reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kajuniu :-D
co za wiadomość!!
Gratuluję Wam serdecznie :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:
Życzę spokojnej ciąży.

Słowna z Ciebie kobitka - zaplanowałas że to będzie ostatni cykl i jest :tak:

Ktoś tu pisał o mordowaniu marzany ?
Ja bardzo chętnie sie przyłączę :tak: :-p :laugh2:
Sensi wybacz, wiem że kochasz zimę :tak: ale i tak się z nią zamierzamy rozprawić . Gratuluję Ci 5-go m-ca :happy: ale ten czas leci:-D
...podwyzki :happy: , mahoniu na włosach :happy:
Zadajesz szyku, tak trzymać :cool2:
Antila fajne zaklęcie wymysliłaś dla Aleczka:-D :-D
Jak tam Twoje kaloryfery? Mam nadzieję że w przerwie w dostawie ciepła miałas się do kogo przytulic
Alek ja też będę powtarzać je jak mantrę do Twojego pęcherzyka. Napewno pęknie:tak: żaden by nie wytrzymał takiej presji :-p

Kajunia wielkie gratulacje!!!!!!
Czy moge niesmialo poprosci o fluidki dla wszystkich staraczek ???

...mordujemy tą Marzannę??:-D...

Alek nie unicestwiaj jeszcze marzanny, chcialabym jeszcze poszusowac troche a na razie choruje wiec z wyjazdu w ten weekend nici ;-(

Hej!:-)
Vonko jak plany weekendowe?

Antilko już grzeją?

Jaguś test za wcześnie! Jak owu miałaś około 17 dc, to poczekaj jeszcze cierpliwie z teścikiem! A ja kciuki trzymam !

To ja mam teraz zabawę z testami owu i juz nie wiem czy im wierzyć. Dwa dni temu jedna kreska, wczoraj druga słaba się pojawiła, a dziś druga też była tylko trochę słabsza niż wczoraj. Ale śluz ładny i chyba podziałamy, co tam. Najwyżej porobię jeszcze testy. Ale to juz ostatni cykl z testami, bo wkurzają mnie.

Wagnies to jednak rozchorowałaś sie?:( To w weekend ostra kuracja?!

Najka no niestety nic nie pomaga... chyba bede musiala jakis antybiotyk wziasc a do tego w niedziele musze jechac do Warszawy na dwu-dniowe szkolenie....

No to teraz mam dylemat. Wagnies Bidulko Ty powaznie z tym szusowaniem:confused: Skoro tak to damy Ci jeszcze z tydzień...wystarczy?????
Zdrowiej szybko i na stok:laugh2:
Najko no cóż, chyba nie będe oryginalna i w weekend pobyczę sie jak zwykle ;-) A co, nalezy mi się po całym tygodniu "orki" w papierach.:cool2:
Wiesz ja kiedys próbowałam z testami owu. Co prawda u nas to zupełnie inna bajka bo same testy to za mało.:-( .... Ale byłam zadowolona ponieważ dokładnie określały moment owu. Tak jak w instrukcji dwie wyrazne krechy były. Co prawda w pierwszym cyklu z testami zrobiłam błąd bo testowałam rano i nic nie wyszło. Potem zmądrzałam i testowałam przed wieczorkiem:tak: Tak zreszta poradziły mi dziewczyny na BB.
A jak Twoja ósemeczka? dała juz spokój?
Ja , o dziwo, mam wszystkie 4 ósemki juz od 14-go roku życia:szok: nie wiem czemu ale tak wczesnie mi wyrosły. Wtedy słyszałam że tylko kłopot z nimi będzie, że zaraz trzeba bedzie je usuwac....itp. Tym czasem wszystkie 4 mają się dobrze do dnia dzisiejszego.:happy:

Vonko pewnie, ze należy Ci sie leniuchowanie weekendowe!:-)I zbieranie sił na następny tydzień i badanka!
Wiem, że niektóre dziewczyny bardzo zadowolone są z testów owu, mi w przedostatnim cyklu ładnie zadziałały, a w ostatnim nie, ale może wtedy jednak bezowulacyjny był, co podejrzewam po tempkach? No nic, na razie moze nie będę sie jeszcze na nie gniewać, poczekam parę dni :tak:.
Dobrze, ze Twoje ósemki sa grzeczne! Moja na razie ucichła!:-)

Wagnies ze względu na Ciebie jeszcze tydzień zimy jestem w stanie przetrwać, ale ani dnia dłużej!:-D A na to szkolenie to musisz jechać? Najgorzej to "przechodzić" chorobę, trudniej sie wyleczyć, a tak byś wygrzała sie w łóżeczku sobotę, niedzielę i może by przeszło?

reklama
Dobry wieczór Dziewczynki
Najeczko grzeją tak jak obiecali od wczoraj od 22.Zresztą gotowałam dzisiaj wielki gar rosołu to się od tego cieplej w domku zrobiło:tak:
Vonko dla Ciebie też jakąś mantrę wymyślimy.A weekend możesz się byczyć do woli w końcu zasłużyłaś

Do góry