reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie... dzis tempka ciut spadla do 36.8,ale jest zaklocona,bo spalam mniej niz 3 godziny z rzedu... mam nadzieje,ze nie pospieszylam sie z testowaniem...
dziekuje bardzo za gratulacje :-)... w jakis sposob czulam,ze jestem w ciazy juz od niedzieli,ale nie bylam pewna... dzidzia ( moze nawet dziewczynka ;-):-)) bylaby lipcowa,a dokladnie 23 lipca :-)... na razie postanowilismy nic nie mowic z Joe nikomu poza oczywiscie wami... zstawimy niespodzianke na Gwiazdke,albo nawet dzien babci i dziadka :-),byloby super :-)
milego weekendu :-)

Sensi- Kuba to przystojniacha niesamowity :tak::-).... a i Joe jest z 1 sierpnia ( bardzo przystojny i kochany- oczywiscie to bardzo subiektywne oceny :-D:-D) i jego ojciec jest z 27 lipca - juz mniej,ale to przeciez starsze pokolenie i nie Polak :-D,a moje malenstwo to w polowie Polakiem jest :-)

Ewuś - a jak samopoczucie? Pewnie non stop przysypiasz, hehehe.
Sensi - dzięki, odwazajemniam buziakami dla Kubusia :-)

A u nas ta dieta bezglutenowa chyba pomogła na brzuszkowe problemy Stasia - dziś robił kupki ładne, bez śłuzu i krwi, no i nie pręży się tak przy ich produkcji.

Ewuś WIELGACHNE GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Tak bardzo się cieszę że Ci się udało:-):-):-). Będę bardzo mocno zaciskać kciuki żeby zdrowiutka dzidzia urodziła się za dziewięć miesięcy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)
No to mam nadzieję że zapoczątkowałaś fasolkowy wysyp :tak: Jak jużbędziesz po wizycie u lekarki to prześlij nam trochę fluidków ciążowych :-)
Ale się cieszę że Ci się udało :-):-):-) aż bym Cię uściskała z radości ;-):-)

Witajcie!
W Lublinie biało:biggrin2:
Ewuś cudnie, lipcowe dzieciątko:biggrin2:.Mam nadzieję, że trochę dłużej sie przespałaś dziś? To jutro betka i wizyta u lekarza?
Carioca to Staś juz ma 2 miesiące!:tak:Fajnie, ze dietka pomogła, tylko faktycznie Ty masz nieciekawie:(
Kajduś napisz co u Ciebie!!!
Wagnies Ty pewnie już narty szykujesz?
Pozdrawiam 30steczki!

reklama
Witajcie !!! :-)

Ale pogoda ma dzisiaj humory różne:confused:. Śnieg, deszcz, słoneczko i nie wiem co jeszcze :baffled:

Carioca a może mężuś przejdzie na tą dietkę bezglutenową??:confused::-D Fajnie by było jakby moża było się podzielić wyrzeczeniami ;-) Czego się nie robi dla swoich dzieci :-)
Ewuś jak samopoczucie ? ;-) Apetyt nadal dopisuje :happy2:? Mam nadzieję że już nie długo zaczniemy się wymieniać swoimi objawami ;-):-D.
Ena teraz przed nami czas wielkiej miłości ;-):-p:-D
Najeczko jak tam spacerki? Pewnie przynoszą Ci dużo radości :-)
Antilko a Ty w pracy czy w domku dzisiaj:confused:.
Wagnies :-) Co tam u Ciebie? Napisz coś tutaj do nas :happy2:

Miłej reszty niedzieli 30-tki :-)

Do góry