reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Kobitki:tak::tak: ale płodne piśmienniczo jesteście:happy:

Antilko stres nic nie pomoże-pewnie juz widziałaś swoje wyniki.Czekamy na relację.
A co do mojej pracy-niew musisz mnie podziwiać-przecieżnic mi nie dolega,czuję się znakomicie, więc nie ma najmniejszego powodu, abym tylko z powodu powiększonego obwodu talii rezygnowała z aktywnego życia zawodowego:happy::happy:. Zrtesztą...sama się pewnie niedługo przekonasz:tak::tak:

Vonko jak po Twojej wizycie :confused::confused::confused:

reklama
witajce....
chcialabym,zebydoba miala moze ze dwie godziny wiecej,bo bym jeszcze chetnie pospala... poszlam duzo za pozno spac wczoraj i dzisiaj bede padnieta...

Antila- bardzo chetnie ci pomoge w sprawie wozka i innych rzeczy w miare mozliwosci,tylko pamietaj,ze ja mam bardzo specyficzny gust i niekoniecznie "na czasie"... mam nadzieje,ze masz juz wyniki i wszystkie obawy byly duzo na wyrost...
Najka-masz bardzo ciekawa prace... no i u ciebie lada dzien testowanko.... mimo,ze bardzo bym chciala ujrzec twoj wykres na 28dni,to mam nadzieje,ze na jakis czas nie bedziesz potrzebowala sie tam rejestrowac....
Vonko-jak bylo na wizycie?
Alek-piekny pecherzyk ... czekamy na relacje w piatek...
Wagnies-tez jestem za wymieniona dieta... przyjemna,latwa,pozyteczna i za darmo.... oby jeszcze zaowocowala odmiennym efektem :laugh2::laugh2:....
Kajda- mysl pozytywnie... nie nastawiaj sie na nic,a bedzie dobrze...
Sensi- jak bedziesz miala juz na oku konkretny wozek,daj znac; chetnie sobie poogladam...
Novaczka-twoja malutka jest teraz w najfajnieszym aczkolwiek nieco stresujacym momentami okresie... kazdy dzien przynosi cos nowego... uwielbiam ten etap u maluchow... a co do sweterkow,to dziergasz? pochwal sie twoimi dzielami,my tu lubimy ogladac :tak:
Carioca- co u ciebie?
Monik,Majeczka,Arabella,Jagus33- odezwijcie sie....
cala reszte 30-tek i Kajunie pozdrawiam....

Witam :-)

Antilko - i jak?

Ewo - czuję się dobrze, dla odmiany jestem wypoczęta i wyspana za wsze czasy. Nic mi nie dolega oprócz wzmożonego apetytu :szok: rosnę i rosnę...
Czy mogłabyś mi wysłaś te ćwiczenia z angielskiego, które już mi raz wysłałaś, bo skasowałam przez pomyłkę?

Kajda - pewnie po pracy bedziesz miala te wyniki. Jak to Ci sie nie chce?? Taka wiosna za oknami, nic tylko sie migdalic! Są tacy, który mają przepisaną przez lekarza wstrzemięźliwość :wściekła/y:

Hej! Wróciłam z pracy i nic mi się nie chce, a jedzonko jakieś trzeba by zacząć za niedługo.
Antilko też czekam na wieści do Ciebie, mam nadzieję, że będa dobre!
Aluś rzeczywiście pęcherzyk Ci się ładnie w suwaczek wpasował!:-)
Kajda jestem pedagogiem specjalnym, pracuję z dziećmi o specjalnych potrzebach edukacyjnych. Bywa ciężko, ale jednak zwykle lubię to, czasem muszę dłużej odpocząć i odreagować.:-D No i najbardziej lubię zajęcia indywidualne, a ich mam mniej:-(. A testowanko w sobotę chyba, jeśli @ nie przeszkodzi.
Ewo jak nie fasoleczka to 28dni! Staram się nie nakręcać, do dzisiaj nawet się udawało, ale dziś jest to już trudne! Wolałabym spokojnie, bo potem znowu dołek, spróbuję znaleźć sposób na zrelaksowanie jakieś.:-) Jak u Ciebie w pracy? Ja też stanowczo za krótko spałam.:sick:
Vonko jak tam?
Sensi Wagnies Novaczko Anusieńko i wszystkie 30stki + Kajunia miłego dalszego ciągu dnia!

Jastem i ryczeć mi się chce:-(
Oto wynik:
Decidua et placenta partim necroticans.
Kosmki słabo unaczynione o obrzękłym podścielisku.
Wskazana kontrola Hcg i rtg klatki piersiowej.

Wiecie, że te wyniki, były w sekretariacie już od 19.03 tylko nikt z ambulatorium nie raczył mnie poinformować, abym tam zadzwoniła:wściekła/y: Oni mają tam taką procedurę, że jeżeli coś nie tak to trzeba odebrać po rozmowie z lekarzem.
Byłam już u mojej pni gin.Powiedziała żeby się nie denerwować, poczekać na wynik Hcg i płuc.Wyniki będę miała jutro. Jeżeli hcg bedzie wysoki to skieruje mnie na onkologię i Tk głowy:-( Nie mogła mnie zbadać ani zrobić usg ze względu na @
A już myślałam, że mam to za sobą:-( :-( :-( To będzie najdłuższy dzień w moim życiu.
Piękny prezent zrobiłm mojemu M na urodziny, dzisiaj kończy 31 lat:-(

Antilko przykro, że dalej musisz oczekiwać i się martwić, ale trzymaj się, ja też wierzę, że będzie dobrze. Ściskam Cię...

reklama
Dzięki Wagnies, Najko ja też stram się być dobrej myśli. Nie boję się tylko jest mi smutno, że znowu coś:-(

Do góry