reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobitki ;D
no właśnie..co tu tak cicho ??? gdzie Wy ???
i już po weekendzie..jaka szkoda!! tak szybko minął :( na szczęście ten tydzień krótki- 3 dni do pracy i 4 dni wolne ;D
i znowu rowerek :laugh: a i pogoda ma być ładna, więc same dobre rzeczy na nas czekają ;D
buziaki :-*

reklama
To-La , moze i daleko, ale nie chce juz zmieniac lekarki.
Jechalam po pracy --z poludniowych przedmiesc na wschodnie , tuz na jeziorem ,a mieszkam na polnocno- zachodnich ,no i zrobil sie trojkat i wiesz jak to jest - duzo w samochodzie- korki na autostradzie , bo to godziny popoludniowe, ale jak juz dotarlam do domu to ....walnelam sie spac.
Ale to niewazne , bo z dzidzia wszystko fajnie , a jak zobaczylam swoja na ekranie USG to sie mi swieczki zapalily w oczetach!! :) ::)
W sumie jest bardzo dobrze, teraz zastanawiam sie kiedy i jak powiedziec szefowej o mojej ciazy , ostatnio w moim dziale same zmiany - dwie laski odchodza , jedna przyszla kilka dni temu , a roboty kupe. Wiem , ze ja zaskocze , ale wiem ze prawo stoi po mojej stronie, wiec nie ma prawa okazac niezadowolenia, chocby mial by sie zawalic nasz dzial. Pozdrawiam serdecznie! :) :)
My wlasnie tez z mezem wrocilismy z rowerka , ale nas wymrozlilo, kurcze czerwiec a takie chlody .::)brbr...
TOLA powiem ci jeszcze , ze ja zaszlam w ciaze zaraz po moim corocznym badaniu i cytologii( w kwietniu) :D :)

To-La , moze i daleko, ale nie chce juz zmieniac lekarki.
Jechalam po pracy --z poludniowych przedmiesc na wschodnie , tuz na jeziorem ,a mieszkam na polnocno- zachodnich ,no i zrobil sie trojkat i wiesz jak to jest - duzo w samochodzie- korki na autostradzie , bo to godziny popoludniowe, ale jak juz dotarlam do domu to ....walnelam sie spac.
Ale to niewazne , bo z dzidzia wszystko fajnie , a jak zobaczylam swoja na ekranie USG to sie mi swieczki zapalily w oczetach!! :) ::)
W sumie jest bardzo dobrze, teraz zastanawiam sie kiedy i jak powiedziec szefowej o mojej ciazy , ostatnio w moim dziale same zmiany - dwie laski odchodza , jedna przyszla kilka dni temu , a roboty kupe. Wiem , ze ja zaskocze , ale wiem ze prawo stoi po mojej stronie, wiec nie ma prawa okazac niezadowolenia, chocby mial by sie zawalic nasz dzial. Pozdrawiam serdecznie! :) :)
My wlasnie tez z mezem wrocilismy z rowerka , ale nas wymrozlilo, kurcze czerwiec a takie chlody .::)brbr...
TOLA powiem ci jeszcze , ze ja zaszlam w ciaze zaraz po moim corocznym badaniu i cytologii( w kwietniu) :D :)

hej Kobitki! :)
a gdzie Wy przepadłyście?? wątek podupada.. :(
co tam u Was??
ja dzisiaj popedałowałam troszkę ;D a przede mną 3 dni wolnego :D
buźka :-*

hej Kobitki! :)
a gdzie Wy przepadłyście?? wątek podupada.. :(
co tam u Was??
ja dzisiaj popedałowałam troszkę ;D a przede mną 3 dni wolnego :D
buźka :-*

reklama
Do góry