reklama
monika1313m
Fanka BB :)
ja urodziłam dopiero w 34 roku ale przez 10 lat się starałam a potem to cała ciązę musiałam lezeć ale trud sie opłacił
Witajcie. Jestem całkiem świeżą mamą, a w zasadzie będę. Mam 34 lata i od 4 tygodni w pierwszej ciąży. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza, ale testy pozytywne. Mam mnóstwo wątpliwości, ale wizyta dopiero na początku października. Mdłości żadnych, więc nie wiem czy się cieszyć, że mnie to omija, czy cierpliwie czekać... Mam nadzieję, ze będzie w porządku, bo po pigułach anty miałam trochę kłopotów z miesiączką. No i wiek i te zagrożenia Downem.. Chyba za dużo czytam. Pozdrawiam mamy dojrzałe wiekiem i te całkiem młode.
Oj!!! nieczytaj ty tyle!!!! bo sie w nerwice wprowadzisz!! a mowie to z wlasnego doswiadczenia!!!!Ja mialam ciaze obumarla i co chwile czytalam teraz jakies artykuly o poronieniach pustych pecherzykach itd....trzeba myslec pozytywnie!!!bedzie wszystko dobrze i juz!!! npo i witamy cie!!!
magdalenkakol
Fan(ka)
Agunia mdlosciami sie nie martw .To nic przyjemnego,zwlaszcza jak dochodza wymioty. Ja w pierwszej ciazy dostalam w 5 tygodniu i mialam ich serdecznie dosc.
magdalenkakol
Fan(ka)
ciesz sie LILITH .Ja to mialam tak ze idac do sklepu 500m trzy razy wymiotowalam po drodze.Blee Jak teraz pomysle to az mam gesia skorke.
reklama