reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Moje Kochane Dziewczynki!!!!!

Po pierwsze baaaaaaaaardzo sie za wami stesknilam !!!
Po drugie nadal lecze sie z notorycznego zmeczenia
Po trzecie mecze sie na  diecie chociaz schudlam jednynie 3,5 kg
Po czwarte moje @ uregulowaly sie idealne- jak nigdy!
Po piate i chyba najwazniejsze w poniedzialek mezus mial zabieg. Zabieg sie udal mezus juz jest w domku i bedziemy czekac na efekty. Pan doktor powiedzial ze do 18 wstrzemiezliwosc a potem dzielamy :-). Tylko najpierw musi sie wypstrykac ze starych plemniorow :-D A ta nowa produkacja bedzie juz zupelnie zdrowa i pelnowartosciowa :-) No ale androvitek i salfazinek bedzie nadal lykal :-). Moja owu bedzie ok 23 wiec mamy szanse :-). Nie nastawiam sie za bardzo bo nastawiona jestem na chudniecie :-) a poza tym co mam byc to bedzie nie teraz to za miesiac.. :-)

Pozdrawiam was cieplusienko!

Ps czy komus sie udalo a ja to przegapialam????

reklama
Majeczko Witaj kochana, już myślałam że coś jest nie tak że się nie pokazujesz. Bardzo się cieszę, że zabieg się udal teraz tylko wytrzymać do 18 i działać a Twoje @ pewnie się uregulowały od niemyślenia o nich :) już niedługo się doczekasz zobaczysz :)

Ja po wizycie - jestem bardzo zadowolona, w środku wszystko ładnie się zagoiło, szwy też ciachnął za jednym razem i nie szczypało za bardzo. Jestem do niego umówiona na 2 czerwca. Mam powtórzyć hormony i z wynikami przylecieć. Cysta endometrialna no, ale się nie martwię bo endometrioza u mnie I stopnia więc prawie żadna ;D zaraz sobie piwko otworzę - kto się przyłączy?

Hello
Majeczko
to Cie długo tu nie było (zresztą tak jak mnie :D). Ciesze się bardzo, ze operacja męzusia się udała. No widzisz i niedlugo juz zaczniecie starnka. Superrrowo ;D Naprawdę. I dietka widze działa... pięknie (3,5 kilo to przeciez sporo). Z tego co widzialam na zdjeciach, to raczej nie masz sie z czego odchudzac, ale rozumiem, rozumiem :D Tylko nie przesadź za bardzo z ta dietką, bo jeszcze ci się @ odregulują. Lepiej z umiarem.
Hmm, ja może też starania w tym miesiącu rozpocznę.... chyba, że mi odbije i będę chciala zmienić pracę. wlasnie zaprosili mnie w czwartek na rozmowę :)

Lapisku
no nieźle, wyobrazilam sobie, jak siedzisz i rozlewasz to winko, dobre, dobre :D albo ta kołderka :D śmisznie. WOw i widze, że twoje wczasiki juz niedługo. ale fajowo macie. Tez bym juz sobie gdzies poleciala... ach, rozmarzylam sie :laugh:

moniolek
fajnie, że wszystko dobrze po wizycie i że się ladnie pogoilo. A co ze starankami?? Kiedy zaczynasz?? O, ja tez gratuluje awansiku, zawsze to dobrze jak czlowieka docenią. To pewnie z Ciebie jakas fajna pani menedżer :laugh:pisalam magisterke pt. "Sylwetka kobiety menedżera"

aaa, ja do piwka chetnie się dołączę, ale dopiero jak mi mężuś przyniesie. wraca wlasnie z pracki i juz mu zakomunikowalam, zeby mi piwenko zakupił. Więc smacznego :laugh: zaraz tez przyjdzie moja szwagierka i jakis filmik se obejrzymy .

alek, kindzia, madziujka, To-la, anusienka, diablica - Milego wieczorku wszystkim!!

Maniolku ciesze sie ze z taba wszytsko OK a co do piwka ja bym chetnie ale na dietce jestem :-( chociaz 2 dni temu wypilam sobie pychotke - mezus mi z Polski podesla Karmi cawowe  mmm... pycha!

Anusienko czy ty aby jestes stomatologiem? I to w dodoatku we Wrocku???

Kajdus wiesz jak to jest praca praca a staranka mozesz rozpoczac z naszego doswiadczwnia wiemy juz ze to nie takie hop siup .. I trzeba sie nameczyc... Wiec przytulaj sie skup na pracy a szczescie samo przyjdzie.. Z mojego doswiadczenia wynkia ze czekanie to strata teraz jestem po 30 .i nic... A moglam zaczac wczesniej rozwiazac wszelkie sprawy zdrowotne i mes juz z 2 dzieci w przedszkolu. A wtedy to juz mozna na powaznie zabrac sie za kariere.

Lapisku a jak twoje staranka?

Witam Laseczki ;D
dołączam się do piwka ;D właśnie siedzę i piję..i wreszcie odpoczywam..już mi się pod koniec dnia w głowie kręciło od tej roboty! matko!! koszmar!! ::) no ale teraz 2 dni luzu..a jutro rowerek..tralalala..już się doczekać nie mogę :laugh: mam ochote pośmigać zdrowo >:D
Moniś cieszę się bardzo, że u Ciebie wszystko dobrze :) no i gratuluję awansiku ;)
Lapisku dzięki za pozwolenie, ale z grilla to chyba nici.. :( a tak mam ochotę.. :p
Kajda ttrzymam kciuki na rozmowie :)
witaj Majeczko teraz musi być już tylko lepiej :)
Anuś a jak Twój humorek Słoneczko? :)

miłego wieczorku Kochane :-*

w takim razie wirtualne stuknięcie kufli - Lapisku Ty uważaj co byś nie wylała, bo nie wiem jak wytłumaczysz się z plam czerwonych  ;D

Kajduś nie ma na co czekać.  Ja jeszcze tylko tydzień wstrzemięźliwości pozabiegowej później wredna @ i do boju  :) Miłego wieczoru  :)

Lapisku krótko trzymasz to dobrze, bo potem chłopy są rozlazłe  ;D

Majeczko właśnie ostatnio doszłam do tego samego wniosku, myślałam że po trzydziestce to już ładna dwójeczka będzie biegała a tu zero  :mad:

Alek widzę, że Ty ostatnie soki w pracy zostawiasz, tak coś czuję nosem że my w podobnych firmach pracujemy ;D

no to ,,stuk stuk'' ;D mniam!! pyszne piwko! ;D
Moniś ja branża windykacyjna, a firma finansowa, mam kupe ludzi do utrzymania w ryzach i do tego jeszcze jestem teraz w trakcie rekrutacji i szkoleń.., oj! cięzko! ::)

Alek no to zupełnie inna działka, ale z postów byłam prawie pewna, że podobna ::), ale styl pracy mnie zmylił :)

reklama
a co do wylewania, to ja też jestem w tym mistrzem- muszę się pochwalić! a co!! ;D :laugh: ja wylewam płyny na klawiaturę, albo na podłogę ale z tzw. rozmachem ;D
na przykład kiedyś piłam zawsze rano kawę w łazience podczas nakładania tapetki i kiedyś upuściłam pełną filiżankę na podłogę (płytki ;D).. ::)  :laugh: od tego czasu mam zakaz wnoszenia kawy do łazienki ;D
albo przewróciłam pełny kieliszek czerwonego wina i wszystko wylało się na wykładzinę dywanową w pokoju.. ;D
tak więc Lapisku nie jesteś sama.. :laugh:

Do góry