reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobrej nocy :-)
Trochę Was podczytywałam, ale jakoś nie mam weny na pisanie :-) Wszystko u mnie ok, tylko jakoś tak leniwie...

Witaj Arabela i czuj się jak u siebie :-)

reklama
czesc dziewuszki:)
i mamy juz wtoreczek! jeszcze tylko 4 dni i chyba pojde na urlop.. ! chociaz wczoraj o urlop wlasnie poklocilam sie z moim mezem.. bez sensu wyszlo...
a filimik wczorrajszy - mial byc na zrelaksowanie sie hhhhmmm- poszlismy tak jak pisalam na Krwawy diament, nie mozna powiedziec zebym sie zrelaksowala, bo krew na ekranie sie lala, co chwile strzelaniny.... siedzialam cala w nerwach w fotelu:szok: :laugh2: a moja szwagierka wyszla w trakcie filmu zeby pochodzic sobie po sklepach, dosc miala tych "przyjemnosci" ja zostalam, bo w sumie fabula byla ciekawa i jakos dotrwalam do konca:-)

Arabella, witaj na 30-tkach:)
Alek, ma nadzieje, ze dzis wstalas z nowymi silami:)
Najka, Ewa, Vonka, Anus, Antila, Carioca, sensi i cala reszta - buziaki i milego dzionka zycze:)

Kajuniu jestes WIELKA:-D :-D Masz rację!!! Biorę z Ciebie przykład!!! I całym sercem Ci kibicuję:happy: :happy:

Kajunia przyłaczam się do słów Vonki "jesteś WIELKA":-):-):tak: Ja też walczę i będę walczyć!!!

Kajunia no pewnie, że ostatni! i tej wersji się trzymajmy!!:tak:

dziewczyny tak jak pisałam wcześniej - a takie nastawienie bardzo mi pomaga :tak: poprostu wierzę...i nie przestanę wierzyć :tak: :tak: :tak: dzięki

Kochane 30!
Pochwalę się moim psiakiem:
img5461ls5.jpg

to jest Golden retriver prawda :confused: zawsze o takim marzyłam - tylko na razie nie mam warunków na tego słodziaka :no: ale kiedyś sprawimy sobie tego pieska - cudowny :tak: :tak: :tak:

Witajcie!
Jaka piękna zima:cool2::cool2::cool2::cool2:

Najko, Vonko spieszę z ujawnieniem rąbka tajemnicy;-);-) dotyczącej mojej pracy. zajmuję się "węszeniem", wytykaniem błędów, zwracaniem uwagi, wydawaniem zaleceń, wyciąganiem konsekwencji i karaniem. I za to fety na moją cześć:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia:happy::happy::happy::happy:

Witam
Jaguś mam nadzieję, że dzisiaj nastrój u Ciebie lepszy.Głowa do góry:-)
Arabello witaj w domu:happy: Psiak przecudnej urody:tak:
Sensi czyżby pani inspektor:cool2: Swoją drogą czasem fajnie być chwalonym publicznie:tak:
Kajda no to się ładnie zrelaksowałaś:-D
Monik dobrze,że przetrwałaś pierwszy dzień w pracy.Teraz już będzie z górki
Carioca leniuszku jesteś usprawiedliwiona w 100%;-)
Kaczusiu gratulacje:happy:
Aluś, Ewo, Kajuniu, Najko, Vonko, Wagines i wszystkie pozostałe 30 duża buźka

Witajcie trzydziesteczki

Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo zajęć.
Sensi - fajnie że masz zimę, u mnie odwilż za oknem - woda kapie z dachu na parapet, na drodze chlapa, brrrrrrrr
A Ty to chyba weterynarzam jesteś co?

Arabella - fajnie że jesteś - słodki golduś:tak: .

No to ja Wam przedstawię moją sunię:
niki002zmniejszvt5.jpg

Pozdrawiam wszystkie staraczki i wystarane.

Witajcie!
Zima piękna i dzień całkiem przyjemny. :-)Robię rosołek, potem do dziadka do szpitala sie wybieram.
Śluz mam jak w czasie płodnym, więc albo wszystko tak sie opóźniło, albo będzie @ albo nie wiem co... Ale nastrój całkiem dobry i to w dużej części Wasza zasługa drogie 30-stki:yes:! Chociaż dzisiaj cisza od kilku godzin:confused:...

Jaguś czy Twój dołek związany z @? Rozumiem dobrze, ale nie poddawaj sie, zobacz jak dzielnie dziewczyny walczą!:tak:

Sensi rzeczywiście rąbek tajemnicy ujawniłaś, ale to jakiś mały rąbek!:rolleyes2:

Kajda więc wiem już, że mam unikać "Krwawego diamentu"...:-D

Lastrada piękny Twój psiak! Fajny wzorek na sierści, jaka to rasa? Ja może jakieś zdjęcia mojego kociucha wkleję?

Pozdrawiam ciepło 30-stki!

reklama
ALe się zrobi psi wątek trzydziestkowy
Monik - fajna Kora - psiaki to mają dobrze, po nich tak nie widać że się starzeją.

Najka - wzorek na sierści to podobno pręgi, a rasa to akita japoński. Wklejaj swojego pupila, a co.

Skoro dogoterapia pomaga chorym dzieciom to może pomoże starającym się trzydziesteczkom:tak: .

A tak na serio to psiak w domu to coś cudownego - rozładowuje stresy i bardzo nas kocha (z wzajemnością;-) )

Do góry