Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Najko-wczoraj na pewno jeszcze odreagowywalas szpital ... a o tej bakterii to za duzo nie czytaj,bo na pewno bedzie wszystko ok.... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...a usg juz za tydzien w srode razem z badaniami krwi.... mam tylko nadzieje,ze sie pokryja wyniki i uslysze bicie jednego zdrowiutkiego serduszka :-)
Sensi Ty nabiałowy obżartuchu ;-) Ale powiem Ci że ja to bez nabiałowych dobrodziejstw to bym nie przeżyła. Tak bardzo je lubię że nawet najlepszą szynkę bym oddała za kawałek sera, obojętnie jakiego :-)
. Sensi - jestes w stanie wyjasnic mi o co chodzi? ja znowu Cie truje o wyjasnienia, ale oczywicie u lekarza zapomnialam jezyka w gebie.
Maly jest mega alergikiem, moja rola matki karmicielki niebawem sie zakonczy, wyobrazcie sobie ze nawet pediatra mi to zasugerowala. Mam bardzo mieszane uczucia, ale raczej sie na to zdecyduje. Wszystko ma swoje plusy i minusy
Moj tata czuje sie dobrze, teraz mamy nowe zmartwienie, ale wychodzimy na prosta - mama miala w czwartek operacje wyciecia tarczycy, jest bardzo slaba, ale lekarze mowia ze jest dobrze.