reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzien dobry...
u mnie pochmurno i zimno juz od wtorku.... ale humor mi dopisuje !
Najko- wiem jak kanwy z wzorami sa drogie, tutaj tez niektore dochodza do na prawde duzych sum... gdzies mam troche wzorow,poszukam i ci wysle...
Antilko- miesiac szybciutko zleci i bedzie dobrze :-)
Monik- mam nadzieje,ze rzeczywiscie to "tylko" grypa.... kuruj meza !
Kajdus- nie pisze na 28dni,bo nie wiem jak zaplacic za konto... wyskakuje mi jakas strona dla firm,albo zebym sie zalogowala i jak sie zaloguje to a piac od nowa to samo... po prostu nie wiem jak oplacic to cholerne konto... jak wiesz jak moge je oplacic,prosze napisz... bardzo przyzwyczailam sie do zapisywania tam tempki i wyjatkowo odpowiada mi ich format oraz grono przyjaciolek :tak::-)
teraz ide sobie sniadanko przygotowac i wpadne pozniej....

Wiecie mnie nie martwi czas leczenia, bo wiem że miesiąc bardzo szybko minie. Chodzi o to, że nie ma pewności, czy teraz moje objawy to borelioza, czy może grzybica po antybiotykach.
Chyba w poniedziałek zrobię sobie jakieś badania mykologiczne:baffled:Inaczej to wpakuję się w błędne koło i będę jadła leki całe życie:wściekła/y:
Monik dużo zdrówka dla męża
Carioca Stasiu słodki i śliczny:-)Zresztą jego rodzice też niczego sobie:-)

witam po zakupach:-)
Antilko no jak możesz, to lepiej zbadaj sobie, czy to czasem nie grzybki, bo szkoda Twojego organizmu:-( jak nocka w pracy minęła? odpoczywasz teraz w domku?:-)
Ewuś dobry humor to podstawa:tak::-)
Sensi a jak dzisiaj Kubuś? rozrabia, czy pospał troszkę?:-)
Najeczko ja przez te 3 tygodnie też przed 10 nie podnosiłam się z łóżka:-D rany! jak ja się teraz przestawię na poranne wstawanie??:szok::-D i gitesik, że zamówiłaś sobie 2 pary rajstopek, będziesz miała na zmianę:tak:
Monik oby to był tylko niegroźny wirus grypowy i szybko odpuścił:tak: a potem..hulaj dusza!;-):-);-)
Kajduś:happy: najlepiej napisz do Anusi privka;-) a magnez łykaj koniecznie, polecam też czekoladkę;-):-)
Vonko:confused: napisz choć słówko..:-)

A ja dzisiaj dostałam od męża..buty:-) Od jakiegoś czasu szukałam prostych klasycznych, skórzanych kozaczków, na średnim obcasie. Ze 2 tyg. temu upatrzyłam sobie takie w Gino Rossi, ale cena trochę przygasiła mój zapał..:shocked2: i wyobraźcie sobie dzisiaj mój małż zaprowadził mnie do sklepu, kazał zmierzyć buty (wyglądają rewelacyjnie!!) i..po prostu mi je kupił:szok: on jest niesamowity..:-D

Aluś możesz być pewna, że buty będą Ci służyć:tak: mój mąż kupuje sobie pantofle Gino Rossi i długo wyglądają jak nowe:happy: jaka cena taka jakość:tak: (a ja nie mam żadnych butów tak drogich;-), bo zawsze kupuję te z niższej półki, żeby pochodzić i rozstać się z nimi bez żalu;-))

A Kubuś dziś aniołkowaty:cool: tzn. je 10 minut, potem godzina zabawy z mamą i samodzielnie;-) (np. rozmowa z własnym palcem :-D), 15 minut drzemki, znów zabawa z przerwą na zmianę pieluchy i znowu jedzenie:-D. I tak upływa dzień za dniem.....

Moniolku-Moniko

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Wszystkiego naj.. naj.. naj.. z okazji urodzin

c8224cae6723e188.gif

Dzień dobry sobotnio:happy:

ja na nogach od 4.40-Kubuś jadł, potem wyprawiałam;-) męża i już się nie kładłam.

A tu pustki od wczoraj:confused:

Zapomniałam Wam napisać, że moja Teściowa przypomniała sobie:szok: że ma wnuka. Przysłała sms-a:szok: treści następującej:"Hej Kochana. Co u Ciebie? Jakub pewnie je, śpi i rośnie. Pozdrawiam gorąco. Odpisz proszę. Pa":szok::szok::szok:
I wiecie jaka była moja reakcja? Zagotowało mnie:wściekła/y:. Odpisałam oczywiście, a że nie lubię w kontaktach z ludźmi mataczyć i zbywać półsłówkami i niedopowiedzeniami, mój sms wyglądał tak: "dziękuję, Kuba zdrowy, a ja jakoś sobie radzę z dużą pomocą mojej Mamy, bo z Waszej rodziny na nikogo nie mogę liczyć ani w chwilach radości, ani smutku. Przykre to, ale zdążyłam się przyzwyczaić".
I tak mi się przykro zrobiło, bo przypomniałam sobie chorobę mego Taty-nikt mnie nie zapytał, czy pomóc, czy gdzieś mnie zawieźć (pamiętacie sama w 8 m-cu ciąży co drugi dzień 11 razy pokonałam każdorazowo ok. 400 km.), potem, gdy Tata był w domu też nikt nie zapytał ani o Niego ani o mnie, na pogrzeb też nie przyszli, nawet telefonicznie nie złożyli kondolencji:-(. A o Kubie wiecie-nie interesują się:-(

Mąż oczywiście zna treść mojej wiadomości i popiera mnie, bo zna sytuację. Dobrze, że on stoi po mojej stronie, bo byłoby ciężko.

Ale nasmęciłam. MUSIAŁAM wyrzucić to z siebie.

Miłego dnia:happy:

reklama
Witajcie:-)
Sensi aż mną zatrzęsło:wściekła/y:Nie wyobrażm sobie, jak można być tak ...... nawet nie wiem, jak to nazwać. Dobrze napisałaś teściowej szkoda tylko, że kosztuje Cię to tyle nerwów:-(
Muszę uciekać do pracy, ale wieczorem na pewno coś skrobnę;-)

Do góry