reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie 30steczki w sobotę!
Ale tu ostatnio puuusto!:shocked2:
Mi zaczyna doskwierać końcówka ciąży, ale w sumie nie jest źle. Już dwie Lutówki rozpakowane, więc to mnie zmobilizowało i dziś pakuję torbę:-).
Witam Marcela_d i barefoot!:tak:
Novaczko miło widzieć Twój pościk:)
Onna najważniejsze, ze jesteś zadowolona z lekarki:-) i ważne, ze pracuje w szpitalu. Co do lekarzy z NFZ niestety nic nie doradzę, bo nie znam. Byłam w tej przychodni przyszpitalnej w Poradni Patologii Ciąży i była tam bardzo miła lekarka, ale nawet nie znam jej nazwiska (one tam się zmieniają), tam można pójść po skierowanie na badania krwi i moczu za darmo, raz z tego skorzystałam, ale to jak pojawiły się u mnie kłopoty i dali mi tam też skierowanie do kardiologa. Może Twoja lekarka wie, czy można pójść tam, gdy nic się nie dzieje specjalnego.
Leyna jak synek?
Miłego weekendu Wszystkim! Mam nadzieję, że ktoś tu zajrzy jeszcze!:-D

reklama
Och, serdecznie dziękuję za miłe powitanie. Mam nadzieję, że niedługo nie będę udzielać się w tym wątku a przeniosę się do pań, które się już nie muszą starać. Za jakieś 4-5 dni powinno się wszystko okazać.
Miłej wietrznej soboty wszystkim staraczkom życzę. I nie-staraczkom też :-)

Witam wszystkie Trzydziestki (wywołana przez Siostrę :-) Moniś-Moniolek )która już o tym - jak przystało na Siostrę od początku wie !!, no i Oluś też wie - postanowiłam się ujawnić :tak:

Mój dzidziuś ma 9tyg.i 1 dzień :-) i całe 23,3mm. Ma główkę, tułów, dwie rączki i nóżki - i oczywiście najpiękniejsze malutkie serduszko któe bije dwa razy szybciej niż moje.
Lekarz mówi ,ze wszystko narazie jest dobrze ale i tak poproszę o kciuki .........

pozdrawiam wszystkich ( i przepraszam ,ze dzis tak egoistycznie tylko o sobie)

Anusieńko - wielkie gratulacje!!! Oczywiście, że trzymam kciuki, zycze samego zdrówka dla Was obojga, a niech tam, przyszlemu tatuskowi tez zycze zdrowka, co tam ;-)

anus, moje gratulacje!!!! ładnie to tak dlugo sie ukrywac z ta wiadomoscia, co?? bedziesz jeszcze sierpniowka czy wrzesniowka? ale sie ciesze!!

Anusieńko cudnie! Tak się ciesze, gratuluję i oczywiście kciuki trzymam! :-):-):-) To już prawdziwa epidemia! Nikogo nie ominie!:-D

Anusieńko,
OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! SUPER! BARDZO SIĘ CIESZĘ!:-)
Nasze dzidziołki są w tym samym wieku:tak:Ciekawa jestem jak sie czujesz? Jak twoje objawy? Chodzisz do znanej nam obu kliniki? Pisz, pisz, pisz:-) No i czekamy na zdjatko!!:tak:

U mnie objawy się są coraz bardziej inetnsywne. Wiecej rzyganek i mdłościi zgagi i ogólnie kiepskiego samopoczucia. Dodatkowo pojawiły sie bóle głowy i beznadziejny nastrój( mieszanka frustracji , złości, bezradności, i totalnej płaczliwości) Ale to chyba ten dodatkowy progesteron, tak mi sie zdaje..mam nadzieję, jeszcze 3tyg i bedzie lepiej:tak:

Pozdróweczki

reklama
Do góry