reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie!!
Kajda!!!!! ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilka dni mnie nie bylo a tu takie wiesci!!!!
Jestem... troche Was zaniedbalam ale jakos nie moglam zakretu zlapac....
Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej... chociaz zycie dostarcza mi coraz to nowych atrakcji....
pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek!!!!
Kajda!!!!! ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilka dni mnie nie bylo a tu takie wiesci!!!!
Dzień dobry
Gdzie jest Wagnies
Wagnies a Ty gdzie?? wyłaź z krzaków;-)
Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej... chociaz zycie dostarcza mi coraz to nowych atrakcji....
pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek!!!!
Sensi
No faktycznie........;-)dokąd biegniesz o tej porze
Sensi
Dzień dobry
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie
Sensi no o tej porze bieglam do lozka ;-):-)....No faktycznie........;-)dokąd biegniesz o tej porze
reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Cześć 30steczki!
Kajduś jak będziesz mogła to napisz pare słówek jeszcze jak sie czujesz i koniecznie po wizycie u lekarza. Tak sie cieszę!
Zakupki ubrankowe udane, na początek są ciuszki. Ale co do wózka to pomimo rozeznania w internecie i w sklepie jakoś nie możemy sie zdecydować, strasznie tego dużo! Może doświadczone mamy, no i Ewa jako ekspert w tych sprawach mogłyby coś podpowiedzieć z doświadczenia jaki wózek sie sprawdził? U nas jest ten kłopot, że mieszkamy w bloku bez windy na drugim piętrze i zależy nam, żeby wózek nie był bardzo ciężki i ładnie sie składał, będę go musiała taszczyć na górę, bo na dole nie mam miejsca, żeby zostawić.
Miłej niedzieli Wszystkim!
Kajduś jak będziesz mogła to napisz pare słówek jeszcze jak sie czujesz i koniecznie po wizycie u lekarza. Tak sie cieszę!
Zakupki ubrankowe udane, na początek są ciuszki. Ale co do wózka to pomimo rozeznania w internecie i w sklepie jakoś nie możemy sie zdecydować, strasznie tego dużo! Może doświadczone mamy, no i Ewa jako ekspert w tych sprawach mogłyby coś podpowiedzieć z doświadczenia jaki wózek sie sprawdził? U nas jest ten kłopot, że mieszkamy w bloku bez windy na drugim piętrze i zależy nam, żeby wózek nie był bardzo ciężki i ładnie sie składał, będę go musiała taszczyć na górę, bo na dole nie mam miejsca, żeby zostawić.
Miłej niedzieli Wszystkim!