reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny dziekuję Wam za dobre słowa. Niestety jakos nie potrafie sie uspokoić :no: Nasze dalsze starania staja chyba pod znakiem zapytania.
W tej nowej sytuacji nie mam do tego głowy...mąz tez mi się podłamał..Dwie noce po odebraniu wyniku nie przespane - z nerwów.
Ciągle szuka informacji na temat tego co może zrobić taki wirus. Szczerze mówiąc trochę poczytalismy na ten temat i to co juz wiemy nie jest ani troche optymistyczne. Oczywiscie najwazniejsze co powiedza specjaliści ale wiemy, że póki co i tak nie ma na to 100% leku.
Najbardziej wkurza mnie to że mój mąz prowadząc bardzo higieniczny (pod wieloma wzgledami) tryb życia dostał przez czyjes zaniedbanie takie swiństwo. Cholera, jakie to wszystko niesprawiedliwe.

Przepraszam, musiałam sie wyżalic.
Ściskam Was mocno.

reklama
Vonko trzymajcie się dzielnie! i poczekajcie, co na wizycie powie lekarz..może jeszcze nie wszystko stracone..ściskam mocno!

Dobrej nocki kochane 30stki. I żeby ten tydzień był dla nas wszystkich lepszy, a z trudności byśmy wychodziły na prostą.

Vonko ściskam Cię! Nie poddawajcie się prosze, szukajcie pomocy, będzie w końcu lepiej!

Aluś wierzę, ze lubelski zastrzyk okaże się szczęsliwy!

Maraniko dzięki!
Ewo widziałam na liście staraczek, ze dopadła Cie @.:-(Trzymaj się i pogoń ją!
Dobrej nocy!

Witam :)

Vonko - to fakt, ze lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć. Doprawdy wyobrażam sobie rozżalenie - żyć w zdrowy sposób i być zarażonym z powodu czyjejś niedbałości. Jakie badanie wykrywa obecność tych wirusów? Czy ich obecność ma jakiś wpływ na stranie się o dziecko?
Przeczytałam artykuł o tych wirusach - można nie wyleczyć, ale napewno będzie mógł prowadzić normalny tryb życia. Może średni autorytet jak dla twojego meża - ale zawsze - Pamela Anderson również przez to przechodzi i żyje normalnie.

Pozdrawiam 30tki!

Vonka b.b. mi przykro- na pewno lekarz Wam już powiedział jak postępuje sie w takich przypadkach. Ty masz dobre HBS i HCV?
Być moze jesteś zaszczepiona ale jeśli nie - to może warto sie zaszczepić .
Na WZW B jest szczepionka i polecam to wszystkim dziewczynom !!!!!!!!!!tylko 50 zl zapytajcie w Waszych przychodniach a zabezpieczenie- przede wszystkim ginekolog!!!!stomatolog!!!!fryzjer (moze maż u fryzjera to załapal bo stomatolodzy mają autoklawy które likwidują tego wirusa) kosmetyczka no i wszelkeigo rodzaju zabiegi operacyjne.

NA WZW typu C - nie ma szczepionki - ale trzeba myć owoce,warzywa, wszystko co mozliwe i na róznych wycieczkach zagranicznych do krajów tropikalnych jesć i pic tylko to co podaja w hotelu.

MAjka te objawy po clo normalne- może spróbuj brać na noc- mnie pomogło!

Oluś czekam na jutrzejszy wynik

A ja dziś pobrałam krew na kontrolne badania i czekam.

pozdrawiam wszystkich !!!!

Vonko nie wiem, co napisać potwornie mi przykro :-( Cholera jasna!
Szybciutko trzeba zacząć męża leczyć, wiem na pewno że w Krakowie jest program kliniczny w którym stosuje się u pacjentów z HCV interferon.Vonko jeżeli Ty nie byłaś szczepiona na WZWB przysługuje Ci darmowe szczepienie finansowane przez Sanepid. Zresztą wszystko powie Wam lekarz.To jest szczęście w nieszczęściu,że się dowiedzieliście, bo tak to latami moglibyście żyć w nieświadomości i nie przciwdziałać rozwojowi choroby.Trzymajcie się i bądźcie dobrej myśli

reklama
Dziewczynki co tutaj tak pusto? Może to przez te smutki ostatnie, ale w końcu musi się przejasnić!:tak:
Anusieńko trzymam kciuki za dobre wyniki. Napisz jak coś będziesz wiedzieć!

Aluś rewelacji nie trzeba, tylko ładnie pęknięty pęcherzyk, trzymaj się!

Vonko Antilko Carioca uściski przesyłam!

Ewo jak plany? Rzeczywiscie chcecie odpocząć od staranek, czy inną opcję przyjęliście?

Ja dalej nic nie wiem.

Do góry