reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dobry wieczór :)
pewnie już wszystkie śpicie.., albo hulacie ;D
ja dopiero siadłam spokojnie do koputera ::) kolejny ciężki dzień za mną! ;)
anusieńka pisze:
Aluś- nie smutaj się , zrob badanka i monitoring - będziesz przynajmniej wiedziała co i jak - pod warunkiem ,ze minelo ponad rok starań
Anuś postanowiłam, że do gina wybiorę się we wrześniu razem z mężem, jak do tego czasu się nie uda..narazie jeszcze próbujemy ;) bo tak naprawdę to od listopada do kwietnia mieliśmy małą przerwę w starankach z różnych powodów.. :(
Lapis_Lazuli pisze:
[glow=red,2,300]
Alek,[/b] fajnie że sie już nie smucisz, to fakt, jak wysyp fasolek wokól, to trudno o super humor. Ja ostatnio na rowerze tylko 20, Twoje dystanse na razie nie dla mnie, ale sie rozkrecam ;)
Lapisku jak się rozkręcisz to ani się oejrzysz jak bzykniesz 50 km ;D
Moniś to dobrze, że wszystko się ładnie goi :) trzymaj się na zdjęciu sznureczków ;)
a ja zmykam spać..
dobranoc :)

Hello
Ja tez jeszcze nie śpię ;) Witam wszystkie po krotkiej przerwie. Znów wypadłam z obiegu. Po tym długim weekendzie jeszcze nie wrocilam "do siebie"... nie doczytalam, co się u każdej dzieje. I nie mialam jakos weny do pisania.
w sobotę dostałam @. Myslalam, ze bedzie gorzej. Fakt, jak zwykle ładowałam w siebie ketonal, bo inaczej nie dalabym rady, ale lekka powódz mialam dopiero 3 dnia. latałam co chwile prawie od kibelka... dizis juz jest lepiej. Do gina ide dopiero 20 maja. Tak długo trzeba czekac na wizyte, wszystkie terminy wczesniej porezerwowane.
I jakoś tak jeszcze zaczelam sie zastanawiac, czy sie starac teraz, czy odlozyc może.... wlasnie odpowiedzialam na 2 oferty pracy... nie wiem sama, moze powinnam zmienic prace, bo w mojej obecnie nie za dobrze sie dzieje....... moze powinnam wlasnie znalezc cos nowego, gdzie sie bede realizowac... ::)
kurcze, naprawde mnie doszly takie mysli, ze zajde w ciaze i bede sfrustrowana, ze nie mam fajnej pracy i ze bede "zamknieta" w domu z dzieckiem, bez jakiegos fajnego doswiadczenia, bez fajnej pracy, do ktorej bede mogla spokojnie wrocic... i kto poxniej zechce taka mlodą matkę....
Ludu, tak jak bardzo pragnelam dziecka, teraz nagle takie pytania i totalne skołowanie....
wybaczcie musialam sie wypisac :-[
pozdrawiam was wszystkie
myślę ciepło o was :-* :-* :-*

WITAM WSZYSTKIE 30!!! Ja tylko na sekundke i juz spadam.Pytalyscie mnie jak tam przygotowania do slubu ::)
rozczaruje was.......zadnej goraczki przedslubnej !! nic a nic!!! chyba dlatego ze wszystko zalatwilismy w grudniu jak bylismy na swieta w Polsce.teraz tylko czekamy......wiemy ze jedziemy na slub,ale jakos takos nie nasz wlasny :p
Chyba szal zacznie sie dopiero przed godzina "0" tzn kolo 25 maja.(Rano powinnismy byc w Krakowie) .........i sie zacznie.Fryzjer,wizazystka,paznokcie,nie mam jeszcze kilku drobiazgow,musze kupic,samochod do totalnego mycia z pucowaniem i innymi cudami(do slubu jedziemy wlasnym,bo moja Mazdzioszka jest piekna,poza tym obiecalam jej to i nowe kwiatuszki na przednia maske)wiem ze jestem chora psychicznie,ale wybaczycie??
W piatek kolo 12 holendrzy beda juz w Krakowie,musimy pokazac im rynek,i zabrac na obiad,znow bieganiana.I wtedy przyjdzie sobota.........a ja zemdleje ;D

aaaaa laskawe panie.Prosze o modlitwe za pomyslna operacje "kuleczek" Jerrego zebysmy mogli sie zaczac starac o dzidzie :laugh:
Bog zaplac w dzieciach ;D

