reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Uff ja już po wizycie było całkiem nieźle.
Lapisku dziękuję za cenną radę:-) Na pewno się zastosuję:tak:
Aluś nasz hotel podobno jest 3 km od centrum Sousse a 5 km od Port El Kantaoui.Szkoda tylko,że tydzień no chociaż jak mnie tubylcy wkurzą to może będę się cieszyła,że tylko tydzień;-)
Dziewczynki a wiecie może kiedy jest najwięcej tych parzących meduz w morzu?

reklama
Witajcie!
Ja dzis wcześniej z pracy, bo wyjątkowo inaczej zajęcia miałam z dzieciakami. Poza tym bez zmian. Nie mogłam całą noc prawie spać, zatestowałam, wynik negatywny, @ nie ma, nastrój coraz gorszy, brzuch boli, piersi bolą. Mam dosyć.

Antilko cieszę sie, ze udał się Wasz wyjazd do Zakopanego i następny fajny się szykuje! Kiedy jedziecie? Mam nadzieję, ze z kuzynką jakoś Ci pójdzie, a jakby co zawsze mozesz powiedzieć, ze źle się czujesz. Trzymaj sie!:tak:
Aluś będę wieczorkiem czekać na wieści!:-)
Ewo miłego dnia!:yes:
Lapis witaj!:-)
Carioca Sensi co u Was, mamusie?

Witajcie :happy::happy:
U mnie wiosna za oknem:tak::tak: i bębenek coraz większy:happy::happy::happy:.

Wczoraj znajoma położna środowiskowa uraczyła mnie ok.200 numerami:szok::szok: czasopism o ciąży,porodzie i pierwszym roku zycia.Mam więc co robić:happy:. Stres przed piątkowym usg mnie nie opuszcza:no::no:, a potęguje go stres zwiazany z czwartkową wizytą z moim tatą na onkologii:-:)-(.Ale.... musi być dobrze

Sensi trzymaj się, będzie dobrze! A my tutaj za Was kciuki trzymamy!
Antilko fajnie, że z kuzynka w końcu było nieźle.
A ja idę spac, bo nie do zycia jestem, może jak się prześpię będzie lepiej. Pa.

hej Lapisku:-) pamiętam Twoje zdjęcia z wyjazdu i opowieści:tak:
ja bez wahania pojechałabym w to samo miejsce jeszcze raz! nawet sprawdzałam ceny wyjazu, jak Antilka napisała że jedzie w maju:-p
pogłaskaj Maciusia od nas:-)
Antilko ja też byłam tydzień i spokojnie da się odpocząć:-) co do meduz, to w listopadzie ich na pewno nie ma! a maju to nie wiem:baffled: i pamiętajcie o Krupniku:-D my na lotnisku zakupiliśmy butlę i cały wyjazd po łyczu sobie popijaliśmy- zero kłopotów żołądkowych:-D
Najeczko przykro mi..:-(
Sensi bądź dobrej myśli:tak: w weekend odpoczniesz..:-)

Antila my tez bylismy tydzien na przelomie lipca i sierpnia, meduz nie bylo za to byly ponoc piekne rybki w morzu (ja nie wiem bo nie umiem plywac i nie nurkowalam - moj mezus mi opowiadal, a ja czulam jak od czasu do czasu cos mi o nogi sie ociera ;-) ). My bylismy na pn Tunezji w Bizercie - bylo calkiem fajnie, dobre jedzonko... smecta szla non stop dla mezusia, ja szprycowalam sie ichniejszymi trunkami i nie mialam sensacji. Jak bedziesz na targu cos kupowala to musisz sie targowac - mnie udawalo sie zawsze utargowac ponad 50% "znizki"... jak mialam wyjezdzac to doszlam juz do takiej wprawy....
Zycze Wam udanego wypoczynku... no i troche fotek przywiez...

pozdrawiam Was wiosennie...

Dziękuję Wam dziewczynki za tak szczegółowe informacje:happy: Trochę się tylko przestraszyłam, czy dwa miesięce po zabiegu to nie za wcześnie na takie wyprawy:confused: :confused: :confused: Mam nadzieję,że w czasie kontroli pani dr powie,że wszystko ok.
Sensi postaraj się nie stresować musi być dobrze:tak:
Aluś to może spotkamy się w Sousse (my lecimy 04 maja). Daj znać, jak po wizycie
Lapisku safari mamy już w cenie wyjazdu.Mam nadzieję,że tak będzie naprawdę, bo cena podejrzanie niska:confused: Zobaczymy
Najeczko wstręciucha @ tak się z Tobą w chowanego bawić :dry: Ale to zmęczenie i ból piersi no nie wiem......:confused: ;-)

czesc dziewuszki:)
ja tylko przelotem, wrama ze szkolenia i zmeczona jestem bardzo..!!

Antilko, swietny pomysl z tym wyjazdem!!! sama bym sie przejechala!
Najka, łe.. jakis lewy ten test:dry:ale @ nadal nie ma wiec...
Aluś, jak tam po wizycie??

Pozdrawiam was wszystkie i sciskam wirtualnie!

Kochane..
ja już po..
PĘKŁ:-D
dostałam luteinę podjęzykowo- jak to się bierze:confused: przed jedzeniem? po?

reklama
Do góry