reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Hej dziewczynki! Krótko, gdyż padnięta oczywiście jestem. W sumie było fajnie (mi się najbardziej podobało w multikinie , tak jak dzieciom, byliśmy na "Perle oceanu", dzieci łapały rybki i było pięknie bardzo, czułam się jak płetwonurek oglądający wspaniałe widoki), tylko stanowczo zbyt głośno...:sick:Jutro więcej popiszę. Ściskam Was Wszystkie bardzo serdecznie!
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Alek juz sobie wyobrazalam jak przenosisz na plecach to wielkie biurko A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(
Antila no widac z tego ze sie pewnie mijalysmy na ulicy ;-)
Najka czyli wyjazd sie udal. To teraz musisz odpoczac...
Antila no widac z tego ze sie pewnie mijalysmy na ulicy ;-)
Najka czyli wyjazd sie udal. To teraz musisz odpoczac...
A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(/QUOTE]
no właśnie..:-( ja też jeszcze sezonu rowerowego nie rozpoczęłam, w weekend planuję:-)
Antila
Najko to jednak się nie zgubiłaś;-) :-) Odpocznij sobie, należy Ci się
Wagnies pewnie się mijałyśmy:-)
Aluś myślę, że te zdjęcia to chyba jutro, bo " żaba" nie działa a przez zarządzanie załącznikami bb trwa wieki
Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
Wagnies pewnie się mijałyśmy:-)
Aluś myślę, że te zdjęcia to chyba jutro, bo " żaba" nie działa a przez zarządzanie załącznikami bb trwa wieki
Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
:-)
Eschenbach
Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem
Antila dobre, dobre A mam rozumiec ze pracujesz w szpitalu?
Antilkohihihihi..
a ja wstawiałam zdjęcia poprzez załączniki i szybko u mnie szło w taki razie jutro czekamy na fotki:-)
Kochane ja zmykam już, bo ledwo żyję, a jutro kolejny ciężki dzień.. ale za to po pracy idę się zrelaksować do fryzjera- czas wrócić do blondu
dobranoc i miłych snów:-)
a ja wstawiałam zdjęcia poprzez załączniki i szybko u mnie szło w taki razie jutro czekamy na fotki:-)
Kochane ja zmykam już, bo ledwo żyję, a jutro kolejny ciężki dzień.. ale za to po pracy idę się zrelaksować do fryzjera- czas wrócić do blondu
dobranoc i miłych snów:-)
reklama
Eschenbach
TRZYDZIESTKI POBUDKA!!!!
Co Wy takie spiochy?? Ja juz w pracy siedze a tu cisza na watku :-(
Co Wy takie spiochy?? Ja juz w pracy siedze a tu cisza na watku :-(