reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najeczko witaj :-D czekam na fotki Ewci;-)

Eschen
weź mnie ze sobą do tej knajpki plissssss:-D Już zapomniałąm jak smakuje wieczorne piwko knajpkowe:baffled:

reklama
Eschen weź mnie ze sobą do tej knajpki plissssss:-D Już zapomniałąm jak smakuje wieczorne piwko knajpkowe:baffled:

Sensi to o 20 na Szerokiej przy bankomacie!!! Bede czekala :tak:;-):tak:
A jak nie do knajpy to zapraszam do mnie... z ostatniego wypadu przywiozlam "maly zapas" Zlotego Bazanta.... chetnie sie z Toba podziele :tak::tak::tak::tak:

Eschen no co Ty opowiadasz:-D jeden bankomat w mojej mieścinie jest ale ulicy Szerokiej to ani z nazwy ani z wyglądu nie uświadczysz:-):-):-):-)

A szczerze mówiąc BARDZO żałuję:dry:

Sensi no to jak nie przy bankomacie to moze przy komisariacie na Szerokiej ;-):-D:-)...

A tak wogole to zapraszam do Kraq..... wtedy wybierzemy sie na rajd po krakowskich knajpkach....

Ktory trzydziesteczka jeszcze chce sie na piwko wybrac??? Ktora?? Zapraszam!!

ostatnio tylko podczytuje najczesciej,bo jakos weny brak... ale dzis obowiazkowo musze napisac,bo bylam na usg polowkowym i na pierwszej wizycie u gina - u nas jest to w dwoch roznych miejscach... widzielismy nasza kruszyne :) ruszala sie tak,ze musze isc na ponowne usg za tydzien,bo techniczka nie mogla zrobic wszystkich pomiarow,ale powiedziala nam,ze wyglada na to iz bedzie dziewcze :)) jestem przeszczesliwa :)) u gina bylo ok, jestem znowu na antybiotyku i musze robic codziennie pomiary cisnienia i jesli bedzie sie utrzymywac tak wysoko to bede musiala brac leki- dzis mialam na prawde wysokie,ale to chyba z podekscytowania… poza tym mam ciagle bakterie,na ktore wlasnie musze brac antybiotyk i wedlug gina wlasnie ta bakteria mogla sie przyczynic do poronienia w sierpniu… poza tym wszystko ok i kruszyna rowniez u niego podczas wizyty byla bardzo aktywna,bo on sam powiedzial podczas sluchania bicia serduszka…. jestesmy przeszczesliwi – Joe lekko zawiedziony,bo przyzwyczail sie do mysli,ze to chlopiec ( poprzednio na wizycie moja rodzinna zasugerowala,ze pewnie chlopiec bo serduszko bilo 136 uderzen na minute i wedle starych wierzen ponizej 140 sugeruje wlasnie chlopca)… a oto zdjecie mojej kruszyny- za tydzien powinnam miec lepsze:

Ewuniu strasznie się cieszę,że wszystko w porządku. Czyli jednak dziewczynka:-)

No ja wlasnie wrocilam do domciu :-D:-) Alez mi sie nastroj poprawil.....

Sensi i co z Toba... czekalam, czekalam... nawet troche zmarzlam ;-)

Antila no to kiedy idziemy na pifffooo?? Moze Ty pojawisz sie w umowionym miejscu :tak:;-):-D:-)

Ewa strasznie sie ciesze ze u Ciebie wszystko w porzadku!!! No i gratuluje corci!!!

A teraz spadam.... moze nawet uda mi sie wykorzystac mezusia :-D:-D:-D:-D

reklama
Ewo - gratuluje córci, teraz pewnie trochę przeprawy z Joe w sprawie imienia? Zenobia wciąż Twoim faworytem? Pewnie córcia ma juz caaaałą wyprawkę i dużo poszytych przez mamusię sukieneczek :)
Sensi - oj to musisz sobie odswierzyc smak knajpowego piwka,;-) bo zapomnisz na dobre! Jak tam sprawy z budową domu, czy zaczynacie w tym roku?

Esch - gratuluję wyzwania :) i docenienia przez szefa. Temu "detektywowi" mówię "podstępnym szpiegusom dziękujemy" :wściekła/y:.

Antilka - no to fajny szaliczek masz, a w wardze tez mialas kolczyk? Ja swego czasu mialam sporo dziurek w uchu, jeszcze mam 3 w jednym i od czasu do czasu lubie sobie cos powtykać, teraz to Stachu byłby za bardzo zainteresowany i mogloby sie dla mnie to zle skonczyc :tak:

Do góry