reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies ja mieszkam w W-wie:-)
Antilko hihi..no właśnie na swoich własnych plecach je niosłam:-D a tak naprawdę, to koledzy pomogli:-D
czekam na zdjęcia oczywiście:)

reklama
Hej dziewczynki! Krótko, gdyż padnięta oczywiście jestem. W sumie było fajnie (mi się najbardziej podobało w multikinie , tak jak dzieciom:-D, byliśmy na "Perle oceanu", dzieci łapały rybki i było pięknie bardzo, czułam się jak płetwonurek oglądający wspaniałe widoki), tylko stanowczo zbyt głośno...:sick:Jutro więcej popiszę. Ściskam Was Wszystkie bardzo serdecznie!:tak:

Alek juz sobie wyobrazalam jak przenosisz na plecach to wielkie biurko :-D :laugh2: A szkoda ze mieszkasz w Warszawce bo bysmy sie na rowerek umowily :-(

Antila no widac z tego ze sie pewnie mijalysmy na ulicy ;-)

Najka czyli wyjazd sie udal. To teraz musisz odpoczac...

Najko to jednak się nie zgubiłaś;-) :-) Odpocznij sobie, należy Ci się:tak:
Wagnies pewnie się mijałyśmy:-)
Aluś myślę, że te zdjęcia to chyba jutro, bo " żaba" nie działa a przez zarządzanie załącznikami bb trwa wieki:no:

Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

Przypomniało mi się jak parę lat temu, przenosiłyśmy z koleżanką gabinet. Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

:rofl2: :biggrin2: :rofl: :wink: :-D :-) :laugh2:

Przygotowałyśmy sobie wózek z sali operacyjnej, wpakowałyśmy na niego całe mnóstwo rzeczy i przykryłyśmy białym prześcieradłem.Nie pomyślałyśmy tylko, jakie mogą być skojarzenia:szok: Wszyscy z szacunkiem usuwali nam sie z drogi, dopiero po jakimś czasie zorientowałyśmy się o co chodzi:-) Procederu jednak nie zaprzestałyśmy, tylko jeszcze szczelniej opatulałyśmy sprzęty prześcieradłem:cool2:

Antila dobre, dobre :-D :laugh2: :biggrin2: A mam rozumiec ze pracujesz w szpitalu?

Antilkohihihihi..:-D :-D :-D
a ja wstawiałam zdjęcia poprzez załączniki i szybko u mnie szło :confused: w taki razie jutro czekamy na fotki:-)

Kochane ja zmykam już, bo ledwo żyję, a jutro kolejny ciężki dzień..:no: ale za to po pracy idę się zrelaksować do fryzjera- czas wrócić do blondu:-D

dobranoc i miłych snów:-)

reklama
Do góry