reklama
kajda
szczęśliwa żona i mama
czesc dziewuszki
i mamy juz wtoreczek! jeszcze tylko 4 dni i chyba pojde na urlop.. ! chociaz wczoraj o urlop wlasnie poklocilam sie z moim mezem.. bez sensu wyszlo...
a filimik wczorrajszy - mial byc na zrelaksowanie sie hhhhmmm- poszlismy tak jak pisalam na Krwawy diament, nie mozna powiedziec zebym sie zrelaksowala, bo krew na ekranie sie lala, co chwile strzelaniny.... siedzialam cala w nerwach w fotelu a moja szwagierka wyszla w trakcie filmu zeby pochodzic sobie po sklepach, dosc miala tych "przyjemnosci" ja zostalam, bo w sumie fabula byla ciekawa i jakos dotrwalam do konca:-)
Arabella, witaj na 30-tkach
Alek, ma nadzieje, ze dzis wstalas z nowymi silami
Najka, Ewa, Vonka, Anus, Antila, Carioca, sensi i cala reszta - buziaki i milego dzionka zycze
i mamy juz wtoreczek! jeszcze tylko 4 dni i chyba pojde na urlop.. ! chociaz wczoraj o urlop wlasnie poklocilam sie z moim mezem.. bez sensu wyszlo...
a filimik wczorrajszy - mial byc na zrelaksowanie sie hhhhmmm- poszlismy tak jak pisalam na Krwawy diament, nie mozna powiedziec zebym sie zrelaksowala, bo krew na ekranie sie lala, co chwile strzelaniny.... siedzialam cala w nerwach w fotelu a moja szwagierka wyszla w trakcie filmu zeby pochodzic sobie po sklepach, dosc miala tych "przyjemnosci" ja zostalam, bo w sumie fabula byla ciekawa i jakos dotrwalam do konca:-)
Arabella, witaj na 30-tkach
Alek, ma nadzieje, ze dzis wstalas z nowymi silami
Najka, Ewa, Vonka, Anus, Antila, Carioca, sensi i cala reszta - buziaki i milego dzionka zycze
kajunia
bliźniakowa mama :)
Kajuniu jestes WIELKA Masz rację!!! Biorę z Ciebie przykład!!! I całym sercem Ci kibicuję
Kajunia przyłaczam się do słów Vonki "jesteś WIELKA":-):-) Ja też walczę i będę walczyć!!!
Kajunia no pewnie, że ostatni! i tej wersji się trzymajmy!!
dziewczyny tak jak pisałam wcześniej - a takie nastawienie bardzo mi pomaga poprostu wierzę...i nie przestanę wierzyć dzięki
kajunia
bliźniakowa mama :)
Kochane 30!
Pochwalę się moim psiakiem:
to jest Golden retriver prawda zawsze o takim marzyłam - tylko na razie nie mam warunków na tego słodziaka ale kiedyś sprawimy sobie tego pieska - cudowny
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witajcie!
Jaka piękna zima
Najko, Vonko spieszę z ujawnieniem rąbka tajemnicy;-);-) dotyczącej mojej pracy. zajmuję się "węszeniem", wytykaniem błędów, zwracaniem uwagi, wydawaniem zaleceń, wyciąganiem konsekwencji i karaniem. I za to fety na moją cześć
Miłego dnia
Jaka piękna zima
Najko, Vonko spieszę z ujawnieniem rąbka tajemnicy;-);-) dotyczącej mojej pracy. zajmuję się "węszeniem", wytykaniem błędów, zwracaniem uwagi, wydawaniem zaleceń, wyciąganiem konsekwencji i karaniem. I za to fety na moją cześć
Miłego dnia
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam
Jaguś mam nadzieję, że dzisiaj nastrój u Ciebie lepszy.Głowa do góry:-)
Arabello witaj w domu Psiak przecudnej urody
Sensi czyżby pani inspektor Swoją drogą czasem fajnie być chwalonym publicznie
Kajda no to się ładnie zrelaksowałaś
Monik dobrze,że przetrwałaś pierwszy dzień w pracy.Teraz już będzie z górki
Carioca leniuszku jesteś usprawiedliwiona w 100%;-)
Kaczusiu gratulacje
Aluś, Ewo, Kajuniu, Najko, Vonko, Wagines i wszystkie pozostałe 30 duża buźka
Jaguś mam nadzieję, że dzisiaj nastrój u Ciebie lepszy.Głowa do góry:-)
Arabello witaj w domu Psiak przecudnej urody
Sensi czyżby pani inspektor Swoją drogą czasem fajnie być chwalonym publicznie
Kajda no to się ładnie zrelaksowałaś
Monik dobrze,że przetrwałaś pierwszy dzień w pracy.Teraz już będzie z górki
Carioca leniuszku jesteś usprawiedliwiona w 100%;-)
Kaczusiu gratulacje
Aluś, Ewo, Kajuniu, Najko, Vonko, Wagines i wszystkie pozostałe 30 duża buźka
Witajcie trzydziesteczki
Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo zajęć.
