reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie kochane!
Wróciłyśmy ze szpitala w niedzielę. Cieszymy sie bardzo, że jesteśmy razem w domku:-)Chociaż nie powiem, jest trochę ciężko.Ja w szpitalu prawie wcale nie spałam. Ewunia była ciągle ze mną i ciągle czuwałam. Z pomoca położnych bardzo różnie. W domu ze snem też kiepsko, może łącznie z 3 godzinki. Nie wiedziałam, że przez tydzień można tyle nie spać i jakoś funkcjonować. Trochę źle zniosłam fizycznie tą cesarkę, jakoś naiwnie mysłałam, że szybko wrócę do formy i nie będzie tak długo boleć, ale najważnieszy jest nasz kochany efekt.:tak:
Monik ogromnie gratuluję!!!!!Co za szczęsliwe dni!:-):tak::-)
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam i dziękuję za wszystkie gratulacje i kciuki! Postaram sie szybko zdjęcie Ewuni wkleić.

Najeczko super, że już w domu jesteście, jestem ciekawa jak radzicie sobie z karmieniem piersią? Oj wklejaj zdjęcie skarbusia, czekamy :-)

a poza tym Dzień Dobry :-)

Dzień doberek :-)

Najeczko
jak dobrze że już jesteście w domku :-) Czekamy na zdjęcia Ewuni :tak:
Dziękuję za gartulacje:happy2:
Eschenbach Tobie też dziękuję :-) Nie daj się "sam wiesz komu" ;-)

Dzisiaj mam wizytę u ginka. Trzymajcie za nas kciuki żeby było ok.
Jutro dam znać co i jak.

Najeczko, jak mile cie znow czytac:-):tak:pobyt w szpitalu nigdy nie nalezy do przyjemnych przezyc, a tym bardziej z okazji narodzin. wyobrazam sobie jak jestes zmeczona, ale powoli wszystko sie unormuje, najwazniejsze ze jestescie juz w domku. zycze ci, zebys szybciutko doszla do pelni sil i mogla w pelni cieszyc sie z malutkiej:) no i czekamy na fotki:-)
monik, bedzie dobrze, daj znac od razu po wizcycie:tak:

Dzień Dobry:happy2:
Ten wiatr mnie wykończy a dokładniej moje serce:baffled:
Najeczko jak fajnie, że jesteś w domku:-)Teraz czekamy na zdjęcia Ewuni.
Sensi jednak troszkę mnie przypomina :tak::-DOkoło 13 lat temu nosiłam kolczyki w różnych miejscach i mam taki sam szalik. Usta też mam podobne, natomiast nigdy nie miałam długich paznokci:-D

Najeczko - witaj! Ciesze, sie ze juz jestescie w domu. Stasio codziennie się dopytuje o zdjecie Ewy :-D:-D:-D Jak sie goi brzuch? Mam nadzieje, ze teraz torche odespisz.
Monik - i ja dolaczam sie do gratulacji. w 2008 roku to dopiero bedzie babyboom z tego co widze, w worku z fasolkami nie ma dziury tylko cale dno sie popruło :-D Niechby po jednej sie trafiło kazdej z naszych 30tek. Ciekawe kto następny??

reklama
Witajcie!!

Wlasnie wrocilam z pracy a zaraz wybywam do knajpy na piweczko... umowilam sie ze znajomym powspominac troche (wrocil wlasnie z Irlandii)..
Dzis w pracy zostalam wezwana do dyra, juz myslalam ze znowu cos mu sie nie podoba a tu... dostalam propozycje zrobienia folderu na jubileusz firmy (60-lecie istnienia)... nie ukrywam ze to wyzwanie duze ale rowniez torche kaski moze wpasc.... musze sie wiec zabrac za robote i jakiejs weny poszukac bo pomyslow wogole nie mam na takie wydawnictwo :szok:

Najka super ze juz w domciu jestescie!!! Czekamy na przedstawienie nam Twojej Pannicy!!!!

Monik czekam na wiesci po wizycie!!

Do góry