reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie wieczorkiem
Jaguś Paulinka superowa:-)
Najeczko dzień spędziłam bardzo miło najpierw na zakupach (nie było tłumów) .Potem poszłam z przyjaciółką na pizzę i zrobiłam coś niedopuszczalnego:no: :-D wypiłam od niej łyczka piwa taką ogroooomniastą miałam ochotę.Dziwne mślałam,że w ciąży ma się wstręt do alkoholu:confused:
Wiecie co ,postanowiłam nie iść w tym tygodniu do lekarza; pójdę w następnym nie chcę znowu się denerwować. A za tydzień przynajmniej będzie wiadomo czy w tę czy tamtą stronę:baffled: Narazie wszystko ok nie plamię, brzuch także nie boli za bardzo więc poczekam.Co ma być to będzie:hmm:
Ściskam Was wszystlie moje przyjacółki i życzę miłej nocki

reklama
Hej!
Antilko fajnie, że miałaś dobry dzień! :-)A z lekarzem to wiesz sama jak lepiej dla Ciebie będzie. Uściski przesyłam i ja!:happy:

Jaguś widzę, że dobry humorek i świetnie, w tych dniach przedtestowych to ważne!:-)

A ja czekam na owu, test tak jak wczoraj ze słabą drugą kreseczką. Zobaczymy. Staram sie zmieniać swoje podejście do staranek na spokojniejsze...:rolleyes:
Dobrej nocki!

witajcie:-)
faktycznie coś puściutko tu dzisiaj..
u mnie wcale pogoda nie wiosenna..jest szaro i zimno..:-(
Antilko jeżeli tak czujesz z tym lekarzem, to faktycznie nie idź może narazie? ja tam wierzę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku:tak:
Jaguś miłego obiadku:-)
Najeczko testy nie zawsze pokazują prawdę..ja miałam wiele razy dwie piękne kreski na testach owu i co.?? tak samo może być odwrotnie- trzymam kciuki za piękne jajeczko:tak:

uściski dla Wszystkich 30-stek:-) my zaraz jedziemy gdzieś na obiadek, a potem do kina na Hanibala :-)

Hej dziewczynki:-)
Najeczko nie przejmuj się tymi testami pamiętasz ja w ostatnim cyklu tylko raz miałam drugą kreskę i to bardzo bladą;-) :-D
Aluś myślę, że tak będzie dla mnie najlepiej:tak: Stresują mnie te wizyty i to iż nadal nic nie widać.Oczywiście jeżeli coś złego zacznie się dziać pójdę od razu, ale jeśli nie to poczekam jeszcze tydzień aby mieć pewność:baffled:
Jaguś smacznego obiadku u teściów życzę:-)
Buźka dla wszystkich:happy:

Witajcie! Rzeczywiście niewiele nas tu w niedzielę zagląda.
Dzięki dziewczynki za pocieszające słowa!:-)

Aluś tutaj też mało wiosennie, nawet zmarzłam trochę i grzeję się. Mam nadzieję, ze dobry był Wasz obiadek i film.:-)
Antilko jak tak postanowiłaś to tak jest dobrze! :tak:A Ty pracujesz w tym tygodniu czy masz zwolnionko?:confused:

Jejku, jak mi sie nie chce do pracy wracać!!! Mam nadzieję, ze proces wdrażania się nie będzie zbyt bolesny. Oczywiście mam wyrzuty sumienia, że nie zrobiłam tego co sobie zamierzyłam.:huh:Ale w sumie co dadzą teraz wyrzuty, od jutra do pracy sie brać trzeba i tyle!:baffled:
Miłej reszty niedzieli!

Cześć dziewczyny, u mnie nie za wesoło - znowu lekkie plamienie, a właściewie nieco zabarwiony śluz :baffled: Cholera ta ciąża to nie na moje nerwy :sick:

Najko pracuję, pracuję:-(
Carioca a to nie jest przypadkiem termin kolejnej miesiączki:confused:

Witajcie wszystkie!!!
Straszne tu pustki... nie mialam za wiele do czytania dzis... wpadlam tylko na chwilke i zaraz zmykam bo musze sie jeszcze spakowac a o 18 mam pociag... Bede we wtorek w nocy...

Spisujcie sie dobrze ;-)

Carioca - ja też padłam ze zdziwienia :-D :-D :-D musiałam zrobić ten test 26dc, bo odstawiałam duphaston :-) widziałam baaaaardzo jaśniutki cień drugiej kreski :szok: byłam w szoku, dzisiaj zrobiłam kolejny a póki co dalej biorę duphaston :-)
Od 2dc do 5dc brałam clostilbegyt a od 18dc brałam duphaston (tylko w tym cyklu zapomiałam zapytać się gina od kiedy mam brać i brałam bodajże od 16 czy 17dc) ależ było moje zdziwienie:szok:
ale z ręką na sercu mogę przyznać, że w tym cyklu wcale nie myśleliśmy o dzidzi :no: ten cykl był dla nas stracony :zawstydzona/y: CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :-)

Przecież miałaś piękny pęcherzyk w 10dc, więc powiedziałbym raczej, że dobrze reagujesz na clostillbegyt po prostu :tak:
Choć cuda też się pewnie zdarzają ;-)

reklama
Carioca a to nie jest przypadkiem termin kolejnej miesiączki:confused:
tak - to są okolice tego terminu :-( Na wszelki wypadek łykam 3xduphaston zamiast 2x.
Jutro jade do domu, juz naprawdę musze wracac, ale troche sie stresuje oczywiscie. Boję się, że zacznę krwawić podczas jazdy pociągiem. Przepraszam, ze smęcę, ale jak sie tak nagadam, to jakbym odganiala niebezpieczenstwo.

Do góry