Sensi - fajnie że masz zimę, u mnie odwilż za oknem - woda kapie z dachu na parapet, na drodze chlapa, brrrrrrrr
A Ty to chyba weterynarzam jesteś co?
Arabella - fajnie że jesteś - słodki golduś .
No to ja Wam przedstawię moją sunię:
Pozdrawiam wszystkie staraczki i wystarane.
Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo zajęć.
Sensi - fajnie że masz zimę, u mnie odwilż za oknem - woda kapie z dachu na parapet, na drodze chlapa, brrrrrrrr
A Ty to chyba weterynarzam jesteś co?
Arabella - fajnie że jesteś - słodki golduś .
No to ja Wam przedstawię moją sunię:
Pozdrawiam wszystkie staraczki i wystarane.
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Zima piękna i dzień całkiem przyjemny. :-)Robię rosołek, potem do dziadka do szpitala sie wybieram.
Śluz mam jak w czasie płodnym, więc albo wszystko tak sie opóźniło, albo będzie @ albo nie wiem co... Ale nastrój całkiem dobry i to w dużej części Wasza zasługa drogie 30-stki! Chociaż dzisiaj cisza od kilku godzin...
Jaguś czy Twój dołek związany z @? Rozumiem dobrze, ale nie poddawaj sie, zobacz jak dzielnie dziewczyny walczą!
Sensi rzeczywiście rąbek tajemnicy ujawniłaś, ale to jakiś mały rąbek!
Kajda więc wiem już, że mam unikać "Krwawego diamentu"...
Lastrada piękny Twój psiak! Fajny wzorek na sierści, jaka to rasa? Ja może jakieś zdjęcia mojego kociucha wkleję?
Pozdrawiam ciepło 30-stki!
Zima piękna i dzień całkiem przyjemny. :-)Robię rosołek, potem do dziadka do szpitala sie wybieram.
Śluz mam jak w czasie płodnym, więc albo wszystko tak sie opóźniło, albo będzie @ albo nie wiem co... Ale nastrój całkiem dobry i to w dużej części Wasza zasługa drogie 30-stki! Chociaż dzisiaj cisza od kilku godzin...
Jaguś czy Twój dołek związany z @? Rozumiem dobrze, ale nie poddawaj sie, zobacz jak dzielnie dziewczyny walczą!
Sensi rzeczywiście rąbek tajemnicy ujawniłaś, ale to jakiś mały rąbek!
Kajda więc wiem już, że mam unikać "Krwawego diamentu"...
Lastrada piękny Twój psiak! Fajny wzorek na sierści, jaka to rasa? Ja może jakieś zdjęcia mojego kociucha wkleję?
Pozdrawiam ciepło 30-stki!
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dzieńdobry wszystkim :-)
Dziewczyny macieśliczne pieski. Postanowiłam się też dołączyć i wklejam zdjęcie mojej Kory (juz babcia)
Zobacz załącznik 26756
Dziewczyny macieśliczne pieski. Postanowiłam się też dołączyć i wklejam zdjęcie mojej Kory (juz babcia)
Zobacz załącznik 26756
reklama
ALe się zrobi psi wątek trzydziestkowy
Monik - fajna Kora - psiaki to mają dobrze, po nich tak nie widać że się starzeją.
Najka - wzorek na sierści to podobno pręgi, a rasa to akita japoński. Wklejaj swojego pupila, a co.
Skoro dogoterapia pomaga chorym dzieciom to może pomoże starającym się trzydziesteczkom .
A tak na serio to psiak w domu to coś cudownego - rozładowuje stresy i bardzo nas kocha (z wzajemnością;-) )
Monik - fajna Kora - psiaki to mają dobrze, po nich tak nie widać że się starzeją.
Najka - wzorek na sierści to podobno pręgi, a rasa to akita japoński. Wklejaj swojego pupila, a co.
Skoro dogoterapia pomaga chorym dzieciom to może pomoże starającym się trzydziesteczkom .
A tak na serio to psiak w domu to coś cudownego - rozładowuje stresy i bardzo nas kocha (z wzajemnością;-) )