reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Kobitki.
Strasznie Was zaniedbałam:zawstydzona/y:
Najeczko uważajcie na siebie nie forsuj się za bardzo. Carioca ma rację najpierw necik potem zakupy rzeczywiste:tak:
Sensi Ty mleczny łakomczuchu:-D:-D
Carioca moja ciocia miała wycinany cały płat tarczycy nie mówiła 3 dni. Wszystko się super zagoiło i nawet blizny nie widać
Aluś rozumiem Twój niepokój już tak bliziutko, ale spać to Ty musisz kobito;-)
Ewuś doczytałam, że męczyła Cię jakaś paskudna infekcja. Mam nadzieję, że już lepiej:confused:
Monik, czyli już niebawem budowa ruszy pełną parą. Trzymam kciuki i za budowę i wiesz za co:-)
Leyna dziękuję za komentarz na zamkniętym:tak:
Wszystkie 30 ściskam mocno i dziękuję, że jesteście:happy:

reklama
Dzień dobry :-)

Sensi co to za minka smutna :confused: Wiesz z tym kurzem, to moja teścoiwa to ma chyba największego fioła pod słońcem ;-), i nikt jej nie pokona w tej dziedzinie:szok:, więc się nie martw że coś jest nie tak. Jak wrócisz do pracy to Ci szybko przejdzie :tak::-D.
Antilko jak u Ciebie sprawy zdrowotne sie mają :confused::happy2: Czy możecie już zacząć ponowne staranka, czy potrzebujesz jeszcze trochę czasu? Mam nadzieję że się już wszystko poukładało :happy2:
Aleczku powodzenia w rozmowach. Niech Ci się uda przejść do tego działu co chcesz :tak::-)
Najeczko fajnie kompletować rzeczy dzieciowe :cool2:. Przyznam się że ja już kupiłam maleńkie skarpeteczki, ale na razie muszą poczekać na tą wielką okazje :-D
Ewuś idź na to wolnę :happy2: W domku troszkę odetchniesz i nabierzesz sił na dalszą pracę ;-)

i ja się witam:-)

co Mikołaj Wam przyniósł moje Kochane?:happy2:

Ja się dzisiaj nie przepracowałam, bo mieliśmy cały dzień awarię systemu:baffled: Jutro piątek, więc można powiedzieć, że już weekend:tak: a od 18.12 mam urlop, bo się okazało, że koniecznie trzeba wykorzystać cały urlop za 2007r, a że ja ma jeszcze 11 dni, to poleniu****ę w domku trochę:-D

Sensi ja tak miałam z tym kurzem, jak siedziałam miesiąc na zwolnieniu po laparo:-D na szczęście to mija po powrocie do pracy;-)
Monik skarpetusie już niedługo znajdą swego właściciela:tak:
Antilko jak samopoczucie..?;-) a jak Ty się w ogóle czujesz fizycznie?? choróbsko odpuściło??
Kajduś:confused: testowałaś:confused:
Leyna:happy2:
Wagnies a Ty gdzie?? wyłaź z krzaków;-)

My zaraz idziemy na mikołajkową kolację do naszego osiedlowego pubiku:-)
miłego wieczorku Kobitki:-)

reklama
Do góry