reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Czesc dzieweczki
Troszkę mnie tu nie było, podczytywałam, ale weny jakos nie mialam i czasu do pisanka;)

Alek
Spóxnione zyczenia dla ciebie!!! Tego czego najbardziej chcesz!!! :-* :-* :-* Ciesze, sie ze wypoczelas i spedzilas milusio czas. to naprawde czlowiekowi jest potrzebne; :)
moniolek
tez trzymam kciuki.. chodzi o twoją wizyte u gina, tak? na pewno wszystko jest dobrze :) :) :)
anusienka
sliczniusi ten nowy avatarek, tez mi sie spodobal :)
lapisku
gdzie ciebie wywialo??
diablica
rozkosznie się smieje twoj Olus
majeczko
co u Ciebie?? wiesz, myslę, ze uda wam się gdzies wyskoczyć i spedzic mile kilka dni. Urlopik trzeba wziąc i odpocząc.. nie mozna tak ciezko pracowac
kindzia
no niezle.... ja to bym padla po 1 razie na silowni, a ty 2 razy dziennnie :p wymiekam :laugh:

hmm, a ja w ramach programu bb fit zakupialm dzisiaj rekawice i przyrzad do masazu, jakies tam żele wyszczuplające, hehe ;D i zamierzam zaraz podzialac:)
na aerobik jakos nie moge sie zapisac.... :p ale rowerek wyciagne od tesciow, bo zimowal sobie u nich i zaczne wojaze :laugh:
a, no i dietke tez jakąś chyba wprowadze. dzisiaj gotowalam 2 obiady - 1 dla męzula , drugi dla mnie, bo on przeciez jakis pędów zielonych i kielek ze mna nie bedzie jadł, haha :D tylko ciekawe.... na ile mi czasu i sil starszy z tym gotowaniem. chyba mu powiem, zeby sie na stołowke jakąś zapisał ;D

a mysmy dostali do korekty pity :mad: :mad: troche żeśmy namieszali tam i wczoraj do późno-wczesnych godzin nocno-ranych siedzielismy poprawialiśmy. a jutro jade zawiesc te korekty. pewnei kolejki będąjak z tąd do tąd. ale dali 7 dni na dostarczenie korekty, to pocztą może nei dojśc. z troche zwrotów ma być :)

kurcze, a my jeszcze nie oddalismy ::)
ja swojego zrobiłam, ale męzuś jeszcze zwleka.... a mial mi jeszcze sprawdzic mojego. powiedzial, ze do czwartku zrobi, ale jak bedzie sie tak guzdral to nie wiem, czy sie wyrobimy :p

No i pobeczałam sie, ale z pozytywnych emocji jejciu dziekuję za kciuki.  Już piszę - wyniki w porządku więc 4 maja raniutko mam przyjść do kliniki. Moja cysta ma 43 mm a ponieważ jestem w trakcie @ urosła dlatego, że krew skrapla się do srodka więc endometrioza przez tą cystę mam troszkę zniekształcony prawy jajnik.  Podsumowując wg Brigdet  ;) wityta ok jedna stara choroba i jedna potwierdzona nowa - bilans, trza się zająć swoim ciałem :)

Lapisku ja też dzisiaj kończyłam walkę z PITami  ::) a jednak pojedziecie, widzisz odpoczniecie i może jakąś niespodziankę przywieziecie z urlopu   :)

Kajdus nieźle - ja muszę się przyznać, że godzinkę temu wrąbałam gyrosa - ale dla usprawiedliwienia wlewam w siebie wodę mineralną tylko muszę uważać przy kąpieli żebym nie dryfowała jak boja  ;)

Alek jak w pracy po urlopie?

Majeczko pewnie nadal bidulko zapracowana jesteś.

A jeszcze jedno czajniki przyznawać się która w najbliższym czasie testuje?  Anuś sie zbliża, ale co z resztą - no nie mówcie, że przez BBFit nie będzie emocji z testowaniem bo się obrażę  ;D

Jeszcze raz dziękuję za kciuki - pomogły  :-*

moniolek
dobrze, ze wyniczki w porządku :) :) :) teraz bedziemy trzymać za 4 maja!!! i też na pewno będzie dobrze!! najwazniejsze - pozytywnie mysleć!!

hmm, co do naszych kochanych testowiczek, to pewnie się niedługo ujawnią, ale zapeszać nie chcą pewnie - prawda lapisku, Anusienko. no i Alek chyba tez niedługo, co?? trzymam kciuki za was!!
Ja to pewnie najwczesniej w czerwcu, lipcu - jak Bóg da , testowac będę..

To ja dziewczynki idę się teraz trochę pomasować ;D moim przyrządzikiem :D do masazu ciałka oczywiście, co by się nie kojarzyło z czym innym :D

Dobranoc, słodkich i kolorowych

reklama
Moniolek należy Ci się order za dzielność!! ;D MUSI BYĆ DOBRZE!! i będzie- zobaczysz!!  :-* :-* :-*
a jak u mnie po urlopie..? hmm..no cóż..już się nie mogę doczekać długiego weekendu :laugh: chociaż 2 maja muszę być w pracy, ale to nic!! tydzień i tak będzie krótszy :laugh: ale roboty to mam trochę..oj mam.. ::)
Kajda dzięki za kciuki :) ale staram się nie nastawiać za bardzo, chociaż ten teścik owu nastawił mnie bardzo pozytywnie ;D ale poczekamy zobaczymy.. ;) Dziewczynki zatestują wcześniej i prześlą fluidki ;D

Do góry