, a teraz zmykam zrobic obiadek
milego piątku i weekendu i dajcie znać wszystkie co u was :)

heloł
chyba jak Lapisek wroci, to dopiero nam wąteczek odżyje ;D swoją drogą, to chyba już niedługo :D jak nam podeśle zdjęcia z super figurką po tych wszystkich zabiegach i z piękną opalenizną, to nam pewnie opadną...
alek to miło, ze na rowerku się udzielasz ;) ja też się staram w wolnych chwilach jak najczęsciej...
niestety dzisiaj w robocie byłam i te 2 ostatnie tyg czerwca tez bedą dosc pracowite...muszę pewne rzczey zakonczyc przed zmianą pracy, przekazac... ech,, troche tego będzie, w przyszlym tyg robimy jeszcze szkolenie i mam dwie prezentacje do przeprowadzenia.. ech, nie chce mi się.. :p

z innych rzeczy to postanowilam sie troszke wziąć za siebie, wcozraj zaczelam cwiczenia wzmacniające na kregoslup a niebawem zaczne (chyba- jak sie uda ;) ćwiczonka 6 Weidera. pewnie slyszalyscie. Kolezanka podeslala mi z miesiac temu, ale sie zmobilizowac nie moglam. ona cwiczy i mowi, ze naprawde są efekty :) planuję więc wziąć się za swój obwisły nieco brzuszek :p

dobra, a teraz zmykam zrobic obiadek
milego piątku i weekendu i dajcie znać wszystkie co u was :)

witam Dziewczynki ;D
ale gorąco..ufff..uwielbiam taką pogodę!! ;D dzisiaj troszkę popracowałam, tzn. wzięłam się w końcu za mieszkanie, bo już się trochę zapuściło.. ;) a jutro mam w planie długą, całodzienną wycieczkę rowerową ::) jak wróci Lapisek będzie ze mnie dumny hihi..
a ciekawe jak tam Moniś w Pradze?? :)
Kajda a co to są za ćwiczenia??
TO-LA, Anuś, Kindziu, Majeczka a co u Was??

miłego wieczorku.. ;)

witam Dziewczynki ;D
ale gorąco..ufff..uwielbiam taką pogodę!! ;D dzisiaj troszkę popracowałam, tzn. wzięłam się w końcu za mieszkanie, bo już się trochę zapuściło.. ;) a jutro mam w planie długą, całodzienną wycieczkę rowerową ::) jak wróci Lapisek będzie ze mnie dumny hihi..
a ciekawe jak tam Moniś w Pradze?? :)
Kajda a co to są za ćwiczenia??
TO-LA, Anuś, Kindziu, Majeczka a co u Was??

miłego wieczorku.. ;)

Kindzia witam Cie po slubną :) ... i jak sie czujesz jako żona ?? ;D ... ;) ... czekamy na fotki ( moze ja tu zbytnio sie nie udzielam, ale tez prawie 30stka i podczytuje Was codziennie ;) )

Kindzia witam Cie po slubną :) ... i jak sie czujesz jako żona ?? ;D ... ;) ... czekamy na fotki ( moze ja tu zbytnio sie nie udzielam, ale tez prawie 30stka i podczytuje Was codziennie ;) )

reklama
Do góry