reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,
dopiero co wrocilam:-) bylam po pracy u tesciow, przeszlismy sie na spacerek z piesem, bylo tak slicznie na dworze, wiosennei, ach, tego mi bylo trzeba, tego sloneczka i pierwszego zapachu wiosny w powietrzu:tak:

Alek, ja tez czytalam ten artykul... i tez mialam łezke w oku... ze jednak sie udanej po tylu probach i my tez tego doczekamy:tak:
a jutro podgladanie jajeczek:-D idziesz z rana:confused:

Najko, ja sie nie znam na wynikach prolaktyny, ale jak dziewczyny pisza, nie jest zle:tak: a jak tempka dzisiaj?? ktory to juz dzien wyzszej tempki u ciebie??
Ewa, ciesze sie ze lepszy humorek u ciebie:-)oby tak juz zostało:-D

pozdrowienia dla wszystkich
ja chyba w ramach odstresowanai obejrze sobie choc troche Czego pragna kobiety, na polsacie leci. Tylko nie wiem czy dotrwam do konca, moge czasem zasnac:-p
udanego wieczorku i slodkich snow! do jutra!

reklama
Hej!
Maraniko z pewnością dobre fluidki tu krążą, więc zły humor zbyt długo trwac nie może!:-) Jeju, ale ten lekarz Wam narobił, straszne. No własnie, jak sie takie rzeczy słyszy to tym bardziej sie chce do sprawdzonych osób pójść. Dlatego muszę czekac do 27.03!(chociaz ciągle mam nadzieję, ze się coś zwolni!)

Kajuniu cieszę się, że nie jest tak źle:yes:, do lekarza prawie za 3 tygodnie i liczę na to, że szybciutko mi też prolaktynka spadnie.

Carioca mam nadzieję, że znajdziesz jakieś śliczne ciuszki ciążowe! :tak:Wyobrażam sobie jaka to frajda będzie je nosić!

Aluś :-)! Rzeczywiście jak czyta się takie artykuły to można sobie popłakać! To już trzymam za Twój pęcherzyk!

Kajda dziś 10-ty dzień wyższej tempki. 37,2! :confused:Nie miewałam takich tempek. Ale dziś brzuch przed@owo zaczął boleć...
Pamiętam, że na "Czego pragną kobiety" byłam kiedyś w kinie i pośmiałam się! A co do słoneczka to też bardzo sie z niego dziś cieszyłam!

Vonko hej hej!

Dobrej nocy!

NAjka

Wynik 33 nie jest zly - dostaniesz bromka , wszystko sie ureguluje i pęcherzyk będzie pękał.

Oluś - myślę o Twoim jutrzejszym pęcherzyku i ściskam piąstki.

8 marca-Dzień Kobiet

Wszystki kobitkom życzę radości, zdrowia, szczęśliwych chwil w życiu; staraczkom-maleństwa,ciężarówkom-pomyślności.

czesc dziewuszki!

I ja wam zycze przyjemngo Dnia Kobiet:-)zeby wszystko dla nas zmieniało sie na lepsze!:tak::-)

Wszystkim Kobitkom cudownego dnia, pełnego słoneczka i uśmiechu
:-) :-) :-)

Anusia, Najeczko, Carioca, Kajduś:-*

reklama
Do góry