Witajcie!
Wczoraj byłam na usg
i widzielismy naszą dziewczynkę:-). Ładnie sobie siedzi głóką do dołu, a przez ten zimny żel dostała czkawki
Rośnie, ale utrzymuje sie tendencja, że jest młodsza niż to wynika z OM. Więc niech posiedzi nawet do końcówki lutego i podrośnie
, chyba że gin będzie chciał się trochę wcześniej na cesarkę umówić, choć dla nas pewnie lepiej, by akcja sie jednak zaczęła. Zobaczymy, w każdym razie jeszcze pouważać muszę bardziej, aż do 36 tygodnia według usg.
Aha, i wczoraj nie dało się potwierdzić, że to dziewczynka, tak sie ustawiła, więc różnie może być z tą niespodzianką
Monik mam nadzieję, że szybko wydobędziesz sie z dołeczka. Może jakaś mała przyjemność po pracy? Też będę czekać na wyniki owocne przytulanek!
Moniolku ale za to sie wyspałaś!:-) Co do ząbków to dobrze jest kontrolować w ciąży, nawet trochę częściej, bo dzidziuś wyciąga też wapń i czasem bardziej sie psują niestety. No i dbać o dostarczanie wapnia.
Eschenbach :-)świetnie, że pytanie Ci podpasowało i trzymam kciuki za dalszą część
Onna i jak u lekarza? Co do rozmiarów to spodnie ciążowe kupiłam sobie gdzieś już chyba na początku czwartego miesiąca, bo było ciasnawo, ale w sumie dość długo nie miałam dużego brzuszka. W szóstym/siódmym bardziej wyskoczył i teraz to już ledwo sie w kurtkę zimową mieszczę
Biustonosz noszę o rozmiar większy niż przed ciążą, ale do karmienia kupiłam jeszcze o rozmiar większy
Ewuś i jak tam w pracy?
Carioca wracaj do nas po opanowaniu sytuacji przeprowadzkowej!
Dobrego dnia Wszystkim!