reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!

Kajda na co do kina sie wybierasz? My coś wybieramy sie i wybrać nie możemy!:-D:no:
Pozdrowionka!

idziemy na Krwawy diament, wlasnie czytam co to jest,bo mezuch wybieral:-)

najko, Monik, ciesze sie ze w pracy ok:)

Monik, nie pisalam jeszcze, ze mocno Ci kibicuje i wierze, ze wszystko dobrze sie ulozy, czas szybko zleci do operacji a potem nic juz nie stanie na przeszkodzie w zajsciu w ciaze! jestes silną kobieta i dasz rade, na pewno!
a na 1 @ po zabiegu mozesz troche poczekac.... u mnie tez troszke to trwalo...

pozdrawiam i lece sie szykowac do wyjscia!

reklama
CZEŚĆ WSZYSTKIM:-)

A ja dzisiaj walczyłam z wiatrem:wściekła/y: Wyszło na remis: wiatr połamał mi parasol ale nie udało mu sie rzucic mnie w pośniegowe błoto:cool2: (ale przyznaje że niewiele brakowało i leżałabym z samego rana w wielgachnej kałuzy :tak: :tak:

Kaczusiu wspaniała wiadomość!!!! GRATULACJE !!!!

Monik ciesze się że tak Ci szybko minął ten pierwszy dzień. teraz to juz z górki:happy:

Sensi widze że z Ciebie VIP "całą gębą" :laugh2: Opowiedz mam choć troszkę...czym się zasłużyłaś na te wszystkie hołdy???

Kajunia to nic że @. Bardzo mi sie podoba Twój komentarz do nowego cyklu ;-) ;-)

Pozdrawiam wszyściuchne:-D :-D

Kajda bardzo Ci diękuję za dobre słowo. Dzięki takim dziewczynom ja Ty i inne na tym forum buzia mi się uśmiecha i wiara w dobrą przyszłość wraca:-).
DZIĘKUJĘ
Miłego oglądania filmu w kinie:happy:.

Najka ja też czekam na swojego mężusia z obiadkiem:-p A głodna już jestem strasznie!

Kajunia to nic że @. Bardzo mi sie podoba Twój komentarz do nowego cyklu ;-) ;-)

vonko - właśnie @ się rozkręciła :zawstydzona/y: a ja...no cóż muszę mieć takie nastawienie - to już 19 cykl starań o nasze maleńkie szczęście, ale nie poddam się i TEN cykl musi być oststni :-) nie mogę popaść w jakąś deprechę bo co mi to da :confused: NIC !!! po każdym upadku trzeba się podnieść i ja to robię, czasami jest ciężko...no ale WALCZĘ i walczyć będę :tak: dlatego wiem że TEN cykl jest ostatni !!!! nie ma innej opcji :cool2:

vonko - właśnie @ się rozkręciła :zawstydzona/y: a ja...no cóż muszę mieć takie nastawienie - to już 19 cykl starań o nasze maleńkie szczęście, ale nie poddam się i TEN cykl musi być oststni :-) nie mogę popaść w jakąś deprechę bo co mi to da :confused: NIC !!! po każdym upadku trzeba się podnieść i ja to robię, czasami jest ciężko...no ale WALCZĘ i walczyć będę :tak: dlatego wiem że TEN cykl jest ostatni !!!! nie ma innej opcji :cool2:

Kajuniu jestes WIELKA:-D :-D Masz rację!!! Biorę z Ciebie przykład!!! I całym sercem Ci kibicuję:happy: :happy:

hej Kobitki..
słaby mam dzis jakiś ten dzień..zmęczona jestem strasznie, głowa mnie boli:sick:
w pracy beznadzieja.., wybrałam się wieczorkiem na sport i nie miałam siły wskoczyć na step..:baffled:

Kaczusia ogromne gratulacje!!:-)

Kajunia no pewnie, że ostatni! i tej wersji się trzymajmy!!:tak:

przepraszam Kochane, że ja tak tylko dziś ,,wybiórczo'', ale padam na ryjek..:sick:
do jutra..miłej nocki dla Wszystkich i :-*

Kochane 30!
Już kiedyś odzywałam się u Was. Wiem, że staracie się o pierwsze dziecko, a ja już jedno mam i staram się o drugie, ale pierwsze urodziłam jak miałam 31 więc czuję się u Was jak u siebie. I regularnie Was podczytuję! Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie!
Pochwalę się moim psiakiem:
img5461ls5.jpg

reklama
Witaj Arabello! Jak zobaczyłąm Twój nick zaraz przypomniał mi sie ten serial czechosłowacki, który lubiłam w dzieciństwie!
Fajnie, że się pojawiłaś i mam nadzieję, że będziesz pojawiać się częściej! Śliczne jest Twoje dzieciątko! :-) A jaki psiak!

Dziewczyny jak lżej sie robi na sercu, gdy czytam te Wasze dobre,ciepłe i wspierające posty! Kajuniu, Vonko! Ciesze się z Waszego pozytywnego nastawienia i moje dołki nie mają żadnych szans teraz!:happy:

Aluś wyśpij się, a jutro lepszego dnia! :tak:Jak u Ciebie będzie przebiegać monitorowanie cyklu, kiedy zgłaszasz się do gina?

Do góry