reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
To ja czekam teraz na dwie kreski Antilki, Olusia, Eschen i Vonki
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Monik-jeszcze raz ogromnie gratuluje!!!!
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dziękuję Wam kochane bardzo :-)
W czwartek chcę się wybrać do ginka. Wiem że to szybko ale po tych moich operacjach, chcę się wypytać co i jak,żeby czegoś nie zepsuć, lub przegapić.
Sensi ja też wypatruję u tych dziewczynek co wymieniłaś dwóch kreseczek
Madziujka liczę że w czwartek zobaczę maleńką kropeczkę na swoim miejscu :-) a za miesiąc, na kolejnej wizycie, będę widziała jak bije serduszko. Teraz o tym bardzo mażę
W czwartek chcę się wybrać do ginka. Wiem że to szybko ale po tych moich operacjach, chcę się wypytać co i jak,żeby czegoś nie zepsuć, lub przegapić.
Sensi ja też wypatruję u tych dziewczynek co wymieniłaś dwóch kreseczek
Madziujka liczę że w czwartek zobaczę maleńką kropeczkę na swoim miejscu :-) a za miesiąc, na kolejnej wizycie, będę widziała jak bije serduszko. Teraz o tym bardzo mażę
Latam gdzieś cały dzień a tu takie wiadomości
Monik ogromnie Ci gratuluję, cudowna wiadomość, wszystko będzie dobrze zobaczysz, tak się cieszę :-)
się przyłączam do czekania - coś mi się wydaje, że krótkiego
Monik ogromnie Ci gratuluję, cudowna wiadomość, wszystko będzie dobrze zobaczysz, tak się cieszę :-)
To ja czekam teraz na dwie kreski Antilki, Olusia, Eschen i Vonki
się przyłączam do czekania - coś mi się wydaje, że krótkiego
monik75
Mama Mai i Oskarka
Moniolku dziewczynki będą czekać krótko, bo tutaj jest tyle zarażających że tródno jest się oprzeć;-):-)
Anusieńko przyszły tatuś cieszy się ogromnie :-)
Jejku dostała jakiejś biegunki (chyba nawet wiem przez co) Zażyłam sobie Lakcid (sprawdziłam ulotkę wcześniej) i mam nadzieję że szybko pomoże. Chyba nie zaszkodzi ta biegunka fasolce
Jeszcze raz wszystkim, bardzo dziękuję za gratulację :-)
Anusieńko przyszły tatuś cieszy się ogromnie :-)
Jejku dostała jakiejś biegunki (chyba nawet wiem przez co) Zażyłam sobie Lakcid (sprawdziłam ulotkę wcześniej) i mam nadzieję że szybko pomoże. Chyba nie zaszkodzi ta biegunka fasolce
Jeszcze raz wszystkim, bardzo dziękuję za gratulację :-)
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Jejku dostała jakiejś biegunki (chyba nawet wiem przez co)
stresik;-) i dużo wrażeń
jak się dziś czujesz?
monik75
Mama Mai i Oskarka
Sensi dziękuję, dzisiaj już przeszło i lepiej się czuję. Za to zmartwiła mnie dzisiejsza tempka. Nie spadła dużo ale spadła. Oczywiście cały ranek się zamartwiałam
Mam nadzieję że ginek mnie uspokoi.
Miłej niedzieli trzydziesteczki :-)
Mam nadzieję że ginek mnie uspokoi.
Miłej niedzieli trzydziesteczki :-)
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Moze tak samo jak mi termometr Ci wysiada:-)