reklama
Ahoj mamuśki :-)
Chciałam pochwalić się moją kochaną Oleńką
Poród trwał 3 godziny więc za dużo się nie nacierpiałam. Ola ważyła 3080 g i mierzyła 52 cm.Jest naprawdę grzeczną dziewczynką która je tylko cycusia:-)
Pozdrawiamy wszystkie mamuśki i staraczki.
Chciałam pochwalić się moją kochaną Oleńką
Poród trwał 3 godziny więc za dużo się nie nacierpiałam. Ola ważyła 3080 g i mierzyła 52 cm.Jest naprawdę grzeczną dziewczynką która je tylko cycusia:-)
Pozdrawiamy wszystkie mamuśki i staraczki.
EM Ka
Fanka BB :)
Dziewczyny zyjecie ?
Gochson kochana jak sie trzymasz? Jak Twoja szyjka ? No zdecydowanie dobrze ze dostalas te sterydy dla kruszynki lepiej dmuchać na zimne ! A kto starszakiem sie zajmuje jak leżysz ? Trzymam kciuki zebys dotrzymała do stycznia
Kurcze ja mojego jak nie odbije to budzą go potem bardzo męczące gazy lub mocno ulewa wiec musze wybudzac.
A co do przytulanek ostatnio było trochę lepiej choć chwile przed bardzo sie bałam baaardzo ! (; ale jest światełko w tunelu ze bedzie dobrze
Caterina gratulacje serdeczne !!! cieszę soe ze jest bardzo dobrze o super ze porod krótki
Niech rosnie zdrowa!
Gochson kochana jak sie trzymasz? Jak Twoja szyjka ? No zdecydowanie dobrze ze dostalas te sterydy dla kruszynki lepiej dmuchać na zimne ! A kto starszakiem sie zajmuje jak leżysz ? Trzymam kciuki zebys dotrzymała do stycznia
Kurcze ja mojego jak nie odbije to budzą go potem bardzo męczące gazy lub mocno ulewa wiec musze wybudzac.
A co do przytulanek ostatnio było trochę lepiej choć chwile przed bardzo sie bałam baaardzo ! (; ale jest światełko w tunelu ze bedzie dobrze
Caterina gratulacje serdeczne !!! cieszę soe ze jest bardzo dobrze o super ze porod krótki
Niech rosnie zdrowa!
EM Ka
Gochson !!! Moje gratulacje !!! najwazniejsze ze płucka na tyle rozwinięte ze oddycha sama ! Serdecznie gratuluje mamusiu :* i witamy na świecie Nowa Księżniczkę )) Emilko buziaczki dla Ciebie ogromne rosnij duża i silna !! A Mamusia niech szybciutko wraca do formy ;-* sciskam serdecznie gorąco i mocno dwie Panie
Zapytam jesli moge zaczęła sie akcja czy lekarz podjął decyzje o cc ? Jesli moge spytać w ktorym tyg bo z tel pisze zawsze i nie mam tu suwaczkow.
Bardzo sie cieszę ze oddycha samodzielnie ))
Zapytam jesli moge zaczęła sie akcja czy lekarz podjął decyzje o cc ? Jesli moge spytać w ktorym tyg bo z tel pisze zawsze i nie mam tu suwaczkow.
Bardzo sie cieszę ze oddycha samodzielnie ))
EM Ka
Czyli Emilka uznała ze jest gotowa i wyszła sn - lepiej tak niz byłoby jakieś ryzyko i musieliby robić cc.
A możesz ja karmić wszystko ok jest?
A możesz ja karmić wszystko ok jest?
reklama