reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Hej dziewczynki! Wszystkiego NAJPIĘKNIEJSZEGO z okazji Dnia Kobiet!
Antilko wyjazd to rzeczywiście chyba dobry pomysł. Zresztą wszystko, co Ci pomaga jest dobre i potrzebne. Też płakanie, jak pisze Maraniko. Trzymaj się!
Anusieńko :-) A napiszesz troszeczkę jak Twoja walka z torbielą, masz niedługo jaką kontrolę?
Lapis jeśli pytasz o newsy fasolkowe to chwilowo nie ma, ale zaraz się tu sypną!
Ewo sen ciekawy, nastrój znośny dziś?
Maraniko z lekarzami faktycznie różnie bywa.:-(
Carioca to moze już Gdynia pozostanie już tym "Twoim (Waszym) miejscem"?!:-)
Dzisiaj ja przeczytałam ciekawy artykuł w marcowym "Zwierciadle" - "Chcę być mamą, chcę być tatą" o trudnościach z poczęciem dziecka. I dzięki temu trafiłam na fajną stronkę Nowe spojrzenie na ginekologi
Antilko wyjazd to rzeczywiście chyba dobry pomysł. Zresztą wszystko, co Ci pomaga jest dobre i potrzebne. Też płakanie, jak pisze Maraniko. Trzymaj się!
Anusieńko :-) A napiszesz troszeczkę jak Twoja walka z torbielą, masz niedługo jaką kontrolę?
Lapis jeśli pytasz o newsy fasolkowe to chwilowo nie ma, ale zaraz się tu sypną!
Ewo sen ciekawy, nastrój znośny dziś?
Maraniko z lekarzami faktycznie różnie bywa.:-(
Carioca to moze już Gdynia pozostanie już tym "Twoim (Waszym) miejscem"?!:-)
Dzisiaj ja przeczytałam ciekawy artykuł w marcowym "Zwierciadle" - "Chcę być mamą, chcę być tatą" o trudnościach z poczęciem dziecka. I dzięki temu trafiłam na fajną stronkę Nowe spojrzenie na ginekologi
Najka
Anusieńko coś mam kłopoty, żeby link zamieścić, ale adres strony jest na pewno taki:Nowe spojrzenie na ginekologi
Najka
Anusieńko dwa posty mi wcięło! Chyba przez ta próbę wstawienia linku, chyba już nie będę próbować, jak w wyszukiwarkę wpisze sie preetigin to się pojawia ta stronka. A warsztaty (prowadzone przez autorkę tej książki "Kobieta i natura" Preeti Agrawal, mówi po polsku:-))ze "Zwierciadła" spisuję, bo na stronce wszystkich nie widziałam:
17 marca: Warsztaty dla ciężarnych - przygotowanie do świadomego porodu,
21 kwietnia: Warsztaty dla kobiet po poronieniu,
15 września: "Chce być mamą, chcę być tatą" - warsztaty dla par, które mają problemy z płodnością.
Anusieńko trzymam kciuki za wyganianie torbieli!
Aluś, Vonko odezwijcie się może co?!
17 marca: Warsztaty dla ciężarnych - przygotowanie do świadomego porodu,
21 kwietnia: Warsztaty dla kobiet po poronieniu,
15 września: "Chce być mamą, chcę być tatą" - warsztaty dla par, które mają problemy z płodnością.
Anusieńko trzymam kciuki za wyganianie torbieli!
Aluś, Vonko odezwijcie się może co?!
Kochane jestem..
miałam dziś małe opóźnienie, bo mój gin musiał poza kolejką przyjąć pacjentkę, która miała jakieś powikłania po zabiegu, więc musiałam cierpliwie czekać..
i cóż..jest jeden dominujący pęcherzyk 15 mm, gin przewiduje że do soboty będzie miał ponad 19 mm i mam wieczorem w sobotę wziąć pregnyl 10000 j. to maksymalna dawka..no i we wtorek 13-go do kontroli zobaczyć, czy pękł i wiecie co..już sama nie wiem..dziwnie się czuję jakoś..tak siedziałam dzisiaj w tej klinice, patrzyłam na tych biednych ludzi, którzy wpatrywali się w tych swoich lekarzy z taką nadzieją..smutno mi strasznie jakoś:-( każdy tam przychodzi z taką silną potrzebą posiadania dzieci, zdeterminowany, zdecydowany praktycznie na wszystko, żeby tylko zajść w ciąże..smutne to strasznie
Antilko Kochana cieszę się, że czujesz się lepiej, a w Tunezji byliśmy w hotelu El Mouradi Palm Marina, zobacz sobie np. tutaj Hotel Melia El Mouradi Palm Marina, Port El Kantaoui, - najlepsze biura podr
miałam dziś małe opóźnienie, bo mój gin musiał poza kolejką przyjąć pacjentkę, która miała jakieś powikłania po zabiegu, więc musiałam cierpliwie czekać..
i cóż..jest jeden dominujący pęcherzyk 15 mm, gin przewiduje że do soboty będzie miał ponad 19 mm i mam wieczorem w sobotę wziąć pregnyl 10000 j. to maksymalna dawka..no i we wtorek 13-go do kontroli zobaczyć, czy pękł i wiecie co..już sama nie wiem..dziwnie się czuję jakoś..tak siedziałam dzisiaj w tej klinice, patrzyłam na tych biednych ludzi, którzy wpatrywali się w tych swoich lekarzy z taką nadzieją..smutno mi strasznie jakoś:-( każdy tam przychodzi z taką silną potrzebą posiadania dzieci, zdeterminowany, zdecydowany praktycznie na wszystko, żeby tylko zajść w ciąże..smutne to strasznie
Antilko Kochana cieszę się, że czujesz się lepiej, a w Tunezji byliśmy w hotelu El Mouradi Palm Marina, zobacz sobie np. tutaj Hotel Melia El Mouradi Palm Marina, Port El Kantaoui, - najlepsze biura podr
reklama
anusieńka
Fanka BB :)
Kochane jestem..
wiecie co..już sama nie wiem..dziwnie się czuję jakoś..tak siedziałam dzisiaj w tej klinice, patrzyłam na tych biednych ludzi, którzy wpatrywali się w tych swoich lekarzy z taką nadzieją..smutno mi strasznie jakoś każdy tam przychodzi z taką silną potrzebą posiadania dzieci, zdeterminowany, zdecydowany praktycznie na wszystko, żeby tylko zajść w ciąże..smutne to strasznie
Właśnie dlatego dobrze ,ze Najka znalazła te warsztaty - dziewczyny zapraszam !!!!!!!!