reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej Kobietki, cos ostatnio tu nie zagladalam :) Pozdrawiam wszytkie.
Zrobilam sobie test ciazowy bo cos ostatnio niby mialam miec okres w grudniu ale wlasciwei to go nie bylo teraz znowu to samo :) no i wyszedl pozytywny :tak:
Teraz jade do Polski a moj ginekolog jest na jakism sympozjum wiec na pewno bede wiedziala dopiero za dwa tygodnie, ale jestem juz podekscytowana.

kaczusia - to Ty chyba jakoś na wrzesień będziesz miała termin, razem ze mną, albo nawet nieco wcześniej! Gratulacje!
Antilko - czuję sie nieźle, nudności mam, nie za bardzo mogę jeśc no i wybredna jestem pod tym względem straszliwie. Dzisiaj bedzie kapuśniaczek.

to ja sie zbieram do pracy.... mam nadzieje,ze dzien mi zejdzie w miare szybko... wpadne po pracy i mam nadzieje,ze bede miala co poczytac....;-)
Milego dnia!

Kaczusia, gratulacjony wielkie:) :tak:wklejaj tesciorka! a kreseczka sie nie martw, zazwyczaj natak wczesnym etapie wychodzi bledziutka:)
Sensi, Alek, no prosze na bale sie zachcialo chodzic...ładnie, ładnie...:-D ale w sumie fajniarsko, ja tam lubie takie imprezki:)
Carioca, jestes nadal na L4??
Antila, wyjazd w gory jak najbardziej popieram i ten kominek...:-)my sie wybieramy w przyszlym tygodniu, co prawda bede juz przed okresem, ale i tak ciesze sie na ten wyjazd, ze bede mogla sobie odpoczac:)

pozdrawiam wszysciutkie

my dzis w ramach odstresowania po moich dzisiejszych prezentacjach i prowadzeniu szkolenia idziemy do kina.. i najchetniej jeszcze jakies piwko bym wciagnela co by sie wyluzwac:-p

Witam wszystkie 30-tki :-)

Jak widzicie, przeżyłam ten pierwszy dzień w pracy po prawie miesięcznym chorobowym. Nawet niebyło tak strasznie. Miałam calą mase roboty i dzień szybko miną:-).

Kaczusia gratuluję:-). Życze Ci dużo zdrówka i kochanego sukcesu za 9 miesięcy:-D

Fantazja zapraszmy do nas 30-teczek:-)
Ewo myślę, że nie Ty jedna masz chorobę kupowania;-). Ja również uwielbiam zakupy. Jak mam handrę to moja przyjaciólka a czasami nawet mój mąż wyciągają mnie na zaupy. Ostatnio z mężem to na takich zakupkach kupiliśmy narożnik:szok::happy:. Jak tylko są pieniążki to zakupki są rewelacyjne:-D.

Sensi u mnie też dzisiaj było pięknie, ale tylko do momentu kiedy cała chlapa na ulicach zaczeła marznąć. Jak wracałam do domu to miałam jazde baletową na lodzie samochodem:-D. Na szczęście dotarłam cała i zdrowa:happy:

A u mnie dalej cisza. @ nienadchodzi:baffled:. Ani brzusio, ani cysie niebolą

Witajcie!
W pracy całkiem OK dzisiaj, tylko potem trochę zmarzłam. Własnie wyszłam spod cieplutkiej kąpieli, gdzie rozgrzałam się i wypoczęłam. Niedługo mąż przyjdzie i zjemy obiadek.
Dziekuję Wam za wszystkie dobre słowa wsparcia:-), jestem spokojniejsza dziś.:happy:
Ewa nie dziwię Ci sie, ze niechętnie do pracy wracasz, widocznie jeszcze odpoczynek Ci potrzebny. Napisz jaki miałaś początek po urlopie!
Ja też niezbyt dobrze dziś spałam, co chwila sie budziłam, moze dlatego ,że śnieg się topił, deszcz bębnił...

Kajuniu taki piękny prezent na urodzinki to dobra mysl! Żebym ja taki dostała w tym roku to w tym cyklu fasolka powinna się ujawnić,:-)na razie nic nie wskazuje na to, ale ...

Antilko narty, góry, kominek, marzenia moje po prostu! Na pewno będzie świetnie i atmosfera sprzyjająca starankom...:yes:

Sensi jestem bardzo ciekawa czym Ty sie tak zasłużyłaś, może chociaż rąbka tajemnicy mogłabyś uchylić?:confused:

Fantazjo, Kaczusiu witajcie! Gratuluję!!!Piszcie co u Was!

Carioca bardzo dawno nie jadłam kapuśniaczku! Jak Ci jest na zwolnieniu?

Kajda na co do kina sie wybierasz? My coś wybieramy sie i wybrać nie możemy!:-D:no:
Pozdrowionka!

reklama
Monik ciesze sie, ze całkiem dobrze było u Ciebie w pracy! I że dotarłaś szczęśliwie po tym lodzie! @ już na pewno niedługo!:-)

Do góry