reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Anuś - to ja też oficjalnie Gratuluję :-D , oczywiście że będzie dobrze - park Chorzowski czeka :tak::tak::tak:

Sensi - ale przystojniaczek wskoczył Ci w avatar ;-)

Majeczko - Anusia na pewno ma sposób na mdłości - mnie pomogła z zaparciami

Najeczko - torba spakowana?

My dzisiaj byliśmy na mierzeniu przezierności - jest bardzo dobrze, taka jestem szczęśliwa, odpuszczam test Pappa, maluch troszkę się oburzał i uciekał przed USG ;-)a na końcu pomachał nogą :-pmiłego wieczoru

Dobry wieczorek!
Tłumów to tu nadal nie ma ,ale może to przejściowo, mam nadzieję:)

barefoot tu się udzielają nie tylko staraczki, ale też zafasolkowane i mamy po 30stce:-) Kciuki trzymam, żeby sie szybko udało:)
Anusieńko napisz coś jeszcze:-), taka radość!:tak:
Majeczko będzie lepiej, jeszcze troszkę:)
Sensi Antilko Carioca a co u Was po weekendzie?
Kajduś jak Twoje samopoczucie, lekarz już niedługo?
Ewuś gdzie sie podziewasz?
Aluś jak się trzymasz?
Moniolku super, ze dobre wyniki! i że pomachał nogą!:-D A torba w zasadzie spakowana. Tylko coś mi się wydaje, że za dużo tego:sorry2:
Dobrej nocy 30steczki!

dzień dobry:happy:

Sensi - ale przystojniaczek wskoczył Ci w avatar ;-)

dziewczyny drżyjcie :laugh2::laugh2::laugh2:

Sensi Antilko Carioca a co u Was po weekendzie? A torba w zasadzie spakowana. Tylko coś mi się wydaje, że za dużo tego:sorry2:

Weekend rodzinny, bardzo spokojnie miło.czuję się wypoczęta:tak:

A co spakowałaś w ta torbę? może troszkę wypakujemy;-)

Dzień dobry, wstawać spiochy :-D

Barefoot witaj i życzę szybkiego zafasolkowania.

Oluś, Ewa no właśnie gdzie się podziałyście - dobrze, że Najeczka pilnuje porządku

Esenbach mam nadzieje, że nie zabalowałaś za bardzo na skokach i do nas szybko wrócisz. ;-)

Sensi liczę na córę, nie miałabym nic przeciwko na takiego przystojniaka w rodzinie :-p

ja tylko na chwilę, bo chciałam najmocniej jak mogę pogratulować Anusieńce :-):-):-) taka dobra wiadomość :-):-):-) super!!!
ale, że tak długo ukrywałaś się przed nami, a fe ;-)

niech dzidzia zdrowo rośnie!

aaaa, i jeszcze chciałam przywitać nowe 30-tki :-)

Dzień doberek :-)

Anusieńko ogromnie gratuluję :-):-):-) Spokojnej reszty ciąży życzę :-)
Super że ostatnio taki wysyp mamy :-)

Barefoot witam cię i ja :-) Fajnie że do nas dołączyłaś :tak::happy:

Sensi Kubuś jak zwykle przystojniaczek ;-)
Najeczko z każdym dniem co raz bliżej do pięknego dnia w którym ujrzysz Twój cud najpiękniejszy na świecie:-) Superowo :-)
Eshenbach jak było w Zakopcu? :happy: Czekamy na relację :-)

Kochane trzydziesteczki wszystkie Was serdecznie pozdrawiam.:-):-):-)

No a mnie znowu grzybek dopadł i to na dodatek dwa dni przed @ i nic nie mogę na razie zrobić. Dzisiaj mnie wredota męczy okrutnie, ale pogadam sobie z nią porządnie żeby poszła na wolne, na dziewięć miesięcy :-D
W piąteczek chcąc niechcąc znowu muszę iść do gina. A przecież dopiero miesiąc temu byłam :angry::wściekła/y: Ja tam do niego to chcę chodzić co miesiąc, ale z innego powodu ;-)

Monik przykro mi z powodu @. naprawdę myślałam, że ten cykl będzie Twój...

współczuję grzybka.... wiem, jakie to męczące jest, bo sama walczę już tyle miesięcy...
czy męża też leczysz?
a skoro grzybek wraca, to spróbuj diety bezcukrowej - naprawdę pomaga. a wspomagająco Dicoflor 60 (probiotyk) doustnie i dopochwowo krem VitagynC (fajnie zakwasza środowisko pochwy). ja też stosowałam globulki Cicatridina z kwasem hialuronowym (stosuje się je też w leczeniu nadżerek). mnie to wszystko zusammen do kupy pomaga i ostatnio objawy grzybicy są dla mnie niedokuczliwe :tak:
niestety koszt tych specyfików jest niefajny :-(
Dicoflor 60 w saszetkach (10 sztuk) ok. 20 zł
Vitagyn C ok. 26 zł (starcza na 6 aplikacji)
Cicatridina ok. 30 zł (10 globulek)

a dieta bez cukru (słodzenia, ciastek itp), owoców, produktów z mąki pszennej (pieczywa, makaronów), bez białego ryżu, z ograniczoną liczbą ziemniaków itp, za to z dużą ilością warzyw jest świetna i skuteczna :tak: jak się grzybek nie ma czym karmić to nie rośnie. a cholera zazwyczaj jest najbardziej odczuwalna po owulacji i przed @.

reklama
Leyna dzięki za porady. Ale ta dieta bezcukrowa jest straszna :szok: Niewiem czy dam rade się do niej zastosować. Jak Ty to wytrzymujesz :confused:
Zauważyłam że ta grzybica (drożdżak) pojawia się u mnie co pół roku. Teraz będę mieć trzeci raz w życiu. Przed pierwszą ciążą nigdy nie miałam.W piątek jak minie @ idę do gina. Porozmawiam przy okazji i o innych sprawach. Ale ciekawa jestem co powie na tą grzybice. Dlaczego ona w takich równych odstępach czasu powraca?
Leczenie zawsze daje efekt i objawy szybko mijają. Tylko czego tak nawraca? Może teraz jak zacznę leczenie po @ to jakieś dłuższe ginek zastosuje i da rade wytępić dziadostwo? Zobaczymy.
Jeszcze raz dziękuję :happy:

Do góry