reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki Aniu:-) Mi podali tę immunoglobulinę i przepisali antybiotyk, ogólnie b. dobrze się zajęli i jutro kazali przyjść bez rejestracji i czekania prosto na oddział.

reklama
Oluś jak pęcherzyk????? bo juz mnie kciuki bolą.

Antilka- dobrze,ze się Tobą zajęli

Pozdrowienia dla całego wątku !!!

Hej dziewczynki! Wszystkiego NAJPIĘKNIEJSZEGO z okazji Dnia Kobiet!

Antilko wyjazd to rzeczywiście chyba dobry pomysł. Zresztą wszystko, co Ci pomaga jest dobre i potrzebne. Też płakanie, jak pisze Maraniko. Trzymaj się!

Anusieńko :-) A napiszesz troszeczkę jak Twoja walka z torbielą, masz niedługo jaką kontrolę?

Lapis jeśli pytasz o newsy fasolkowe to chwilowo nie ma, ale zaraz się tu sypną!:tak:

Ewo sen ciekawy, nastrój znośny dziś?

Maraniko z lekarzami faktycznie różnie bywa.:-(

Carioca to moze już Gdynia pozostanie już tym "Twoim (Waszym) miejscem"?!:-)

Dzisiaj ja przeczytałam ciekawy artykuł w marcowym "Zwierciadle" - "Chcę być mamą, chcę być tatą" o trudnościach z poczęciem dziecka. I dzięki temu trafiłam na fajną stronkę Nowe spojrzenie na ginekologi

Walczę z cystą za pomocą antyków :-)

NAjka to www. mi nie działa - jakie to warsztaty - bo ja z wrocka jestem ?:-)

A ta PAni autorka ksiażki to ginekolożka ale zagranicznego pochodzenia;-)prowadzi szkołę rodzenia.

Anusieńko dwa posty mi wcięło! Chyba przez ta próbę wstawienia linku, chyba już nie będę próbować, jak w wyszukiwarkę wpisze sie preetigin to się pojawia ta stronka. A warsztaty (prowadzone przez autorkę tej książki "Kobieta i natura" Preeti Agrawal, mówi po polsku:-))ze "Zwierciadła" spisuję, bo na stronce wszystkich nie widziałam:
17 marca: Warsztaty dla ciężarnych - przygotowanie do świadomego porodu,
21 kwietnia: Warsztaty dla kobiet po poronieniu,
15 września: "Chce być mamą, chcę być tatą" - warsztaty dla par, które mają problemy z płodnością.

Anusieńko trzymam kciuki za wyganianie torbieli!

Aluś, Vonko odezwijcie się może co?!

Kochane jestem..
miałam dziś małe opóźnienie, bo mój gin musiał poza kolejką przyjąć pacjentkę, która miała jakieś powikłania po zabiegu, więc musiałam cierpliwie czekać..
i cóż..jest jeden dominujący pęcherzyk 15 mm, gin przewiduje że do soboty będzie miał ponad 19 mm i mam wieczorem w sobotę wziąć pregnyl 10000 j.:szok: to maksymalna dawka..no i we wtorek 13-go do kontroli zobaczyć, czy pękł:confused: i wiecie co..już sama nie wiem..dziwnie się czuję jakoś..tak siedziałam dzisiaj w tej klinice, patrzyłam na tych biednych ludzi, którzy wpatrywali się w tych swoich lekarzy z taką nadzieją..smutno mi strasznie jakoś:-( każdy tam przychodzi z taką silną potrzebą posiadania dzieci, zdeterminowany, zdecydowany praktycznie na wszystko, żeby tylko zajść w ciąże..smutne to strasznie:no:
Antilko Kochana cieszę się, że czujesz się lepiej, a w Tunezji byliśmy w hotelu El Mouradi Palm Marina, zobacz sobie np. tutaj Hotel Melia El Mouradi Palm Marina, Port El Kantaoui, - najlepsze biura podr

Znalazłam- dzieki Najka

21.04.2007 warsztat z niepłodności - zapraszam na warsztat i pyszną kawkę.
Skad jesteś NAjka?

Oluś moze Ty sie też skusisz???? A co tam dr powiedział dziś???

reklama
Kochane jestem..
wiecie co..już sama nie wiem..dziwnie się czuję jakoś..tak siedziałam dzisiaj w tej klinice, patrzyłam na tych biednych ludzi, którzy wpatrywali się w tych swoich lekarzy z taką nadzieją..smutno mi strasznie jakoś każdy tam przychodzi z taką silną potrzebą posiadania dzieci, zdeterminowany, zdecydowany praktycznie na wszystko, żeby tylko zajść w ciąże..smutne to strasznie

Właśnie dlatego dobrze ,ze Najka znalazła te warsztaty - dziewczyny zapraszam !!!!!!!!

Do góry