reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko wierze ze wszystko sie uda i zagosci u Ciebie fasolka!!! A teraz odpoczywaj sobie.

Antila i jak wyniki... bardzo mocno trzymam kciuki ze wszystko bedzie dobrze!!! Odezwij sie kochana

pozdrawiam wszyskie trzydziesteczki:-)

reklama
moniolek, witaj:-) co u Ciebie, moja droga??
vonko, anus, trzymam kciuki za wasze jutrzejsze usg!:tak:
Antilko, buziole

i pozdrowienia dla calej reszty
ja tez cos dzisiaj nie w nastroju na pisanie... @ sie zbliza, robie sie wredna i nieznosna dla otoczenia.....:wściekła/y::dry:

Kajduś przede wszystkim dużo zmian :tak: - praca - mój małż chciałby, abym pomogła mu w firmie, ale ja wolę pracę na "swoim" tzn. etatowym rozrachunku i szukam. @ dziwna, zrostowa niestety, nawet po ustrogestanie (progesyeron) więc za 5 m-cy mnie czeka Hsg - taki mam niepisany układ z ginem ;-) a potem inseminacja.

Aluś - pęcherzysko uhodowałaś, w sam raz dla 9 miesięcznej abstynencji @ :tak:

Wynik hcg< 1:-) :-) :-) Jestem strasznie szczęśliwa mam powtórzyć badanie za miesiąc, ale nic nie wskazuje na to aby miało być nie tak. Czuję, że uszło ze mnie całe powietrze:baffled: Mam nadzieję, że limit niemiłych niespodzianek już mam wyczerpany.Moja doktor też się strasznie ucieszyła i powiedziała mi, że wczoraj dzwoniła do tego swojego onkologa aby się skonsultować. Naprawdę kochana kobieta:tak: Powiedziała mi abym przez miesiąc tak na wszelki wypadek nie brała kwasu foliowego ( wpływa na wzrost komórek tych złych również). A potem witaminki i starania w wakacje.
Kochane bardzo Wam dziekuję za wsparcie nawet nie wiecie jakie to było dla mnie ważne:-)
Tulę Was wszystkie i każdą z osobna baaaaaaaardzo mocno:happy:
Przepraszam, że tylko o sobie obiecuję jutro nadrobić i odpisać

Antilka, hurrrra! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządeczku. To teraz dbaj o siebie i od wakacji do roboty!

Antilko, ciesze sie ogromnie!!! hurra, hurra!!:-D:tak:
uff, jaka ulga:tak:teraz odpocznij, zrelaksuj sie, prob cos przyjemnego, zeby stresior zupelnie zszedl:tak: sciskam mocno!

Antilko. SUUUUUUUPEEEEEEEER!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Vonka, trzymaj się mocno i nie daj się pigułom- na jedno pomagają na drugie szkodzą brrrr.:baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie. Dziś na mmomencik i idę do łóżeczka. Martynia śpi, a ja dziś miałam jakieś zawroty głowy. :eek: :hmm: :errr: Pora odpocząć.
Pozdrawiam.

witajcie wieczorkiem:-)
Antilko Kochana!! nawet nie wiesz, jak się cieszę!!wiedziałam, że musi być dobrze:tak: ściskam Cię mocno, odpoczywaj sobie Słonko:-)
Moniś!!!!!!!!!! nareszcie jesteś!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ano uhodowałam takie ,,coś'':-D ciekawe, czy coś z tego wyrośnie??:-D :szok: ależ się cieszę, że Cię tu widzę!!:tak: ogromna buźka:-)
Anusia czy to znaczy, że wizytę masz w W-wie????:-) no Kochana..jak Ty tu bywasz, to koniecznie kawka się prosi:tak: i czekam na info powizytowe oczywiście:tak:
Vonko trzymaj się dzielnie! no te leki nie są niestety przyjazne dla nas..:no: daj koniecznie znać jutro po wizycie:tak:
Kajduś jak to @..??:confused: :-(
Najeczko hop..hop!!?:-)
Wagnies treningujesz nieco??;-) :-D
Ewuś a co u Ciebie?:-)

buźka dla Wszystkich:-)

reklama
Oluś no musi być "to" wierzę mocno! Buziaki kochaniutka ;-)

Taka indywidualna refleksja - się nam wątek rozrósł superowo :-) :-) :-) :-)

Siostra ja chyba nie wydolę te 5 miechów :wściekła/y:

Do góry