reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Najeczko gratulacje przeogromne i całuski w piętki dla małej kruszynki
w porównaniu z Kubą to naprawdę kruszynka -Kuba miał 57 cm. i 3750g.
w porównaniu z Kubą to naprawdę kruszynka -Kuba miał 57 cm. i 3750g.
monik75
Mama Mai i Oskarka
NAJECZKO OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE, ŚWIEŻO UPIECZONEGO TATY I EWUNI
NIECH WSZE SZCZĘŚCIE PROMIENIEJ ZAWSZE :-)
NIECH WSZE SZCZĘŚCIE PROMIENIEJ ZAWSZE :-)
anusieńka
Fanka BB :)
Oluś witaj :-)
Kajda czy ja dobrze kojarzę ,ze Ty miałaś jakieś zapalenie dróg moczowych w ciazy? jakie miałaś objawy i co brałaś?bo mnie niepokoją te moje kłucia dziś w nocy nie spałam i wczoraj cały dzień - nie przechodzi jak leżę- oddałam mocz - wynik po 15.:-(
Kajda czy ja dobrze kojarzę ,ze Ty miałaś jakieś zapalenie dróg moczowych w ciazy? jakie miałaś objawy i co brałaś?bo mnie niepokoją te moje kłucia dziś w nocy nie spałam i wczoraj cały dzień - nie przechodzi jak leżę- oddałam mocz - wynik po 15.:-(
kajda
szczęśliwa żona i mama
anus, ja nie mialam zadnych objawow, nic mnie nie klulo i nie bolalo. Lekarz kazal brac furagin 3x2 i urinal 3x1 przez 2 tyg. dopoero jak zaczelam brac, odczuwalam takie pokluwania jakby w okolicach pecherza, ale nie przy oddawaniu moczu. skonczylam brac leki na pocz,. tego tygodnia i powtorzylam badania wczoraj. niestety bakterie w moczu nadal liczne, martwie sie... wizyta wieczorem, zobaczymy co gin powie.
anusieńka
Fanka BB :)
oddałam mocz - wynik po 15.:-(
Mam wyniki - ani jednej bakterii , 1-2 leukocyty :-)
czyli to chyba więzadła się rozciągają - maleństwo rośnie.....
Kajda a dobrze pobierasz mocz? może ot bakterie ze skóry?
Dzień dobry wieczór ![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Anuś no pewnie, że rośnie, cieszę się, że wyniki masz super
A mnie się przypomniało, że Wam nie napisałam o moim poziomie hemoglobiny. Nie jest tak źle oczywiście jak na ciąże (mam 35,8 a norma od 40), nie dostałam żelaza, wynik powtórzymy za miesiąc.
Biegusiem dzisiaj załatwialiśmy w Banku kredycik - ile papierów do podpisania, w każdym razie cyrograf gotowy, w następny czwartek Notariusz no i później już tylko pakowanie i przeprowadzka. Jeszcze musimy pomęczyć się z TP (nie wiem jak to będzie z Neostradą i przeniesieniem numeru niby 21 dni mamy czekać, ale po ostatnich ich rewelacjach 2 miesiące byłam bez netu a miało też trwał raptem max 14 dni)
Miłego wieczoru
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Mam wyniki - ani jednej bakterii , 1-2 leukocyty :-)
czyli to chyba więzadła się rozciągają - maleństwo rośnie.....
Anuś no pewnie, że rośnie, cieszę się, że wyniki masz super
A mnie się przypomniało, że Wam nie napisałam o moim poziomie hemoglobiny. Nie jest tak źle oczywiście jak na ciąże (mam 35,8 a norma od 40), nie dostałam żelaza, wynik powtórzymy za miesiąc.
Biegusiem dzisiaj załatwialiśmy w Banku kredycik - ile papierów do podpisania, w każdym razie cyrograf gotowy, w następny czwartek Notariusz no i później już tylko pakowanie i przeprowadzka. Jeszcze musimy pomęczyć się z TP (nie wiem jak to będzie z Neostradą i przeniesieniem numeru niby 21 dni mamy czekać, ale po ostatnich ich rewelacjach 2 miesiące byłam bez netu a miało też trwał raptem max 14 dni)
Miłego wieczoru
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Najeczko gratulacje dla Ciebie mężusia i nowej kobietki na świecie czyli Ewuni oby wszystkie Wasze dni były radosne i szczęśliwe :-):-)