Aha, Antila - czyli łożysko miało te zmiany i złe wyniki dotycza tego łożyska, a nie stanu aktualnego. Czyli badanie tego poziomu HCG - i pewnie będzie ok. Chyba w sumie nic nie zmienil fakt, ze wyniki byly wczesniej, bo i tak poziom beta hcg przed miesiączką mógł być zakłamany.
reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Carioca chyba tak, tylko podobno to cholerstwo lubi zostawać ( ale nie wiem w jaki sposób). A bhcg powinno zaraz po zabiegu zacząć spadać a zdarza się, że zamiast tego rośnie
Mam już pierwszą dobrą informację , że płuca bez zmian:-)
Mam już pierwszą dobrą informację , że płuca bez zmian:-)
Cześć Trzydziestki.
Coraz trudniej mi posiedzieć przy kompie, bo Mała wojuje w domu.
Oj Ewa-Krystyna, okres może i fajny, ale można dostać kręćka od oglądania się za dzieckiem, a jezyk boli od powtarzania: zostaw, wyjdż, nie szarp, odejdź.. nie można wszystkiego sprzątnąć z zasięgu rączek dziecka i jednak czasem też powinno mieć pewne ograniczenia. Ja i tak na dużo jej pozwalam (np. nie buntuję się jak po raz 4 tego samego dnia wywali mi ciuchy z szafki), ale wiem, ze nie zrobi sobie krzywdy. Ale jak kombinuje przy kurkach od pieca (nie są zdejmowalne), albo szarpie za kabel od lampki, to muszę zareagować. A najfajniejsza zabawa jest oczywiście przy wieży i przy komputerze.
Co do sweterków, to zaspokoje ciekawość Twoją i Sensi- nie, nie dziergam sama. Robi je moja mama i to w sezonie zimowym hurtem na cały rok, bo od wiosny do jesieni siedzi na działce. Ja, co najwyżej mogę haftować na gotowej kanwie. Mam cierpliwość,ale zdolność takich bardzo twórczych nie bardzo. Gotowca wydziergam. A druty, albo szydełko? Zawsze mialam kłopot z doliczeniem się oczek i z moich szali wychodziły pijane węże. ;-) Odpuściłam.
Antilko- częściowo już odpowiedziałam- oczy nie tylko dookoła głowy, ale wogóle w każdym kątku mieszkania. Dobrze, ze mam tylko 2 pokoje, bo chyba bym osiwiała. A co do Twoich kłopotów, to ja nic nie rozumiem. Wyniki po łacinie niewiele mi mówią. Czy Ty, przepraszam, miałaś jakieś poronienie,że są łożyskowo-kosmówkowe kłopoty? Bo teraz chyba w ciąży nie jesteś.. Tak rozumiem czytając posty.. A czy po tej @ możesz ponowić badania? Może jednak coś się zmieniło od marca? To już prawie następny miesiąc? Pr4zepraszam jeśli jestem niedelikatna..
Pozdrawiam Was wszystkie ..
Coraz trudniej mi posiedzieć przy kompie, bo Mała wojuje w domu.
Oj Ewa-Krystyna, okres może i fajny, ale można dostać kręćka od oglądania się za dzieckiem, a jezyk boli od powtarzania: zostaw, wyjdż, nie szarp, odejdź.. nie można wszystkiego sprzątnąć z zasięgu rączek dziecka i jednak czasem też powinno mieć pewne ograniczenia. Ja i tak na dużo jej pozwalam (np. nie buntuję się jak po raz 4 tego samego dnia wywali mi ciuchy z szafki), ale wiem, ze nie zrobi sobie krzywdy. Ale jak kombinuje przy kurkach od pieca (nie są zdejmowalne), albo szarpie za kabel od lampki, to muszę zareagować. A najfajniejsza zabawa jest oczywiście przy wieży i przy komputerze.
Co do sweterków, to zaspokoje ciekawość Twoją i Sensi- nie, nie dziergam sama. Robi je moja mama i to w sezonie zimowym hurtem na cały rok, bo od wiosny do jesieni siedzi na działce. Ja, co najwyżej mogę haftować na gotowej kanwie. Mam cierpliwość,ale zdolność takich bardzo twórczych nie bardzo. Gotowca wydziergam. A druty, albo szydełko? Zawsze mialam kłopot z doliczeniem się oczek i z moich szali wychodziły pijane węże. ;-) Odpuściłam.
Antilko- częściowo już odpowiedziałam- oczy nie tylko dookoła głowy, ale wogóle w każdym kątku mieszkania. Dobrze, ze mam tylko 2 pokoje, bo chyba bym osiwiała. A co do Twoich kłopotów, to ja nic nie rozumiem. Wyniki po łacinie niewiele mi mówią. Czy Ty, przepraszam, miałaś jakieś poronienie,że są łożyskowo-kosmówkowe kłopoty? Bo teraz chyba w ciąży nie jesteś.. Tak rozumiem czytając posty.. A czy po tej @ możesz ponowić badania? Może jednak coś się zmieniło od marca? To już prawie następny miesiąc? Pr4zepraszam jeśli jestem niedelikatna..
