reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
helol,

Caterina bezbolesnego porodu i ciesz sie Olcia!! daj znac jak poszlo:tak: powodzenia!

Jestem zdesperowana!! moj chlop tak okropnie chrapie, ze ja nie spie.....NIE SPIE.. prawie w ogole, bo to mi tak przeszkadza. Ja sie wykoncze, albo go udusze.

Zuzu tak sowa sowa będzie królować i tez motyw sowy, bo Mieszko ostatnio sie zachwycił sówkami:-) ze az mu pokoik zmieniłam ;-) Pamiętam ze Twoje szczęście Julianka tez miała sówkę, jaki tort wybrałaś-smak?

Gatto jak ja Cie rozumiem. Choć z emem nadal nie spie(bo poprzez żłobek Mieszko mi sie dość często budzi :/), ale lada chwila wracam do łoza małżeńskiego to juz wiem ze też nie będę sie wysypiać:wściekła/y: a budzisz ema i karzesz mu sie na bok obracać, czy jak? Jak sie ma Gattinka?

Szyszka ja robie wszystko co sie da, najczesciej kopie go. Gattinka ma sie dobrze, troszke jest przeziebiona, ale ogolnie w dobrej kondycji. Na szczescie. Tylko juz 2 tyg na basenie nie bylysmy bo gdzie tak z glutem isc:baffled:

Witam się :)
Szyszka czy Mieszko już zdrowy? Mam nadzieję! Ok doczytalam :) oby zdrowy jak najdłużej :)

Gochson kciuki żeby wszystko ładnie trzymało!
Caterina?? :)

Gatto a nie da się tego zoperowac? U mojej ciotki problem zniknął jak za dotknięciem magicznej rozdzki:)

Zuzanka jak się rozwinęła akcja? :) ok to niech 23 okres nie przychodzi :)

U nas wszystko dobrze dziś się szczepilismy waży 5500juz i rosnje Nikoś jak na drożdzach :)

No nic słyszę że pobudka więc kąpiel czas zacząć.
Buzki

Jestem zdesperowana!! moj chlop tak okropnie chrapie, ze ja nie spie.....NIE SPIE.. prawie w ogole, bo to mi tak przeszkadza. Ja sie wykoncze, albo go udusze.

Zamiast dusić męża umów go na wizytę u laryngologa :) Zaznaczam jednak, że leczenie chrapania może potrwać, także uzbrój się w odrobinę cierpliwości.
Twój partner najprawdopodobniej chrapie dlatego, że ma problemy z budową anatomiczną nosogardła. Jednak może to stwierdzić jedynie lekarz, dzięki odpowiednim badaniom. Leczenie może przebiegać przy pomocy farmakologii lub interwencji chirurgicznej.

Pozdrawiam
Marta Piekarska

reklama
Do góry