reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane mam pytanie i ogromną prośbę zarazem:zawstydzona/y: Czy któraś z Was zajmuje się zawodowo zarządzaniem??? Chodzi mi dokładnie o ocenę pracowniczą. Podczas mojej nieobecności wybrali mnie do zespołu mającego opracować system ocen pracowniczych a ja nie mam na ten temat zielonego pojęcia:baffled: :eek: Jeżeli macie jakieś materiały na ten temat to proooooszę pomóżcie.

Antila Ja co prawda nie ma nic wspolnego z zarzadzaniem ale u mnie w pracy system oceny jest juz od dobrych kilku lat... i mam arkusze ocen dla wszystkich grup u nas w firmie... moge to zeskanowac i wyslac Ci na e-maila (podeslij mi na PW adres... jutro postaram sie to zrobic w pracy)

reklama
Carioca leż ile wlezie i nie dawaj się złym myślom. Trzymam mocno kciuki i koniecznie jak już wydobrzejesz daj znać jak się czujecie. Będzie dobrze:tak:

Spokojnej nocki życzę Wam wszystkim:happy:

Carioca kochanie to nic innego Ci nie pozostało jak duuuuużo odpoczywać:tak: Z dzidzią na pewno wszystko w porządku przecież to już wielki człowieczek:happy:
Wagnies dziękuję baaaaardzo:-) :-) :-)
Sensi mocno ściskam kciuki za wyniki taty. Musi być dobrze:tak:
Monik gdzie jesteś?Jak się czujesz po operacji:confused:
Vonko pewnie nie masz nastroju ani ochoty pisać wiele, ale daj jakiś znak życia. Martwimy się o Ciebie:-(
Najko test ujemny a @ dalej nie ma?
Maraniko:-)
Muszę uciekać, bo mam dzisiaj dłuuuuugi dzień w pracy.Pozdrawiam

Oj,oj, oj co się stało, gdzie są wszyscy:confused: :confused: :confused:
Wagnies jeszcze raz stokrotne dzięki, bardzo mi pomogłaś:tak: Wysłałam Ci pw

witajcie Kobitki:-)
a co tu takie pustki:confused:
Carioca daj znać, jak po wizycie u gina? wierzę, że wszystko jest ok:tak:
Sensi jak maleństwo?? jak Twój Tata??
Vonko, Najeczko odezwijcie się do nas..
Antilko,Kajduś, Maraniko, Ewa, Anuś, Wagnies uściski:-)

ja dziś padam na ryjek.., wczoraj i dzisiaj miałam 8 godzinne szkolenie, wczoraj wieczorkiem byłam na piwku z kumplami z pracy, a dziś z mężem na Testosteronie- fajowy film:-D więc teraz marzę już tylko o łóżeczku..
dobrej nocki Wszystkim:-)

Antilko, milej pracki:)
Alek, to mialas przyjemny wieczor:)
Carioca, hop hop, jak sie czujesz?? daj znac!!
Sensi, dzis wizyta, czekamy na wiesci!!

pozdrowienia dla wszystkich 30-tek:-)

Witajcie wszystkie!

A co to sie stalo ze prawie nic nie ma nowego do czytania??
Antila nie ma za co... polecam sie na przyszlosc

zycze wszystkim milego piatku i mykam bo sie spoznie do pracki

reklama
Kajda dobrze pamietasz mialam testowac... ale temperaturka juz dzis spadla, brzuch boli... i niestety lada chwila przywitam sie z @ wiec nie bylo sensu testowac :-(

Do góry