reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lapisku ja to bym wolała do Tunezji no, ale przyjdzie czas i na nas ;) Wogóle zauważyłam, że bardzo fajny czas się zapowiada w pracy muszę wytrzymać do 14 czerwca i wolne później dwa tygodnie przepracować i urlop w międzyczasie lecę 26 maja do Gdańska na szkolenie i 4 czerwca na imprezę firmową tym razem mężusiem tak więc ta perpektywa mi się bardzo podoba ;D No i jeszcze musimy gdzieś wcisnąć skałki bo już kolega zagaduje ::)

Zgodnie z zasadami tego wątku o tym nie myślę kiedy powinny być intensywne przytulanki fasolkowe ;D ::)

No właśnie Lapisek nam się wydarł tak, że normalnie wyrzuty sumienia się pojawiły o zaniedbywaniu wątku :-[ co tam moje drogie słychać - Majeczko jak wczorajsza operacja męża? Kindziu - stresik przed ślubem? Alek - nasz kochany kolarzu :) przyznaj się przygotowujesz się do jakiegoś wyścigu a poważniej jak się czujesz? Kajduś - chyba była wizyta u gina? Anuś udanych przytulanek, Lili - co słychać? No i nasze mamusie - Diablica, Rudy Kot dawać tutaj nam fluidy, bo my w potrzebie :)

reklama
Witam Dziewczynki ;D
no! wreszcie coś się ruszyło ;)
Lapisku widzisz jaki masz power?? :laugh:
moniolek pisze:
Alek - nasz kochany kolarzu :) przyznaj się przygotowujesz się do jakiegoś wyścigu a poważniej jak się czujesz?
Moniś dzięki :) jest lepiej..MUSI BYĆ..nie chcę zrzędzić, ani snuć czarnych scenariuszy :( ale tak mnie jakoś to dobiło w tym miesiącu..sama nie wiem czemu ??? to znaczy wiem..tyle koleżanek jest, albo zachodzi w ciąże, wszystkie takie szczęśliwe, na okrągło o tym gadają, a ja..nie mam nawet już siły tego słuchać.. :( ale trzeba wziąć się w garść przecież! więc się biorę i już jest lepiej.. ;) a co do rowerku..hihi..w zawodach brać udziału nie zamierzam, ale uwielbiam jeździć na baiku ;D i już w weekend znowu wyruszę.. :laugh:
Moniś ja też będę w Pradze w czerwcu, ale wcześniej od Ciebie i krócej, 2 czerwca lecimy do Manchesteru właśnie przez Pragę i tak samo będziemy wracać, i planujemy trochę tam pobyć ;D
a tak swoją drogą to już nie mogę się doczekać tego wyjazdu.. ::)
Anuś a co tam u Ciebie kochana??

alek pisze:
..nie chcę zrzędzić, ani snuć czarnych scenariuszy :( ale tak mnie jakoś to dobiło w tym miesiącu..sama nie wiem czemu ??? to znaczy wiem..tyle koleżanek jest, albo zachodzi w ciąże, wszystkie takie szczęśliwe, na okrągło o tym gadają, a ja..nie mam nawet już siły tego słuchać.. :(

Alek a to już ustalone tzn. zrzędzenie dopuszczalne, ale czarne scenariusz nie ;) Nio ja wczoraj rozmawiałam z koleżanką i w tle słyszałam gaworzenie jej bobaska normalnie ścieło mnie z nóg tak po prostu i musiałam kończyć rozmowę, bo mi się klucha w gardle zadomowiła i nie chciała odpuścić a z drugiej strony nie chciałam się poryczeć do słuchawki - oj taki nasz urok na razie starających się :( Dla równowagi umówiłam się na poniedziałek z bezdzietną koleżanką - człowiek kombinuje jak może żeby nie zwariować :)

Dobrej nocki moje drogie :)

ja wpadlam na chwilkę poczytać co u Was i zmykam - papataki

Moniś jak się czujesz- goi się ładnie?

Aluś- nie smutaj się , zrob badanka i monitoring - będziesz przynajmniej wiedziała co i jak - pod warunkiem ,ze minelo ponad rok starań.

LApisku witaj- te kremy są jednak generalnie drogie o które pytałaś - a jaka cena by Cie satysfakcjonowała? moze ponegocjuję

Dzień dobry wszystkim :)

Anuś pięknie się goi, w piątek do gina na zdjęcie szwów.

Mykam pracować, miłego dnia Wam życzę :)

reklama
A no tak.....
Mi dziś się śniło że miałam zabieg...jakąś rurkę mi tam wkłądali i potem z nia łąziłam..miało to być niby przedmuchanie jajowodów,... no szok...co to za pierdoły mi sie śnią...wogóle śnił mi sie szpital...ale tez i mały człowieczek w wózeczku ...ja mój mąż i nasze maleństwo byliśmy na mszy! Ale był taki maleńki jeszcze..a i miłą rozpaloną główkę ..rany znów myślę,,,,,, :(

Do góry