Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Witam Moje Kochane Dziewczynki!!!!!
Po pierwsze baaaaaaaaardzo sie za wami stesknilam !!!
Po drugie nadal lecze sie z notorycznego zmeczenia
Po trzecie mecze sie na diecie chociaz schudlam jednynie 3,5 kg
Po czwarte moje @ uregulowaly sie idealne- jak nigdy!
Po piate i chyba najwazniejsze w poniedzialek mezus mial zabieg. Zabieg sie udal mezus juz jest w domku i bedziemy czekac na efekty. Pan doktor powiedzial ze do 18 wstrzemiezliwosc a potem dzielamy :-). Tylko najpierw musi sie wypstrykac ze starych plemniorow A ta nowa produkacja bedzie juz zupelnie zdrowa i pelnowartosciowa :-) No ale androvitek i salfazinek bedzie nadal lykal :-). Moja owu bedzie ok 23 wiec mamy szanse :-). Nie nastawiam sie za bardzo bo nastawiona jestem na chudniecie :-) a poza tym co mam byc to bedzie nie teraz to za miesiac.. :-)
Pozdrawiam was cieplusienko!
Ps czy komus sie udalo a ja to przegapialam????
Po pierwsze baaaaaaaaardzo sie za wami stesknilam !!!
Po drugie nadal lecze sie z notorycznego zmeczenia
Po trzecie mecze sie na diecie chociaz schudlam jednynie 3,5 kg
Po czwarte moje @ uregulowaly sie idealne- jak nigdy!
Po piate i chyba najwazniejsze w poniedzialek mezus mial zabieg. Zabieg sie udal mezus juz jest w domku i bedziemy czekac na efekty. Pan doktor powiedzial ze do 18 wstrzemiezliwosc a potem dzielamy :-). Tylko najpierw musi sie wypstrykac ze starych plemniorow A ta nowa produkacja bedzie juz zupelnie zdrowa i pelnowartosciowa :-) No ale androvitek i salfazinek bedzie nadal lykal :-). Moja owu bedzie ok 23 wiec mamy szanse :-). Nie nastawiam sie za bardzo bo nastawiona jestem na chudniecie :-) a poza tym co mam byc to bedzie nie teraz to za miesiac.. :-)
Pozdrawiam was cieplusienko!
Ps czy komus sie udalo a ja to przegapialam????