reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najeczko no to czekamy cierpliwie na wieści o Was:-)
Majeczko czy po 30 jako pierwsze częściej rodzą się dziewczynki?:happy2:
Anusieńko może dzidziuś nie lubi rzodkiewki:confused: Ja spróbowałabym jogurtu.
Kajduś fajnie, że mąż już po zabiegu i wszystko jest dobrze:tak: Staranka zaczynam od kwietnia:happy2:
Witaj Monik :-)
Aluś chociaż jedno słówko:-(

reklama
Antilko, czytałam o tym, i z badań wynika, że procentowo więcej rodzi się dziewczynek.. inaczej, im starsza mama pierworódka tym większa szansa na dziewczynkę.. Tak naprawde to nie wiem dlaczego tak jest bo od dawna wiadomo ze za płec odpowiedzielany jest tata, i okres, w którym odbył się stosunek (przed lub tuż po owulacji). Ale starystyki mówią, że własnie częsciej wypada dziewczynka. :-) Ale szkoły sa różne ja tam bedze zadowolona z i chłopca i dzieczynki A tak na marginesie wg chinskiej metody wypada mi chłopczyk Ciąża i poród - planowanie płci dziecka. Metody planowania płci.

"Dzisiaj o 16:00 urodziła się Ewunia ma 51cm i 2860. Teraz śpi obok mnie. Jesteśmy bardzo szczęśliwi"

Najeczko GRATULACJE
Ewusiu Witaj po drugiej stronie brzuszka

Najeczko
OGROMNIASTE GRATULACJE !!
Oby dzieciątko rosło zdrowe i silne i oby macierzyństwo dostarczało ci samych radosnych i cudownych chwil ...:tak:

witam
trochę mnie nie było, bo w pracy miałam strasznie i siedziałam po godzinach i w weekendy... :-(
nie nadrobię, co naskrobałyście przez ten czas... mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku :tak:

Najeczko ogromnie gratuluję :-D:-D:-D to teraz szybciutko wracaj do domu i do nas :tak:

serdeczne uściski dla 30-tek :-D

NAJECZKO SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EWUNIU WITAJ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry