reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najeczko - serdecznie gratuluje narodzin waszej kochanej córeńki! Niech się zdrowo chowa i będzie zawsze waszym promyczkiem:)
Czekamy na wasz powrót i zdjecia malutkiej:-)

reklama
Najeczko gratulacje przeogromne i całuski w piętki dla małej kruszynki

w porównaniu z Kubą to naprawdę kruszynka -Kuba miał 57 cm. i 3750g.

Najko i Ewuniu - ogromne gratulacje. Dla Tatusia oczywiście też :) to teraz Was czeka chrzest bojowy ;)

Oluś witaj :-)

Kajda
czy ja dobrze kojarzę ,ze Ty miałaś jakieś zapalenie dróg moczowych w ciazy? jakie miałaś objawy i co brałaś?bo mnie niepokoją te moje kłucia dziś w nocy nie spałam i wczoraj cały dzień - nie przechodzi jak leżę- oddałam mocz - wynik po 15.:-(

anus, ja nie mialam zadnych objawow, nic mnie nie klulo i nie bolalo. Lekarz kazal brac furagin 3x2 i urinal 3x1 przez 2 tyg. dopoero jak zaczelam brac, odczuwalam takie pokluwania jakby w okolicach pecherza, ale nie przy oddawaniu moczu. skonczylam brac leki na pocz,. tego tygodnia i powtorzylam badania wczoraj. niestety bakterie w moczu nadal liczne, martwie sie... wizyta wieczorem, zobaczymy co gin powie.

Dzień dobry wieczór :-p

Mam wyniki - ani jednej bakterii , 1-2 leukocyty :-)
czyli to chyba więzadła się rozciągają - maleństwo rośnie.....

Anuś no pewnie, że rośnie, cieszę się, że wyniki masz super

A mnie się przypomniało, że Wam nie napisałam o moim poziomie hemoglobiny. Nie jest tak źle oczywiście jak na ciąże (mam 35,8 a norma od 40), nie dostałam żelaza, wynik powtórzymy za miesiąc.

Biegusiem dzisiaj załatwialiśmy w Banku kredycik - ile papierów do podpisania, w każdym razie cyrograf gotowy, w następny czwartek Notariusz no i później już tylko pakowanie i przeprowadzka. Jeszcze musimy pomęczyć się z TP (nie wiem jak to będzie z Neostradą i przeniesieniem numeru niby 21 dni mamy czekać, ale po ostatnich ich rewelacjach 2 miesiące byłam bez netu a miało też trwał raptem max 14 dni)

Miłego wieczoru

reklama
Do góry