reklama
Muma
Fanka BB :)
Gochson kochana staram się zrozumieć jaki to stres i co czujesz i jednocześnie myślę co ja bym zrobiła. Ty jesteś na miejscu i pewnie masz właściwą ocenę sytuacji.
Ale...
Jeśli beta jest OK, Ty nie masz żadnych dolegliwości bólowych to może oni mają kiepskie usg albo sami są kiepscy.
Jeśli nie widać nic na usg, hmmm, to ja bym rozważyła wyjście ze szpitala na bardzo dobre prywatne usg. Jesli potwierdziłoby ich przypuszczenia to wiadomo. Jeśli nie, zmiana szpitala.
Trzymam mocno kciuki, nie denerwuj się jeśli to możliwe,
Buziaki.
Ale...
Jeśli beta jest OK, Ty nie masz żadnych dolegliwości bólowych to może oni mają kiepskie usg albo sami są kiepscy.
Jeśli nie widać nic na usg, hmmm, to ja bym rozważyła wyjście ze szpitala na bardzo dobre prywatne usg. Jesli potwierdziłoby ich przypuszczenia to wiadomo. Jeśli nie, zmiana szpitala.
Trzymam mocno kciuki, nie denerwuj się jeśli to możliwe,
Buziaki.
Pieknaszyszunia
Wg. Mnie Muma dobrze radzi. Gochson trzymaj sie dzielnie. Jestesmy dobrej mysli.
Gochson zgadzam sie w 100% z Muma. Przy ciazy pozamacicznej beta rosnie bardzo malo, wiem, bo kolezanka miala, ale byla w kilku miejscach i musiala na zabieg. Inna z podejrzeniem ciazy pozamacicznej za 3 dni ma termin jej ciaza byla duzo mlodsza na poczatku, bo miala nieregularne cykle.
Jesli beta ladnie rosnie daj tej fasoli troszke czasu, choc 2 dni. Trzymam kciuki, zeby to byla pomylka tylko &&&&&
Katiuszka slyszalam, ze bardzo dobra ta pasta na "N" , nie pamietam nazwy :-) my uzywamy chicco....nie wiem czy dobra.
Dziewczyny mam gile do pasa, nosz kurna!! to chyba jakis wirus nas dopadl.
Jesli beta ladnie rosnie daj tej fasoli troszke czasu, choc 2 dni. Trzymam kciuki, zeby to byla pomylka tylko &&&&&
Katiuszka slyszalam, ze bardzo dobra ta pasta na "N" , nie pamietam nazwy :-) my uzywamy chicco....nie wiem czy dobra.
Dziewczyny mam gile do pasa, nosz kurna!! to chyba jakis wirus nas dopadl.
kok.o
eloo:-)
Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Muma dobrze gada fasola pewnie jest młodsza i nie widać jej, albo faktycznie sprzet badziewny maja
Gatto to witaj w klubie smarkaczy;-) ja tez gile do pasa + zatkane uszy
Kurde, ja nie ozdrowiałam jeszcze, a Młoda już wczoraj była prawie zdrowa a dzisiaj znowu zaczęła brzydko kaszleć Miała jutro do żloba pojsc a ja do roboty... Jutro z eMem pojdą do lekarza, ja w pracy chociaż na 1 dzień się pojawie. Pewnie od wtorku znowu w domu wyląduje na zwolnieniu na Młodą:-( Nie wiem czy nawzajem sobie nie sprzedajemy zarazów, bo jak ona już zdrowiała to ja się rozłożyłam i może znów się zaraziłą
A paste do zębów mam Biorepair. Tez na początku w realu;-) kupiliśmy jakas z fluorem, ale zaraz ta kupiłam.
Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Muma dobrze gada fasola pewnie jest młodsza i nie widać jej, albo faktycznie sprzet badziewny maja
Gatto to witaj w klubie smarkaczy;-) ja tez gile do pasa + zatkane uszy
Kurde, ja nie ozdrowiałam jeszcze, a Młoda już wczoraj była prawie zdrowa a dzisiaj znowu zaczęła brzydko kaszleć Miała jutro do żloba pojsc a ja do roboty... Jutro z eMem pojdą do lekarza, ja w pracy chociaż na 1 dzień się pojawie. Pewnie od wtorku znowu w domu wyląduje na zwolnieniu na Młodą:-( Nie wiem czy nawzajem sobie nie sprzedajemy zarazów, bo jak ona już zdrowiała to ja się rozłożyłam i może znów się zaraziłą
A paste do zębów mam Biorepair. Tez na początku w realu;-) kupiliśmy jakas z fluorem, ale zaraz ta kupiłam.
katiuszka79
Gochson ja również uważam jak dziewczyny, że coś musieli popierniczyć w tym szpitalu po pierwsze beta rośnie, do drugie raczej byś się zwijała z bólu...tak wyczytałam w necie...Może poczekaj jeszcze...jak nie chcą Cię trzymać w szpitalu, to zrób usg u jakiegoś dobrego lekarza z dobrym sprzętem. Ahaa pamiętam jak czytałam wątek staraczki na Wyspach i tam kobitka miała pozamacziczną ciążę i z bólu nie mogła wytrzymac, aż pojechala na pogotowie. Kurczę noooo!!!!! trzymamy wszystkie mocno kciuki za Fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o łomatulooooo....współczuję....Faktycznie, jak gra "podaj dalej"...raz jedna, raz druga Dobrze, ze eMa nie łapie, bo byś miała szpital w domu na całego!!! zdrówka dla Was!!!!!
Gatto Tobie również zdrówka!!!! a co z pracą? bierzesz wolne? czy się będziesz męczyła i roznosiła zarazki? noo ta pasta na "N" to chyba polecany przez Mumę Nenedent
Spadam do wyrka, bo oczy mi się same zamykają.
Do jutra!!!
kok.o łomatulooooo....współczuję....Faktycznie, jak gra "podaj dalej"...raz jedna, raz druga Dobrze, ze eMa nie łapie, bo byś miała szpital w domu na całego!!! zdrówka dla Was!!!!!
Gatto Tobie również zdrówka!!!! a co z pracą? bierzesz wolne? czy się będziesz męczyła i roznosiła zarazki? noo ta pasta na "N" to chyba polecany przez Mumę Nenedent
Spadam do wyrka, bo oczy mi się same zamykają.
Do jutra!!!
reklama