reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam

Sensi - przed ciążą nie miałam nadżerki... Miałam cytologię I grupy od wielu lat. Teraz mi sie coś pobabrało. W kazdym razie postaram się umówić do gina na najbliższy możliwy termin.

reklama
Carioca, Sensi:-)
Jutro już wybieram się do pracy, więc chcę wykorzystać dzisiejszy dzień na załatwienie kilku zaległych spraw.Martwię się tylko, bo co jakiś czas kręci mi się w głowie i robi się słabo.Muszę sobie koniecznie zrobić morfologię:baffled:
Carioca ja myślę,że te krwawienia to taka Twoja uroda, bo przecież poza tym wszystko jest dobrze:tak: Oczywiście zawsze do lekarza trzeba iść.
Sensi czy w piątek będzie wiadomo kto zamieszkuje Twój brzuszek:confused:
Vonko czy coś wiadomo w sprawie męża:confused:

witam wieczorkiem...
Sensi, to mamy tego samego dnia wizyte u gina.... tez sie doczekac nie moge, bo moze wreszcie cos sie ruszy u mnie:baffled:
a ty na pewno zobaczysz slodkiego duzego dzidziolka!

Antilko, a ty juz do pracy wracasz:confused: chociaz pamietam, ze ja poszlam juz po tygodniu , chociaz chcieli mi dac 2 tyg., zwolnienia.. wolalam isc do pracy i sie czyms zajac...
bedzie dobrze, sciskam mocno!!

Carioco, lez jak najwiecej...!! jestem przekonana, ze plamienie w koncu sobie polezie!!

milego wieczoru życzę:) i zabieram sie do roboty, musze troche nadgonic...:baffled::tak:

Witajcie:cool2:
Kajda, Najka
owocnego testowanka:-)
Carioca będzie dobrze, może faktycznie to po prostu taki "urok". Ale jeśli bardzo się martwisz to dla spokoju spróbuj zapisać się wcześniej na wizytę. Ja próbowałam dzisiaj u swojej znaleźć wolny termin, ale nic z tego, muszę czekać do 26:baffled: Swoją droga skoro maluszek tak sobie wije gniazdko w brzuszku, że ładnie rośnie to na pewno jest zdrowiutki:-) Trzymaj się!
Sensi ciekawa jestem kto tam sobie wymościł przytulne miejsce pod serduszkiem:-) Stawiam na dziewczynkę;-)

Kochane mam pytanie i ogromną prośbę zarazem:zawstydzona/y: Czy któraś z Was zajmuje się zawodowo zarządzaniem??? Chodzi mi dokładnie o ocenę pracowniczą. Podczas mojej nieobecności wybrali mnie do zespołu mającego opracować system ocen pracowniczych a ja nie mam na ten temat zielonego pojęcia:baffled: :eek: Jeżeli macie jakieś materiały na ten temat to proooooszę pomóżcie.

Antilko - chcialabym Ci pomóc, ale nie jestem w temacie
Sensi - przed ciążą miałam cytologię 1 grupy, ale podczas ciązy mi sie spaprała. Lekarz mówi, ze nadzerka jest nieduza, ale bardzo delikatna - krwawie przy kazdym badaniu itp.

Dziewczyny dziękuję za dobre słowo, to naprawdę pomaga :-)
Plamiłam cały dzień, jeszcze nigdy tak mocno nie plamilam dlatego jestem taka zmartwiona. Gina nie zastalam, ale ma do mnie zadzwonic okolo 21ej. Mysle, ze przyjmie mnie szybciej, bo on jest na temat plamien bardziej przewrazliwiony ode mnie :-)

Pozdrowienia dla Was wszystkich

reklama
Do góry