reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja się już nie mogę doczekać tegorocznych 30-dziestkowych brzdąców:tak::tak::tak:. I uwaga, uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie 30-dziestki mają jeszcze szansę na poród w tym roku:-D:-D:-D

reklama
A gdzie można lepiej odpocząć niż tutaj:confused::-D

Ja dzisiaj poczyniłam pewne kroki w związku z pójściem do pracy:
1. Wysprzątałam dom na błysk:tak:
2. Byłam u fryzjera, żeby doprowadzić włosy do ładu:tak:
3. a dzisiaj wieczorem-co do mnie niepodobne-zrobiłam sobie domowe SPA:szok::szok::szok: Przyjaciółka obdarowała mnie takim domowym zestawem soli,żeli, kremów, peelingów, masełek do ciała....wydała na to chyba fortunę:-p Nie wiem, może tym prezentem chciała zasugerować, żebym zabrała się za siebie:-D:-D:-D. No to dziś wzięłam się do roboty-cała jestem pachnąca pomarańczami, wanilią, miodem i mlekiem i jakby młodsza i piękniejsza:-)

Sensi super :-). Takie zabiegi dobrze wpływają na samopoczucie i na piękność oczywiście też :tak::-) Do pracy pójdziesz z dobrym humorem i werwą, a przecież o to chodzi żebyś się dobrze czuła.
Ja przed chwilka dla lepszego samopoczucia wypiłam sobie lampeczkę winka czerwonego :cool2:

Sensi ja tez jestem... dopiero przed chwila wrocilam do domciu... i chyba za chwile poloze sie do wanny pelnej wody i olejkow zapachowych....

Ewa taki jeden dzien odpoczynku dobrze zrobi!!

Najka i jak dzionek minal?? Mam nadzieje ze tak dobrze jak sie zapowiadal!!

A ja dzis podpisalam umowe na skoki... na jutro mam zaplanowane zajecia na strzelnicy a w niedziele mam robic za fotografa i kamerzyste na rajdzie!!
A nauka znowu pojdzie w kat...

Witam :-)

Proszę, proszę forumowe SPA ;-)czyżby figle Karnawałowe w głowach :-p

Ewo Dziękuję - z postu wynika, że humorek w 100% ciążowy - Joe w taki dzień powinien się z domu ewakuować :cool2:

Najeczko jak musisz to odpoczywaj, nie ma sensu się szarpać a po porodzie aktywności na pewno Ci nie zabraknie

Wagnies czy Ty przerobiłaś się na Komandosa ;-)

Pozdrowienia dla wszystkie 30tek - a mnie się nic nie chce, wymyśliłam dzisiaj pizze na obiad + muszę posprzątać ale na razie działa mi tylko wsteczny bieg ;-)

Moniolek nie, nie, nie.... ale od czasu do czasu cos w tym stylu robie, chociaz licencji jeszcze nie mam. Egzaminy na licencje bede miala dopiero we wtorek i srode - ale czarno to widze....:szok::-:)no:

moniolku, moje ogromne gratulacje;) bardzo sie ciesze! cudowna wiadomosc:) myslalam o Tobie ostatnio, a tu prosze takie piekne wiesci:)
ciesze sie, ze dobrze sie czujesz i w pracy szef dobrze to przyjal:) no i jestesmy razem na sierpniowkach, super:)
a ja dalej leze, czasem mnie brzuch pobolewa, mdlosci mecza mnie codziennie, ale najgorsze sa zaparcia, przezywam straszne katusze, choc ostatnio jest chyba ciut lepiej. dzisiaj odwiedzaja mnie kumpele, wiec jakas atrakcja:-D
milej soboty dla wszystkich:)

reklama
witajcie, u nas dzisiaj piękne słoneczko :) aż milej się oddycha, zwłaszcza że mam dwa tygodnie wolnego!!!
A wczoraj przyszłam z pracy tak skonana jakbym działkę przekopała. może to wcześniejsze niż zwykle wstanie (tak na codzień to wstaję ok.10 :/ a wczoraj o 8) a może po prostu organizm mocno pracuje. Zjadłam obiadokolację i zaległam na kanapie przed TV (,miesiącami tego nie robiłam) Ale zaraz przyszedł małżon i postanowiliśmy wcześniej sie położyć. i obejrzeć film na komputerze. Spłakałam się strasznie, poszliśmy w efekcie spać po północy, ale dziś się wyspałam. Postanowiłam myśleć pozytywnie, w końcu juz kilka moich koleżanek urodziło pierwsze dziecko w tym wieku i było dobrze. Ale do lekarza chyba pójdę w tym tygodniu jak mi się uda zapisać do innego, bo mamy wyjechać na poszerzony weekend i wolałabym coś juz wiedzieć. nie wytrzymam czekania do 5 lutego...

Do góry