reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobry
uff, jak dobrze, że trochę popadało i sie zrobilo przyjemnie... nie lubie takich upałów ::)
Ja pranko nastawilam i teraz zasiadlam z kawunią na bb

Kindziu no dalej opowiadaj wszystko jak było, po kole!! i czekamy na foteczki :)

alek podaję ci link do cwiczonek : http://www.sfd.pl/temat144665/

Dzien dobry
uff, jak dobrze, że trochę popadało i sie zrobilo przyjemnie... nie lubie takich upałów ::)
Ja pranko nastawilam i teraz zasiadlam z kawunią na bb

Kindziu no dalej opowiadaj wszystko jak było, po kole!! i czekamy na foteczki :)

alek podaję ci link do cwiczonek : http://www.sfd.pl/temat144665/

Lapis_Lazuli pisze:
Witam Moje Trzydziestki :laugh:
Już wróciłam, ale jakoś się przystosować nie potrafię...no i wiem, ze fasolki też nie będzie więc tak mi jakoś nijako... :( chyba nawet owulacji nie miałam...

Skąd ten pesymizm i przeświadczenie, że nie ma fasolki?? Ja też chyba nie miałam owu, a starania były takie byle jakie i właściwie miało ich nie być.. Ale małą "nadziejkę" mam ;) Zresztą aenye i Ines też ponoć nie miały owu, a zaciążyły ;) Także Lapisku - trochę wiary!! :-*

Lapis_Lazuli pisze:
Witam Moje Trzydziestki :laugh:
Już wróciłam, ale jakoś się przystosować nie potrafię...no i wiem, ze fasolki też nie będzie więc tak mi jakoś nijako... :( chyba nawet owulacji nie miałam...

Skąd ten pesymizm i przeświadczenie, że nie ma fasolki?? Ja też chyba nie miałam owu, a starania były takie byle jakie i właściwie miało ich nie być.. Ale małą "nadziejkę" mam ;) Zresztą aenye i Ines też ponoć nie miały owu, a zaciążyły ;) Także Lapisku - trochę wiary!! :-*

Ale miałaś cudny widok z bungalowu :o :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Zazdroszczę.. No i opalenizna.. :angel: A ja biała jak córka młynarza :p

Ale miałaś cudny widok z bungalowu :o :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Zazdroszczę.. No i opalenizna.. :angel: A ja biała jak córka młynarza :p

Lapis witaj znowu :) ... wypoczeta ?? i dolanczam sie do slow Malagi .. skad ten pesymizm ;) :p ... widoczek nieziemski ... az nie chce sie czasami wierzyc ze takie miejsca naprawde istnieja ::) ... opowiadaj jak bylo :)

Malaga czyli jakbysmy stanely obie przy scianie to mozna by sie pomylic gdzie sciana a gdzie my ?? ja tez taka biala, az razaca ;D

Lapis witaj znowu :) ... wypoczeta ?? i dolanczam sie do slow Malagi .. skad ten pesymizm ;) :p ... widoczek nieziemski ... az nie chce sie czasami wierzyc ze takie miejsca naprawde istnieja ::) ... opowiadaj jak bylo :)

Malaga czyli jakbysmy stanely obie przy scianie to mozna by sie pomylic gdzie sciana a gdzie my ?? ja tez taka biala, az razaca ;D

reklama
Do góry