reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hexanka cześć. Opowiedz coś więcej? Co to "biedronka"? Mój tata ma kotka o takim imieniu...hihihihihiih
a co to jest data 6lat 6 miesięcy? Dobrze się domyślam, że tez jesteś z Łodzi?

ej co tu tak cicho?????????????
Jak ja jestem nikogo nie ma i na odwrót cholera!

Właśnie wróciliśmy z zakupków z selgrosu. Przewietrzyliśmy się trochę, bo na spacer dziś nie poszliśmy. Za bardzo wieje u nas.

Gochson? Napisz coś?

Ostatnia edycja:
tere fere u mnie rano nawet słonko było i całkiem ładnie, no ale jest te 30 km odległość ;-)

Hexanka masz biedroneczkę czy chcesz mieć ?? A jak będzie żuczek ??? ;-) Trzymam kciuki. Napisz coś więcej o sobie.

Gochson - jak tam ???

A reszta to przepraszam gdzie ??

Ja się własnie podarłam na eMa , on coś tam wyburczał i poszedł sobie ćwiczyć i mam spokój. Ale ogólnie smutno.
Czasem to wszystko takie smętne jest , życie znaczy.

cześć dziewczyny

Gochson czytam i powiem Ci z własnego doświadczenia ,ja miałam ciążę pozamaciczną i po pierwsze beta przyrasta ale minimalnie i boli brzuch strasznie :-:)-(u mnie wykryli w 6 tygodniu pęcherzyk w lewym jajowodzie , krwawienie swoją drogą :zawstydzona/y::-( na pewno fasolinka jest mała i tego się trzymamy :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma fajnie ,że już masz już terminy jazd :tak: a co do życia to masz rację :zawstydzona/y:

My ząbkujemy więc mamy ciężkie dni Mysza strasznie marudna ,wylazły 2 zęby na dole i chyba na górze się zaczyna :confused2::szok: ciągle by chciała na rękach i się przytula ;-):-)dzisiaj miałyśmy echo serca i ma szmer słyszalny i widoczny ale nie groźny ,kontrola za rok :tak::-D kolejna wizyta u specjalisty na szóstkę :tak::-)

kok.o moich wszystkich znajomych dzieci siedzą w domach bo w przedszkolach się pochorowały i tak co wrócą do zdrowia to 2 tygodnie i znowu abarot! zdrówka dla Was
Gatto zdrówka dla Gattinki uścisiaj ją .

witam nowe koleżanki nie miałam okazji poznać i się przywitać

dziewczynki ściskam Was wszystkie cieplutko

eeeee tam Muma nie smęć. ;-):-D;-):-D otwórz sobie pifffko i miej wszystko w dupce. Ja dziś w selgrosie kupiłam syropy do drineczków, no a najlepiej, że nie planuję żadnej imprezy. No tylko Tymkową, ale bez alko. A ja kocham robić pyszne drinki z palemkami, miętą, limonką, z kruszonym lodem i zblendowanym ananasem, bananem w pięknych kielichach, pucharkach itp Dziś chyba pogonię eMa po rum i zrobię pinakoladę, albo mohito, albo jeszcze inne pyszności. Z resztą zapraszam jak masz smuta. Bierz Olka i oddam wam Tymkowy pokój. Jutro mam wolne! Napisałam do recepcji podanie.....hehehehehe mało roboty, to po co mam im truć, że nie posprzątane, że coś nie zrobione, że ktoś żakietu nie ma....

zuzanka my też Cię ściskamy. Ja Ciebie, a Tymek Myszę.

dzięki Tere a drineczkami kusisz bo ja uwielbiam kolrowe drinki ,ale później mam głowę ciężką :-Da to już nie te czasy ,że cały dzień leżę do góry pępkiem i się leczę :-D

Gochson będzie dobrze kochana .wiem co przeżywasz ale jak beta rośnie to jest ok . Śpij spokojnie

reklama
Do góry