Pozdrawiam Was wszystkie ..
Antila
Novaczko no coś Ty, za co przepraszasz Miałam zabieg 05.03.07 z powodu ciąży obumarłej. Dzisiaj odebrałam wyniki hist-pat w których podejrzewają zaśniad groniasty. Teraz podobno najważniejszy jest wynik bhcg jeżeli będzie ujemny to ok i tylko okresowa kontrola jeżeli nie to jakieś leczenie
No to masz urwanie głowy z córą:-)
Vonko jak po wizycie?
No to masz urwanie głowy z córą:-)
Vonko jak po wizycie?
witajcie..
Antilko Skarbie przytulam mocno! staraj się teraz za bardzo o tym nie myśleć, ja wiem, że to trudno, ale spróbuj.., a kiedy robisz to badanie hcg??
Kajduś no piękny masz progesteronik a Ty już nici widzisz..
Najeczko w sobotę chcę tu obejrzeć Twój piękny teścik
Anuś daj znać w piątek po wizycie..buziak:-)
Carioca uściski :-)
Ewuś, Novaczka, Sensi :-)
a ja dziś dowiedziałam się o ciąży kolejnej mojej koleżanki..cieszę się, ale..wiecie jak to jest..
Antilko Skarbie przytulam mocno! staraj się teraz za bardzo o tym nie myśleć, ja wiem, że to trudno, ale spróbuj.., a kiedy robisz to badanie hcg??
Kajduś no piękny masz progesteronik a Ty już nici widzisz..
Najeczko w sobotę chcę tu obejrzeć Twój piękny teścik
Anuś daj znać w piątek po wizycie..buziak:-)
Carioca uściski :-)
Ewuś, Novaczka, Sensi :-)
a ja dziś dowiedziałam się o ciąży kolejnej mojej koleżanki..cieszę się, ale..wiecie jak to jest..
Antilko, rozumiem. Czyli to wszystko jeszcze świeżutkie..
Nie chcę drążyć, bo i tak się nie znam, ale moze potrzeba po prostu wiecej czasu? Niech to hcg będzie malutkie o takie tyci, albo wcale.. Czy to jest to samo hcg, które się sprawdza na teście ciążowym, czy jakas jego odmiana?
Pozdrawiam i trzymam kciuki. Jak tylko będą, to chwal się wynikami.
Nie chcę drążyć, bo i tak się nie znam, ale moze potrzeba po prostu wiecej czasu? Niech to hcg będzie malutkie o takie tyci, albo wcale.. Czy to jest to samo hcg, które się sprawdza na teście ciążowym, czy jakas jego odmiana?
Pozdrawiam i trzymam kciuki. Jak tylko będą, to chwal się wynikami.
arabella
Mamy październikowe 2007
Wywołana do tablicy przez Ewę-Krystynę, melduję, że żyję. Czytam Was, kochane Trzydziestki, regularnie, ale jakoś nie mam weny na pisanie. Do zeszłego tygodnia męczyły mnie mdłości i chodziłam spać przed 21. Teraz już trochę lepiej, ale wieczorami jeszcze męczy.
Antilko, trzymaj się dzielnie! Wyobrażam sobie co przeżywasz, ale myślę, że wszystko będzie dobrze.
Przepraszam, że nie zwracam się do każdej z osobna, ale nie dam rady i ściskam Was i pozdrawiam!
Antilko, trzymaj się dzielnie! Wyobrażam sobie co przeżywasz, ale myślę, że wszystko będzie dobrze.
Przepraszam, że nie zwracam się do każdej z osobna, ale nie dam rady i ściskam Was i pozdrawiam!
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Hej!
Antilko dobrze,że już wiesz, że płuca w porządku, trzymaj się i wędruj do łóżeczka, bo za dużo wrażeń dziś miałaś!
Kajda staram się jak najmniej przeżywać testowanko. A praca, rzeczywiście często satysfakcja jest.
Anusieńko trzymam kciuki za wizytę piątkową.
Aluś zobaczymy... a Ty kiedy na kontrolę pękniętego?
Carioca Novaczka Vonko Ewo:-)
Arabello fajnie, ze dałas znak od siebie!:-)
Antilko dobrze,że już wiesz, że płuca w porządku, trzymaj się i wędruj do łóżeczka, bo za dużo wrażeń dziś miałaś!
Kajda staram się jak najmniej przeżywać testowanko. A praca, rzeczywiście często satysfakcja jest.
Anusieńko trzymam kciuki za wizytę piątkową.
Aluś zobaczymy... a Ty kiedy na kontrolę pękniętego?
Carioca Novaczka Vonko Ewo:-)
Arabello fajnie, ze dałas znak od siebie!:-)
reklama
Eschenbach
Witam sie z Wami w ten piekny, wiosenny poranek i zycze wszystkim milego dzionka!!!
Antila daj znac jak wyniki!
Antila daj znac jak wyniki!