reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

:rofl2: Kajduś strasznie sie cieszę!!! Gratuluję!!!:-):-):-) :-D:-D:-D Leż grzecznie i będzie dobrze i nie myśl o pracy!

Vonko Sensi :-)
Wybieramy się niedługo na zakupki:tak:30steczki miłego dnia!

reklama
Kajduś ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie!!

Kajda!!!!! ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kilka dni mnie nie bylo a tu takie wiesci!!!!

Dzień dobry :tak:

Gdzie jest Wagnies :confused:

Wagnies a Ty gdzie?? wyłaź z krzaków;-)

Jestem... troche Was zaniedbalam ale jakos nie moglam zakretu zlapac....
Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej... chociaz zycie dostarcza mi coraz to nowych atrakcji....
pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek!!!!

reklama
Cześć 30steczki!
Kajduś jak będziesz mogła to napisz pare słówek jeszcze jak sie czujesz i koniecznie po wizycie u lekarza. Tak sie cieszę!:biggrin2::yes::biggrin2:
Zakupki ubrankowe udane, na początek są ciuszki. Ale co do wózka to pomimo rozeznania w internecie i w sklepie jakoś nie możemy sie zdecydować, strasznie tego dużo! Może doświadczone mamy, no i Ewa jako ekspert w tych sprawach mogłyby coś podpowiedzieć z doświadczenia jaki wózek sie sprawdził? U nas jest ten kłopot, że mieszkamy w bloku bez windy na drugim piętrze i zależy nam, żeby wózek nie był bardzo ciężki i ładnie sie składał, będę go musiała taszczyć na górę, bo na dole nie mam miejsca, żeby zostawić.:baffled:
Miłej niedzieli Wszystkim!:biggrin2:

Do góry