reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie dziewczynki

dzisiaj mam wizytę u gin,ale nie potrafię się tym cieszyć:-:)-:)-(,po wczorajszych badaniach na onkologii mam ogromnego doła-nie jest dobrze-w poniedziałek znowu chemia:-:)-:)-(. czuję sie tak jakby czas cofnął się znowu o rok:sad::sad::sad:

reklama
Trzymaj sie Sensi!!! Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. Wiem, ze to trudne ale nie mozesz sie tak zamartwiac bo udzieli sie to dzidzi...

Sensi strasznie mi przykro, wiem jak sie czujesz... ja mialam z moim tata przejscia we wrzesniu i w polowie lutego (zawaly) i wiem ile to wszystko mnie kosztowalo... sciskam mocno kciuki i wierze ze sie wszystko uda!!!

Sensi, trzymam - bedzie dobrze na pewno!!
przykro mi z powodu taty, ale musicie walczyc!! wierze, że będzie dobrze i tata odzyska zdrowie!

Carioca, pewnie lezysz i nie bardzo wstajesz do kompa.. daj znac, co u ciebie!

pozdrawiam:)

Witajcie 30stki drogie!
Widzę, że tu pusto ostatnio, nie tylko ja się nie udzielałam.

Sensi trzymaj się, wiem, ze trudno, ale trzeba wierzyć, że Twój tato zwycięży. A dzisiaj może Twoje maleństwo pomacha do Ciebie z brzuszka!

Anusieńko jak Twoje wyniki?

Antilko jak w pracy u Ciebie? Jak się czujesz?

Carioca dbaj o Was, moze pomimo leżenia uda się nam jakąc wiadomośc maleńką przekazać?

Aluś w weekend odpoczywasz intensywnie, skoro tak pracowicie ostatnio?:-)

Kajduś napisz jak było u ginka!

Co do mnie to czułam się wczoraj bardzo źle i fizycznie i psychicznie, test negatywny i już musiałam poczyścić intensywnie kanały łzowe. :-(A wieczorem @ przyszła. Więc dzisiaj też dołkowato, ale co robić. Może jutro już będzie lepiej.

Maraniko Wagnies Ewo Vonko i inne 30stki pozdrawki!

witajcie..
Sensi przykro mi z powodu Taty, ale nie wolno się poddawać!! trzeba być dobrej myśli!! trzymam kciuki za Twoje Maleństwo:tak: na pewno będzie wszystko w jak najlepszym porządku:tak: w poniedziałek czekamy na wieści:-)
Kajduś jak Twoja wizyta u gina?? Ty bierzesz luteinę, prawda?? napisz proszę, jak ją przyjmujesz?? buziak:-)

Anusia jak po wczorajszej wizycie?? napisz proszę..

Najeczko przykro mi strasznie..:-( trzymaj się cieplutko!

Carioca jak się czujesz?

Vonko odezwij się..czekamy..

ja jeszcze w pracy..ale już za 3 godzinki weekend:-D

Witajcie 30stki drogie!
Po całym pochmurnym dniu właśnie wyszło słonko:-) Lecę za moment z psem na spacer co by załapać choć kilka promyków;-)
Carioca pewnie kochana leżysz w łóżeczku i odpoczywasz, no i bardzo dobrze:tak: Trzymaj się cieplutko i szybciutko wracaj do formy. Jak tylko będziesz mogła to daj znać co po wizycie u lekarza i jak się czujecie:confused:
Sensi to na pewno trudne, ale trzeba być dobrej myśli nawet wbrew temu co się nam do głów nasuwa. Moja siostra od kilku lat walczy z rakiem piersi, ostatnio też przez zaniedbanie lekarza przeszła usunięcie macicy i wierz mi było nam wszystkim bardzo ciężko. Bo to nie była i nie jest walka tylko o kobiecość, ale o życie, a nie wiele osób to rozumie. Ale najważniejsze, żeby się nie poddawać mimo tego co nam mówią i co sami czujemy. To naprawdę przynosi efekty i po latach zmagań sama jestem świadkiem jak powoli wraca do zdrowia. Wierzę, że Twój tata wróci do zdrowia i zobaczysz jak za jakiś czas będzie bawił się z Twoim dzieciątkiem:tak: Wierzę w to z całego serca i tę wiarę przesyłam Tobie:-) Będzie dobrze:tak: Poza tym trzymam kciuki za usg:-) O to jakoś właśnie w tej chwili to małe cudo pewnie macha do Ciebie rączką:tak:
Najka głowa do góry, jak nie teraz to następnym razem się uda. Ja już powoli we wszystko wątpiłam, a się udało. I prędzej czy później uda się każdej z Was kochane, na pewno:-)

A teraz już niedługo wiosna i same zobaczycie w tych nowalijkowych nastrojach jak się posypią kolejne zafasolkowane:-)

Wagnies, Ewo, Vonko, Anusia, Kajduś, Antilko, Aluś i wszystkie 30teczki pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego i udanego weekendu

reklama
wybaczcie, ale wkleje to co pisalam na glownym:)

u gina bylo ok- byl dzis mily i zartowal, a zazwyczaj jest raczej powazny
poogladal moje wykresiki, przeanalizowalismy, ucieszyl sie ze mi faza lutealna sie wydluzyla
zrobil mi usg, w lewym jajniku (ten ktory mnie tak bolal od poczatku cyklu) najpierw powiedzial, ze nie widzi nic, a potem swtierdzil, ze jest cos co wyglada na cialko zolte:)
torbieli zadnych nie przyuwazyl.
jezeli nie jestem w ciazy, to w 2 dniu nastepnego cyklu mam zrobic badania E2 i FSH i 10 dnia na monitoring i bedziemy podgladac jak sie rozwija pecherzyk…
czyli monitoring
no i oczywiscie powiedzial, ze te 7 miesiecy ktore sie staramy po przerwie to jest krotko:-Dcaly on... jaki on ma spokoj...
no i tyle

Alek, ja od 3 cykli biore luteine dopochwowa (3x 1 tabl. od 3 dnia wyzszej tempki przez 10 dni wieczorem)
teraz gin mi zapisal luteine podjezykowa, ale mam ją brac dopochwowo. ponoc efekt taki sam, a podjezykowa kosztuje tylko 3 zl, a dopochwowa 30 zl....
generalnie czuje sie ok, biore na noc, bo tak sie lepiej wchlania, rano minimalnie troszke sie wylewa:-Dale jest ok:) pod jezyk bym nie chciala brac, bo chyba niedobra w smaku.. a tak aplikujesz sobie idziesz spac i jest ok:)
a Ty jaka masz zapisana??

maraniko, pozdrawaim, jak sie czujesz mamusiu??
no i sensi juz po wizycie... szkoda ze musimy czekac az do poniedzialku na wiesci...

buziole dla wszystkich, udanego poczatku weekendu:tak::-)

Do góry