reklama
kajda
szczęśliwa żona i mama
moniolek, wytrzymasz te 5 mies. a moze nie trzeba bedzie tyle czekac
Alus, ano czuje wrednizne nosem i czuje sie taka zblazowana i bezsilna... nie chce juz sie starac...to takie przedmalpowe marudzenie, wybaczcie
wlasnie probuje sie do gina dodzwonic...
Antilko, Novaczka, slodkich snow! ja tez za niedlugo zmykam.. slecze jeszcze nad jakas robota z pracy, czytam to, ale nic nie rozumiemto znak chyba, ze czas isc spac
a nasza Najka gdzie sie podziewa
Alus, ano czuje wrednizne nosem i czuje sie taka zblazowana i bezsilna... nie chce juz sie starac...to takie przedmalpowe marudzenie, wybaczcie
wlasnie probuje sie do gina dodzwonic...
Antilko, Novaczka, slodkich snow! ja tez za niedlugo zmykam.. slecze jeszcze nad jakas robota z pracy, czytam to, ale nic nie rozumiemto znak chyba, ze czas isc spac
a nasza Najka gdzie sie podziewa
Słodziutkich snów :-) :-) :-) :-) :-)
Kajduś robota nie zając... w sumie ;-)
niestety ostatnia diagnoza mnie rozwaliła, nie ma Monia PCO i nie wiadomo czy kiedykolwiek miała - jedyna pewna informaccja jest taka, że mam problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży - nie ma to jak optymistyczna wiadomość na wieczór - dobrze, że Lapisek nie patrzy, bo jestem po olbrzymiastej porcji lodów o kabanosach nie wspomnę, ale nie mogę wyrzucić jedzenia a zostało ze Świąt
Kajduś robota nie zając... w sumie ;-)
niestety ostatnia diagnoza mnie rozwaliła, nie ma Monia PCO i nie wiadomo czy kiedykolwiek miała - jedyna pewna informaccja jest taka, że mam problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży - nie ma to jak optymistyczna wiadomość na wieczór - dobrze, że Lapisek nie patrzy, bo jestem po olbrzymiastej porcji lodów o kabanosach nie wspomnę, ale nie mogę wyrzucić jedzenia a zostało ze Świąt
kajda
szczęśliwa żona i mama
moniolku, no ale to chyba dobrze, ze pco wykluczonojestem pewna, ze jestes pod opieka dobrego lekarza, ktory jak pisalas zna sie na leczeniu nieplodnosci... wierze, ze wszystko dobrze sie ulozy
lody z kabanosami powiadaszciekawe polaczenie, ciekaweaz nabralam ochoty na to drugie
lody z kabanosami powiadaszciekawe polaczenie, ciekaweaz nabralam ochoty na to drugie
hihi..Moniś ja przed chwilą dojadłam pasztet świąteczny, ogromną bułę z masłem i zapijam desperadoskiem..
Kajduś a marudź sobie Kochana na zdrowie po to tu jesteśmy, żeby słuchać też marudzenia no ale @ jeszcze nie ma przecież to może póki co nie ma się co martwić
Kajduś a marudź sobie Kochana na zdrowie po to tu jesteśmy, żeby słuchać też marudzenia no ale @ jeszcze nie ma przecież to może póki co nie ma się co martwić
No wpadłam sprawdzić co u Antilki i wreszcie coś pozytywnego dzisiaj :-) Antilko - cieszę się jak cholera spokojnej nocki!
Dziewczyny - ja wcinam kapustkę kiszoną :-) Ale na lody nabralam ochoty, ciekawe czy uda mi się oprzeć pokusie (bo w lodówce takie fajne, z karmelem i czekoladą...)
Dziewczyny - ja wcinam kapustkę kiszoną :-) Ale na lody nabralam ochoty, ciekawe czy uda mi się oprzeć pokusie (bo w lodówce takie fajne, z karmelem i czekoladą...)
reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ja tylko chcialam powiedziec dobranoc wszystkim...
Antilko wierzylam ze wszystko bedzie dobrze... teraz wyspij sie i odstresuj!!!
Kolorowych snoof zycze wszystkim!!
Antilko wierzylam ze wszystko bedzie dobrze... teraz wyspij sie i odstresuj!!!
Kolorowych snoof zycze wszystkim!!