TO-LA jesteś..?? Bezalkoholowe ;-)

Jestem jestem, tylko ostatnio to nawet nie wiem jaki jest dzien tygodnia tak mi sie miesza! Strasznie jestem ostatnio zmeczona niedospana i wogole wyczerpana przydalyby misie wakacje! Tzn nie misie tylko wakacje hahaha...
Lapisku ty widze jestes tak samo zorientowana jak ja co do tego zabiegu laparoskopii.Tez jestem zielona jak to wyglada???

ja dziewczyny w tym cyklu bez owulacjii chyba niestety!!! :( :( :( Zawsze czuje takie male pobolewania brzusia, i bola mnie cycki straaaa sznie no i sluzik. W tym cyklu nie zaobserwowalam nic takiego. Zdarzalo mi sie to juz kiedys niestety. Takze ja tez dobrze rozregulowana jestem. W koncu prawie 8 lat faszerowalam sie pigulami. NIe biore juz rok ale cos jeszcze mi sie nie poprzestawialo tak jak powinno. No coz!!! Mam nadzieje ze to tylko rozregulowanie a nic powaznego.
Bo troche sie zaczynam martwic. Troche zaszalelismy w tamtym cyklu zaraz przed owu w trakcie i po i nic!!! To w sumie byl taki pierwszy nasz szalony "wyskok" takze jeszcze sie specjalnie nie doluje ale troche dalo mi to do myslenia. ??? ??? ???

Hej kobiety :)

Alek trzymam mocno kciuki żeby wizyta we wrześniu była już z konkretnym brzusiem :)

ToLa długo brałam tabletki może organizm musi się dostosować tak więc na razie spokojnie, ale oczywiście jak to mówi Elżbietka z pełnym tankowaniem ;D

Kajduś zmykaj z pracy jak jest nieciekawa sytuacja a obawami nie martw się. Wczoraj oglądałam Miasto Kobiet i właśnie był poruszany temat kiedy czas na dziecko - no i nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie a podsumowaniem może być wpadka kontrolowana ;) czego życzę z całego serca

Kindziu trzymamy kciuki za Jerrego - ja też zero stresu przed ślubem a sukienkę kupiłam w pierwszym sklepie a dwa sklepy dalej buty - no i już było po euforii zakupowej - najbardziej rożalona była moja przyjaciółka bo nastawiła się na prawdziwy shopping ;D

Lapisku cholibka jak Ty się rozkręcisz z tym rowerem to spokojnie pociągniesz do Zabrza i możemy się spotkać :)

Ja jutro do gina, ale tak mnie coś boli w dole brzucha no i mam można powiedzieć troszkę za dużo gazów w sobie przez co brzuch mi wyskoczył do przodu ::) plus tego taki, że mogę zobaczyć jak będę wyglądała zafasolkowana minus, że nie jestem i taki brzuchol nie należy do fajnych rzeczy :( mam nadzieję, że tam się wszystko ładnie zagoilo :)

reklama
Lapis_Lazuli pisze:
No Moniolku, taki gazowy bzruszek to nic pzryjemnego, drobniaki do kieszonek powkąłdaj, cobyśnam nie odleciała

Nio drobniaki w kieszeni były w ciągu dnia teraz sie przywiązałam do kaloryfera co by nie wylecieć do góry ;D

Do góry