reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kochane Przyjaciółki jeszcze raz stokrotne dzięki za wszystko a przede wszystkim za to, że JESTEŚCIE:-)
Idę wziąć kąpiel i do łóżka nie wiem, czy zasnę ale przynajmniej poleżę.
Dobranoc

moniolek, wytrzymasz te 5 mies. a moze nie trzeba bedzie tyle czekac:confused:
Alus, ano czuje wrednizne nosem i czuje sie taka zblazowana i bezsilna... nie chce juz sie starac...to takie przedmalpowe marudzenie, wybaczcie
wlasnie probuje sie do gina dodzwonic...

Antilko, Novaczka, slodkich snow! ja tez za niedlugo zmykam.. slecze jeszcze nad jakas robota z pracy, czytam to, ale nic nie rozumiem:dry:to znak chyba, ze czas isc spac
a nasza Najka gdzie sie podziewa:confused::confused:

Słodziutkich snów :-) :-) :-) :-) :-)

Kajduś robota nie zając... w sumie ;-)

niestety ostatnia diagnoza mnie rozwaliła, nie ma Monia PCO i nie wiadomo czy kiedykolwiek miała - jedyna pewna informaccja jest taka, że mam problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży - nie ma to jak optymistyczna wiadomość na wieczór - dobrze, że Lapisek nie patrzy, bo jestem po olbrzymiastej porcji lodów :zawstydzona/y: o kabanosach nie wspomnę, ale nie mogę wyrzucić jedzenia a zostało ze Świąt :zawstydzona/y:

moniolku, no ale to chyba dobrze, ze pco wykluczono:confused::tak:jestem pewna, ze jestes pod opieka dobrego lekarza, ktory jak pisalas zna sie na leczeniu nieplodnosci... wierze, ze wszystko dobrze sie ulozy:tak:
lody z kabanosami powiadasz:confused:ciekawe polaczenie, ciekawe:-paz nabralam ochoty na to drugie:-D

hihi..Moniś ja przed chwilą dojadłam pasztet świąteczny, ogromną bułę z masłem i zapijam desperadoskiem..:zawstydzona/y:
Kajduś a marudź sobie Kochana na zdrowie:tak: po to tu jesteśmy, żeby słuchać też marudzenia:tak: no ale @ jeszcze nie ma przecież:confused: to może póki co nie ma się co martwić:tak:

No wpadłam sprawdzić co u Antilki i wreszcie coś pozytywnego dzisiaj :-) Antilko - cieszę się jak cholera :) spokojnej nocki!

Dziewczyny - ja wcinam kapustkę kiszoną :-) Ale na lody nabralam ochoty, ciekawe czy uda mi się oprzeć pokusie (bo w lodówce takie fajne, z karmelem i czekoladą...)

Carioca..to co?? kapusta na kolację, a lodziki na deser;-)

Kobitki ja zmykam spać, bo jutro z rana do gina..:baffled:

miłych snów:-)

reklama
Ja tylko chcialam powiedziec dobranoc wszystkim...

Antilko wierzylam ze wszystko bedzie dobrze... teraz wyspij sie i odstresuj!!!

Kolorowych snoof zycze wszystkim!!

Do góry