Elżbietka
mother of two sons&angel
chłopaka to można już koło 16 tyg wypatrzec. ale bardziej pewne jest ok 20 i wyżej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

u mnie bylo tylko jakas blizej nieokreslone "cos" z jakas kropeczka,ktora jest serduszkiem :-)

wybaczcie. Właśnie Staszek obok wyprodukowal sporego kupala, trzebaby go przewinąć :-)
Że tez zamiast sie wrodzić w moja chłopską rodzinę, to się książątko arytokracji chyba gdzieś doszukało 

. A mnie wczoraj taka migrena okropna dopadła, że jak dopadłam łóżeczka, to do wieczora spałam, a potem się umyłam i spałam do rana
:-(. Jak dzisiaj wstałam to dalej, na szczęście lżej i chyba zaczyna przechodzić 

doczekasz się kolejnego USG na który będziesz mogła zobaczyć Twoje szczęście :-) Widziałam już nie raz USG 3D jest po prostu rewelacyjne. Jak mi się uda to też będę chciała się na nie wybrać 
Wiem że ten śluz nie jest taki ważny do zapłodnienia, ale u mnie powoduje większy spokój w głowie ;-)
A wyluzowanie to podstawa 

A ten mój domniemany polip, to nie zasłania wejścia do szyjki macicy, więc pewnie masz rację żebym się tym nie przejmowała

Aluś nie chcę wypominać, ale się nie pokazałaś!;-)
strasznie jestem zabiegana, święta za pasem, a ja nie mam nawet prezentów
nie mówiąc już o świątecznych zakupach
na szczęście od czwartku mam urlop, to może uda mi się jakoś to wszystko ogarnąć

mocno trzymam kciuki za egzamin!!! daj znać koniecznie, jak poszło
milutkich przytulanek;-)
udało Ci się pogadać??
we wtorek idę do gina i mam nadzieję, że za chwilę rozpocznę stymulację:-) a! w środę będę wiedziała, co z moim przejściem do nowego działu, mam jeszcze jedno spotkanie:-) 

jak alergia Stasia?
a co postanowiłaś w sprawie pracy?
za pomyślną stymulację :-)
Leyna owu w 14 dc to super czas ;-). Może teraz już tak zostanie i będą teraz cykle regularne 28 dniowe
Tego Ci życzę
![]()
ja co prawda nie wierzę w cykle 28-dniowe, bo nigdy takowych nie miałam. zawsze długie i nieregularne
myślałam, że może po ciąży mi się co nieco wyreguluje, ale nic z tego, choć ostatnio owu była raczej regularnie między 19-21 dc, natomiast druga faza miała różną długość od 10-15 dni... w sumie powinnam się cieszyć, że owu jest, bo przecież jak się staraliśmy o Piotrka to cykle były często bezowulacyjne.Wiesz, że czasami biegunka u psów jest spowodowana właśnie robakamiA może spróbuj podać węgiel aktywowany, lub Smekte. Ja już swojej psicy podawałam smekte i super pomogła
![]()
Leyna a co dajesz pieskowi na biegunkę![]()

,ja chce podejrzec co tam sie kryje miedzy nozkami 

chyba jestem jakas dziwna.... tak mnie to ciekawi ostatnio...
Rozmowa się odbyła, ale nie wiele wniosła, wszystko jest jasne a zarazem nierealne