reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ahoj mamuśki :-)
Chciałam pochwalić się moją kochaną Oleńką:tak:
Poród trwał 3 godziny więc za dużo się nie nacierpiałam. Ola ważyła 3080 g i mierzyła 52 cm.Jest naprawdę grzeczną dziewczynką która je tylko cycusia:-)

Pozdrawiamy wszystkie mamuśki i staraczki.

Dziewczyny zyjecie ? ;)

Gochson kochana jak sie trzymasz? Jak Twoja szyjka ? No zdecydowanie dobrze ze dostalas te sterydy dla kruszynki lepiej dmuchać na zimne ! A kto starszakiem sie zajmuje jak leżysz ? Trzymam kciuki zebys dotrzymała do stycznia ;)
Kurcze ja mojego jak nie odbije to budzą go potem bardzo męczące gazy lub mocno ulewa wiec musze wybudzac.
A co do przytulanek ostatnio było trochę lepiej choć chwile przed bardzo sie bałam baaardzo ! (; ale jest światełko w tunelu ze bedzie dobrze ;)

Caterina gratulacje serdeczne !!! ;) cieszę soe ze jest bardzo dobrze ;) o super ze porod krótki ;)
Niech rosnie zdrowa! ;)

Gochson !!! Moje gratulacje !!! :) najwazniejsze ze płucka na tyle rozwinięte ze oddycha sama ! Serdecznie gratuluje mamusiu :* i witamy na świecie Nowa Księżniczkę ;))) Emilko buziaczki dla Ciebie ogromne rosnij duża i silna !! A Mamusia niech szybciutko wraca do formy ;-* sciskam serdecznie gorąco i mocno dwie Panie :)

Zapytam jesli moge zaczęła sie akcja czy lekarz podjął decyzje o cc ? Jesli moge spytać w ktorym tyg bo z tel pisze zawsze i nie mam tu suwaczkow.

Bardzo sie cieszę ze oddycha samodzielnie ;)))

No robili CC, bo wysokie leukocyty i pierwszy porod cc, zreszta ja nie chcialam SN. Na razie trafila do inkubatora, a ja rozkrecam laktacje laktatorem. Moze za pare dni bede przystawiac.

reklama
Do góry